CVS Dn 3016 Fokus Elektrikli Isıtıcı

399,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

CVS Dn 3016 Fokus Elektrikli Isıtıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Senurticaret Satıcı Ünvanı: MEHMET FATİH GERGİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3940105995
    Bu ürün Senurticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 4 çubuk quartz
  • %25 daha çok verim sağlayan eleptik sarımlı teller
  • Arka planda ki yansıtıcı ileısıyı yoğunlaştırma özelliği
  • Ergonomik tasarım
  • El yakmayan ızgaralar
  • Devrilme Emniyeti
  • 220-240V / 50-60 Hz.
  • 4*250 Watt (1000 W)
  • CVS 1000W CEVRE DOSTU ISITICI DÜŞÜK ENERJİ YÜKSEK VERİM Ürün ölçüleri yük:35 cm en:32 cm kalınlık: 7 cm kablo: 1 mt

Ürün Özellikleri

  • Güç 1000 W
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

CVS DN 3016 Fokus Elektrikli Isıtıcı

CVS Dn 3016 Fokus elektrikli ısıtıcı, soğuk kış günlerinde yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz son derece kullanışlı bir üründür. İşlevsel tasarımı sayesinde kullanılan alanı kısa süre içerisinde hızlı bir şekilde ısıtır. Ürünün pratik olması kullanıcıya çok daha geniş kapsamlı bir kullanım imkânı sunar. Örneğin, kompakt ölçüleri sayesinde masa altında bir ayak ısıtıcısı olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz. CVS Dn 3016 Fokus elektrikli ısıtıcı, en soğuk kış aylarında bile oldukça etkilidir. Çevre dostu tasarıma sahip bu ürün, düşük enerji ile yüksek verim alınabilen bir sisteme sahiptir. Fişe takıldıktan sonra çalıştırma düğmesine basıldığı andan itibaren ısıtmaya başlar. Kullanımı oldukça kolay olan bu ürün, ihtiyaç duyduğunuz her anda sizi ısıtır.

  • Garanti Süresi: 2 yıl
  • Renk: Siyah
  • Tip: Kuartz ısıtıcı

CVS Dn 3016 Fokus elektrikli ısıtıcının Özellikleri Nelerdir?

CVS Dn 3016 Fokus elektrikli ısıtıcının Özellikleri Nelerdir?

CVS 3016 Fokus elektrikli ısıtıcı, küçük tasarımlı ısıtıcılardan hoşlananlar için idealdir. Ergonomik tasarımıyla dikkat çeken bu ürün, 35 cm yüksekliğe, 32 cm ene ve 7 cm kalınlığa sahiptir. Ürün üzerinde ısıtma işlemini yapan 4 adet quartz çubuk bulunur. Teller ise, eliptik sarımlıdır. Bu sistem, muadillerine göre %25 daha yüksek verim sağlar. Çubukların arkasında bulunan yansıtıcı panel ise sıcaklığın çok daha verimli olarak iletilmesine yardım eder. CVS Dn 3016 Fokus elektrikli ısıtıcı üzerinde bulunan teller, el yakmaz özelliklidir. Bu sayede yanlışlıkla dokunulduğunda bile vücudunuza herhangi bir zarar vermez. Kompakt tasarımı ile oldukça pratik olan bu ürün, devrilme emniyetine de sahiptir. Bu özellik, ürünü her yaştan kullanıcı için çok daha güvenli hale getirir. Kapalı ortam ısıtıcılarının sahip oldukları güvenlik, kalitelerini de belirler.

CVS Dn 3016 Fokus elektrikli ısıtıcının Boyutları Nasıldır?

CVS Dn 3016 Fokus elektrikli ısıtıcının Boyutları Nasıldır?

CVS Dn 3016 Fokus elektrikli ısıtıcı, pratik kullanım için özel olarak tasarlanmış bir üründür. En soğuk geçen kış günlerinde dahi hızlı bir şekilde ısınmak isteyenler için son derece kaliteli ve kullanışlıdır. CVS Dn 3016 Fokus elektrikli ısıtıcı; 35 cm yükseklik, 32 cm en ve 7 cm kalınlığa sahiptir. Düşük enerji sarfiyatı ile yüksek verim alınabilen bir üründür. Bağlantı yapıldıktan sonra açma düğmesine basıldığı andan itibaren ısıtmaya başlar. CVS Focus ısıtıcı, pek çok alanda gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Son derece basit ve kullanışlı bir tasarıma sahip olan bu ürün, ofis çalışanları tarafından sıklıkla tercih edilir. Siyah renge sahip olan bu ürün, koyu konseptli ortamlar ile uyum içerisindedir. Soğuk kış günlerinde, ihtiyaç duyulan her ortamda ayak ısıtıcısı olarak kullanılabilir

CVS Dn 3016 Fokus elektrikli ısıtıcı Kullanımı Güvenli mi?

CVS Dn 3016 Fokus elektrikli ısıtıcı Kullanımı Güvenli mi?

Kapalı ortamlarda kullanılan ısıtıcı ürünlerinde en çok merak edilen konuların başında güvenlik gelir. Hassas ve kapsamlı güvenlik önlemlerine sahip olan CVS Dn 3016 Fokus elektrikli ısıtıcı, gündelik kullanım için son derece ideal seçenekler arasında yer alır. Küçük ölçülerde ısıtıcı arayışında olanların gönül rahatlığı ile sipariş edebileceği bu ürün, kaliteden ödün vermeyenler için oldukça ideal bir tercihtir. Ev ve işyeri ortamlarında kullanıma uygun olan bu ürün, üşüyen vücudunuzu kısa süre içerisinde ısıtır. Dilerseniz Trendyol üzerinden CVS Dn 3016 Fokus elektrikli ısıtıcı yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla satın alma işlemini hızlı bir şekilde tamamlayabilir, kolay ve güvenli alışverişin tadına doyasıya varabilirsiniz.