6
Ocak kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

CVS Dn 2400 Harlı Tekli Elektrikli Ocak

649 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
50 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
850,90 TL

Ürün Bilgileri

CVS Dn 2400 Harlı Tekli Elektrikli Ocak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WENTER Satıcı Ünvanı: CB DEMİR ÇELİK SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0203072317100001 Vergi Kimlik Numarası: 2030723171
    Bu ürün WENTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • tekli ocak

Ürün Özellikleri

  • Ocak Tipi Elektrikli ve Gazlı
  • Gaz Tipi Elektrikli
  • Ocak Yüzeyi Metal
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Genişlik 45 - 60 cm
  • Ocak Göz Sayısı Tek Gözü Elektrikli
  • Renk Siyah
  • Kullanım Şekli Solo
  • Kurulum Gerekli mi? Hayır
Geri Bildirim Ver

CVS DN2400 1000W Harlı Tek Gözlü Elektrikli Pleyt Ocak

Mutfakların yapı taşını oluşturan vazgeçilmez parçalarından biri ocaklardır. Ocaklar yemek veya sıcak içecek yapma konusunda sık tercih edilen ve kullanılan aletlerin başında gelir. CVS DN2400 1000W harlı tek gözlü elektrikli pleyt ocak, yemeklerden alınacak tadı en üst seviyeye taşır. Güvenli ve kolay kullanım sunması sayesinde mutfakların özel parçalarından biri haline gelir. Yapımında kullanılan materyaller ve kullanım amacı ile ön plana çıkar. Elektrikli olması ile daha güvenli bir kullanım sunar. Elektrik güç kaynağı ile çalışır. Birçok avantajı da beraberinde getirir. İhtiyaçları verimli bir şekilde karşılar. Teknolojiyi yüksek oranda hissettirir. İnovatif bir ocak olma özelliği taşır. Konfor ve güvenlik konusunda üstün bir performans sergiler. CVS DN 2400 harlı tekli elektrikli ocak, demir döküm ısıtma elementlidir.

  • Güvenli kullanım
  • Çok yönlü pişirme
  • Yüksek teknoloji

CVS DN2400 Harlı Tek Gözlü Elektrikli Ocak Özellikleri

CVS DN2400 Harlı Tek Gözlü Elektrikli Ocak Özellikleri

CVS DN2400 modeli ergonomik tasarıma sahiptir. Az yer kaplamasıyla mutfaklarda, her alana kolayca yerleştirilebilir. CVS elektrikli ocak, iç ve dış mekanlarda kullanım imkanı sunar. İç ve dış yüzeyi son derece dayanıklıdır. Kolay taşınabilir yapısı sayesinde dikkat çeker. Isıtmadan kaynatmaya doğru 3 dereceli ayarlanabilir termostatı bulunur. Bu sayede ister ısıtma işlemi ister kaynatma yapılabilir. Birinci sınıf kalitedeki ürün, el yakmayan tutamaklı ayak sistemine de sahiptir. Böylece güvenli bir kullanım süreci yaşatır. Düğme yardımı ile çalıştırılır ve derece ile kaynatma veya ısıtma işlemi yapılır. Tek gözlü ocak, elektrikli yakıt tipine sahiptir. Metal ocak yüzeyi ile ısıyı etkili bir şekilde aktarır. Sevilen yemekleri pişirmeye olanak sağlar. Çay veya kahve gibi içecekleri pişirmede de yüksek performans sergiler. Portatif bir ocak olması istenen her yerde kullanılmasını mümkün kılar.

CVS DN2400 Tek Gözlü Elektrikli Ocak Avantajları

CVS DN2400 Tek Gözlü Elektrikli Ocak Avantajları

Pişirme konusunda sunduğu yüksek performans sayesinde beğeni toplar. CVS DN 2400 tekli elektrikli ocak, ısıyı eşit bir şekilde aktarır. Pürüzsüz bir yüzeye sahiptir. Aynı şekilde manyetik bombinlerden oluşur. Elektromanyetizmaya dayandığı için ocak üzerine metal kap ya da tava yerleştirilebilir. Elektrikle çalıştığı için yangın gibi tehlikeli durumlar oluşturmadan avantajlı kullanım sağlayan bir ürün olma özelliği taşır. Güvenli kullanım sağlayan model küçük alanlarda rahatlık sağlar. Tehlike oluşturabilecek bir etkisi bulunmaz. Emniyetli kullanım sunar. Yiyecek ve içeceklerin taşmasına mahal vermez. Kurulum ve kullanım aşamasında kolaylık sağlar. Kaliteli ve uzun ömürlü kullanım deneyimi yaşatır. Uzun yıllar aynı verimi, dayanıklılığı ve kaliteyi sunar. Sık kullanılabilecek bir modeldir. CVS DN2400 1000W harlı tek gözlü elektrikli pleyt ocak yorumları incelendiğinde de ürünün tüm avantajlarının beğenildiği görülebilir.

CVS DN2400 Harlı Tek Gözlü Ocak Fiyatları

CVS DN2400 Harlı Tek Gözlü Ocak Fiyatları

Uzun ömürlü kullanım ve kalite hemen her mutfak aletinde aranan özelliklerin başında gelir. Verimli bir kullanım sunan CVS DN2400 harlı tek gözlü elektrikli ocak da bu beklentileri fazlasıyla karşılar. Model dayanıklı yapısı ile mutfaklarda kendine yer açar. Paslanma gibi olumsuz sonuçlar doğurmaz. Metal yüzeyi sayesinde her zaman yeni görünümü korur. Portatif olmasıyla mutfakların her köşesine uyum sağlar. Yaydığı ısı oranı ile yemeklerin lezzetli bir şekilde pişmesine olanak tanır. Sıcak içecek türlerini de ideal şekilde pişirir. Kolay temizlenebilir bir yapıya sahiptir. 3 dereceli düğmesi ile ısı derecesi kolayca ayarlanabilir. Korozyona karşı dirençlidir. Güvenli, konforlu ve pratik kullanım deneyimi yaşatmasıyla popüler ürünler arasına girer. CVS DN2400 1000W harlı tek gözlü elektrikli pleyt ocak fiyatı her bütçeye uygun olacak şekilde belirlenir. Trendyol üzerinden ürünü daha detaylı bir şekilde inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.