Dagi Erkek Beyaz Ekonomik Penye Slip Külot Don 2'li 1191

368,75 TL
(184,38 TL / adet)
Tükeniyor!
Beden: S
S
M
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dagi Erkek Beyaz Ekonomik Penye Slip Külot Don 2'li 1191

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Berrak İç Giyim Satıcı Ünvanı: MEHMET YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Rize Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9730012719
    Bu ürün Berrak İç Giyim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dagi 2Li Ekonomik Penye Erkek Slip Külot 1191 Don Beyaz Klasik külot, Dagi kalitesiyle. Ürün Bilgileri Erkek grubunda yer alan Dagi 2li Ekonomik Penye Erkek Slip Külot 1191 Don Beyaz, Erkek Slip kategorisinde yer alan Dagi kalitesine sahip ürünler arasındadır. Ürünün renk seçenekleri Siyah, Beyaz D001 KLT-01191-Beyaz stok koduna sahip ürünümüzü hızlıca sipariş verebilir ya da ürün hakkında daha detaylı bilgi için D001 KLT-01191-Beyaz ile birlikte destek ekibimizle iletişime geçebilirsiniz. Detay Klasik külot, Dagi kalitesiyle. Not Marka Dagi Kumaş Açılımları %100 Pamuk Ana Malzeme Pamuk Desen Düz Sezon 4 Mevsim Renk Seçenekleri Siyah, Beyaz Beden Seçenekleri S, M, L, XL, XXL, XXXL Stok Kodu D001 KLT-01191-Beyaz Teslimat Saat 16:30'a kadar verdiğiniz siparişler aynı gün kargolanacaktır ve şehrinize göre eğer mobil bir bölgede (köy, kasaba) yani kargo şubesi bulunmayan bir yerde teslimat adresi vermediğiniz takdirde 1 ya da 2 iş günü içerisinde size ulaşacaktır. Siparişiniz kargoya verildiğinde kargo firması tarafından kargo takip numarası cep telefonunuza kısa mesaj olarak iletilecektir. Ürünlerimizin tamamı kutulu ya da ambalajlıdır. Yine de ürününüzü teslim alırken kargo görevlisinin yanında açmanızı tavsiye ediyoruz
  • kargo şirketi tarafından ıslanan, yırtılan, lekelenen ya da bunun gibi şekillerde deforme olan ürünleri teslim almayıp tutanak tutturunuz, akabinde destek hattımız üzerinden bize ulaşınız. Tüm ürünlerimiz fabrikadan geldiği gibi depomuzdan sevk edilmektedir, dolayısıyla kaynaklanabilecek tek defo kargo firması tarafından gerçekleşebilir ve bu sebeple ürünü kontrol ederek teslim almanız tavsiye edilmektedir. Gizli Paketleme Vermiş olduğunuz siparişlerdeki ürünleri özenle paketleyerek tarafınıza ulaştırırız. Standart olarak uyguladığımız özenli paketleme prosedürünün dışında kargo içeriğini korumaya yönelik gizli paketleme seçeneğimiz de mevcuttur. Gizli paketleme gereken ürün grupları otomatik olarak gizli paketlenir ve kargonuzun içeriğini kargo görevlisi dahil kimse bilmez, kargo bilgilerinde herhangi biri site ismi ve ürün adı geçirilmez. Paket üzerinde ürün türü ile ilgili herhangi bir ibare bulunmaz. Ürün faturası pakedin içerisine gizlenir. Bizimle birlikte bütün gizlilik endişeleriniz gider geriye sadece gönül rahatlığıyla alışveriş yapma keyfiniz kalır.

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Slip
  • Renk Beyaz

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk
Geri Bildirim Ver