Cyber Razer Goliathus Büyük Boy Mousepad 70x30 Cm

34,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Cyber Razer Goliathus Büyük Boy Mousepad 70x30 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AN-KA Satıcı Ünvanı: AN-KA İLETİŞİM ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0068014777600017 Vergi Kimlik Numarası: 0680147776
    Bu ürün AN-KA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Razer Goliathus Büyük Boy Mousepad 70x30 cm Kullanışlı ve çok Güzel ürün .

Ürün Özellikleri

  • Renk Metalik
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • RGB Aydınlatma Yok
Geri Bildirim Ver

Cyber Razer Goliathus Oyuncu Mousepad 70x30 cm AN-900

CyberRazerGoliathus büyük boy mousepad 70x30 dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar için ideal olan geniş, sağlam, kaliteli yapısı, estetik, şık tasarımı, konforlu kullanım özellikleriyle ön plana çıkan özel üretim üründür. Fareyi rahat hareket ettirebilmeniz için özel olarak dizayn edilmiş olup tarz ve beklentilerinize hitap edebilir. Türkçe karşılığı fare altlığı olan bu malzeme, bilgisayar kullanımını kolay ve pratik hale getirir. Profesyonel, bireysel müşterilerin vazgeçilmezleri arasında yer alan teknolojik donanım kalitesi, sağlam, dayanıklı yapısıyla ön plana çıkan oldukça kullanışlı bir üründür.

 
  • Ergonomik kullanım
  • Dayanıklı yapı
  • Teknolojik tasarım

CyberRazerGoliathus Büyük Boy Mousepad Özellikleri

CyberRazerGoliathus Büyük Boy Mousepad Özellikleri

Goliathus eğitim ve iş hayatında büyük bir öneme sahip olan bilgisayarlarınızın emniyetli, rahat, sorunsuz şekilde kullanmanıza olanak sağlayan günümüzün en popüler ürün grupları arasında yer alır. Kullanım kolaylığının yanı sıra sağladığı yüksek konforla da oldukça tercih edilen bu ürün el ve bilek bölgenizi destekleyerek rahat ettirir. Gün içerisinde uzun süre bilgisayar başında kalsanız dahi konforlu, rahat kullanım avantajı sağlarsınız. Hız, konfor beklentilerinizi karşılayabilen tasarım kalitesi yüksek bir üründür. Kare ve dikdörtgen modelleri genellikle iş yerlerinde tercih edilir. Gün içerisinde ihtiyaç duyabileceğiniz telefon, tablet, akıllı saat, kulaklık gibi cihazların pilini kolay hızlı rahat şekilde şarj etmenize imkân tanır. Fare kullanan her bireyin kullanması tavsiye edilir. Özellikle kaliteli, orijinal, yüksek dayanıklılık gösteren ürünleri tercih etmeniz önerilir. Farenizin alt kısmının deforme olmasını engelleyen, orijinal, özel tasarım ürün günümüzde oldukça ilgi görür.

 

CyberRazerGoliathus Büyük Boy Mousepad Kullanımı

CyberRazerGoliathus Büyük Boy Mousepad Özellikleri

Büyük mousepad geniş, pürüzsüz yüzeyi, yüksek materyal tasarım kalitesi ve konforlu kullanımıyla ön plana çıkar. Kişilerin tarz ve beklentilerine özel dizayn edilmiş olup masanın tüm yüzeyini kaplayabilecek geniş yapıda tasarlanmıştır. Ofis modelleri genellikle iş yerlerinde sıklıkla tercih edilir Geniş yapısı, modern, şık tasarımı rahat kullanımı ile göz doldurur. Ofis benzeri ortamlarda da oldukça yoğun ilgi gören ihtiyaç ve beklentilerinize cevap verebilen fonksiyonel bu ürünü diğer mobil cihazlarınızı şarj edebileceğiniz bir yüzey olarak kullanabilirsiniz. Her ortamda yüksek konfor deneyimi sunan, kablosuz, şarjlı ürün seçenekleri ihtiyaç ve zevklerinize hitap edebilir. Yeterli boyuta sahip olup cihazlarınızı kolay, hızlı, pratik şekilde kontrol etmenize olanak sağlar. İdeal, ergonomik yapı özellikleri sayesinde alandan tasarruf edebileceğiniz oldukça kullanışlı bir üründür. Masayı kaplayan modelleri tercih edecekseniz sahip olduğunuz mobilyanın ölçülerini dikkate almalısınız. CyberRazerGoliathus büyük boy mousepad 70x30 yorumları da oldukça olumludur.

 

CyberRazerGoliathus Büyük Boy Mousepad Fiyatı

CyberRazerGoliathus Büyük Boy Mousepad Fiyatı

CyberRazerGoliathus büyük boy mousepad 70x30 fiyatı ürün marka ve kalitesi, dayanıklılığına göre farklılık gösterebilir. Üretim aşamasında farklı materyaller kullanılmış olup sağlam, dayanıklı yapısıyla uzun yıllar ilk günkü kalitesiyle kullanılabilir. Gün içerisinde uzun süre kullanılsa dahi bilekler üzerinde herhangi bir ağrıya sebep olmadığı ortaya çıkmıştır. Fareyi hızlı, etkili, ergonomik şekilde hareket ettirmenize yardım eden en yeni, kullanışlı, teknoloji aygıtı ürünler arasında yer alır. Farklı cihazları konforlu ve rahat şekilde kullanmanız için de ideal olup kullanım alanı oldukça geniş bir üründür. Yüksek performans özelliği, pürüzsüz yüzeyi, özel malzeme kalitesiyle dikkat çeken bu malzeme ortalamanın üzerinde geniş boyutlara sahiptir. Farklı renkleri, model ve tasarımlarıyla dikkat çeken bilgisayar ve farenizle uyumlu bu ürünler yaşam alanınıza renkli, şık bir görünüm kazandırabilir. Baskılı, desenli, sade ve özel tasarımlarıyla ön plana çıkan, görsel kalitesi yüksek malzemeler oldukça ilgi görür. Dilerseniz Goliathus mousepad ürünü ile ilgili detayları Trendyol’dan inceleyerek hızlı bir şekilde sipariş edebilirsiniz.