CVS Dn1294 Sohia Blender Seti 1200w

1.200 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

CVS Dn1294 Sohia Blender Seti 1200w

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Koza Gift Satıcı Ünvanı: KOZA AKADEMİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582048590300015 Vergi Kimlik Numarası: 5820485903
    Bu ürün Koza Gift tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün İsmi: Cvs Sohia Blender Seti 1200W DN1294 Ürün Hakkında Bilgi: (-)

Ürün Özellikleri

  • Güç 800 - 1200 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Kırmızı
  • Hacim 850 ml
  • Materyal Plastik
  • Doğrayıcı Var
  • Blender Ayağı Materyali Plastik
  • Çırpıcı Var
  • Hız Ayarı 2 Kademeli
  • Rendeleme ve Dilimleme Diski Yok
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

CVS Sohia DN1294 1200 W Blender Seti

Küçük ev aletleri arasında öne çıkan CVS Sophia DN1294 1200W blender seti, mutfaklarda kullanılan en pratik ürünlerden biridir. Sahip olduğu çeşitli fonksiyonlarla mutfaktaki işleri kolaylaştıran bu cihaz, kullanıcıların zamandan tasarruf etmesini sağlar. Hem karıştırma hem de doğrama özelliği olduğu için farklı ihtiyaçları tek başına karşılayabilir. Gücü ile en zorlu gıdaları bile doğrayabilirken geniş iç hacmi sayesinde çok sayıda malzemeyi karıştırabilir. Sık sık mutfakta zaman geçiren kullanıcılar, CVS markasının bu kullanışlı modelini tercih eder. Üst düzey kalite ile sağlam ve dayanıklı gövdenin birleşmiş olduğu blender seti, ideal boyutları ile de kullanıcılara avantaj sağlar.

  • Blender, rondo ve çırpıcı olarak kullanabilme
  • 600 ml karıştırma, 860 ml doğrayıcı kabı
  • Çift taraflı, ısıya dayanıklı, paslanmaz çelik bıçaklar

Cvs Sophia 1200w Dn1294 Blender Setinin Özellikleri Neler?

Cvs Sophia 1200w Dn1294 Blender Setinin Özellikleri Neler?

Üst düzey özellikleri ile kullanıcıların dikkatini çeken CVS Sophia DN1294 1200W blender seti, güçlü motoru ile fark yaratır. 220-240V / 50-60 Hz şeklindeki güç özellikleri ile verimli bir şekilde çalışabilen motor, 1200 W seviyesine kadar çıkabilen yüksek gücü ile malzemeleri kısa sürede doğrar. Doğramanın yanında karıştırma da yapılabilen bu ürün rondo, çırpıcı ya da blender olarak kullanılabilir. CVS DN 1294 Sophia blender set hâlinde satışa sunulduğu için ihtiyaç duyulan tüm aparatları içerisinde barındırır. Özel bıçaklarının yanında geniş iç hacme sahip kapları da vardır. Özel karıştırma haznesinin iç hacmi 600 mililitre iken doğrayıcı haznesinin ölçüsü 860 mililitredir. Dayanıklı plastik materyalden üretilen bu set oldukça hafiftir ve kolay taşınır. Dolayısıyla portatif bir kullanımı mümkün kılar. Kırmızı rengi ile de kullanıldığı ortama hareket katabilir.

Cvs Sophia 1200w Dn1294 Blender Seti Kullanışlı mı?

Cvs Sophia 1200w Dn1294 Blender Seti Kullanışlı mı?

CVS Sophia DN1294 1200W blender seti, çok sayıda parçası ile işlerinizi kolaylaştırabilen kullanışlı bir üründür. Cihazın motor gövdesinin yanında bıçakları, kapları ve aparatları da sete dâhildir. Çok fonksiyonlu bir küçük ev aleti olarak kolaylık sağlar. Motor gövdesinin ucu değiştirilebilir özelliğe sahiptir ve 3 farklı başlık ile çeşitli işler yapılabilir. Bu başlıklar sayesinde cihaz; çırpıcı, blender ve rondo olarak kullanılabilir. Bir ucu katı ve sert malzemeleri kolayca doğrayabilirken diğer bir ucu da çeşitli malzemelerin karıştırılmasında kullanılır. Bunlara ek olarak çırpıcı ucu, hamur işlerini kolaylaştıran bir aparattır. Sophia blender setinin ayarlanabilir hız ayarı da ürünü kullanışlı yapabilen bir detaydır. 2 kademeli hız fonksiyonu sayesinde kap içerisindeki malzemeye göre bir hız belirleyerek verimli şekilde kullanılabilir.

Cvs Sophia 1200w Dn1294 Blender Seti Kaliteli mi?

Cvs Sophia 1200w Dn1294 Blender Seti Kaliteli mi?

Sophia, CVS markasının kalitesini en iyi şekilde yansıtabilen ürünlerden biridir. CVS Sophia DN1294 1200W blender setinin sahip olduğu kalite düzeyi, kullanıcılar tarafından memnuniyetle karşılanır. Bu kalite, üründe kullanılan materyaller ile de anlaşılabilir. Isıya dayanıklı bir cihaz olarak kullanıcılara sunulan Sophia, çift taraflı paslanmaz çelik bıçaklara sahiptir. Paslanmaya karşı dayanıklı olan bıçakların keskinliği uzun süre kaybolmaz. Ayrıca kolay temizlenebildiği için her zaman hijyenik kalabilir. Üretici firma, bu blender setinin kalitesini garanti altına alır. Bu modelde 2 yıl süreli resmî distribütor garantisi mevcuttur. Bununla birlikte Trendyol üzerindeki CVS Sophia DN1294 1200W blender seti yorum kısmı incelendiğinde de kalite konusunda setin performansı görülebilir. Sophia blender setini satın alan kullanıcılar tarafından bildirilen görüşler, çoğunlukla olumlu yöndedir. Siz de bu sete avantajlı fırsatlarla sahip olmak için Trendyol’u tercih edebilirsiniz.