9
Su Isıtıcı & Kettle kategorisinde
en çok satılan 9. ürün

CVS Dn 2318 Burgaz Çelik Su Isıtıcısı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
345 TL334 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

CVS Dn 2318 Burgaz Çelik Su Isıtıcısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WENTER Satıcı Ünvanı: CB DEMİR ÇELİK SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0203072317100001 Vergi Kimlik Numarası: 2030723171
    Bu ürün WENTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CVS DN 2318 Çelik Kettle Teknik özellikler Ürün Tipi: Su Isıtıcısı Maksimum güç: 1800 W Hacimsel kapasite: 1,7 lt Ürün numarası: 1133687 Ekipman 360° soket: Evet Özel Nitelikler: Paslanmaz gizli çelik rezistans, 360 derece dönebilme, Kablosuz kullanım, Suyun kaynamasıyla otomatik kapanma, Susuz çalışmayı engelleyen koruma sistemi, Kireç filtresi, Menteşe ile sabitlenmiş kapak, Su seviye göstergesi, Kablo muhafaza alanı Ekran/kontrol Seviye göstergesi: Evet Güç kaynağı Giriş Voltajı: 220 V Frekans: 50 Hz Otomatik Kapama: Evet Genel özellikleri Kasa Malzemesi: Çelik Üretici Garantisi: 2 Yıl Resmi Distribütör Garantili Üretim Yeri: Türkiye Önemli Not: Siz Değerli Müşterilerimize alışverişlerinizden ötürü teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince iyi paketleyerek zamanında gönderim yapmayı kendimize prensip edindik. Hep daha iyisini yapmak için uğraşıyor olduğumuzu bilmenizi isteriz. Firmamızdan aldığınız ürünü iade ederken size gönderirken, paketlemede göstermiş olduğumuz öz veriyi ürünü geri yollarkende göstermenizdir. Sizin tarafından gönderilecek ürünün kargoda zarar görmesi durumunda gönderim şekli ve paketleme dikkate alınarak iade süreci gerçekleşecektir. Ürünlerimizin bazıları kırılabilecek ürünler olduğu için bu duruma hassasiyet göstermenizi isteriz.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 2000 W ve altı
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hacim 1 - 2 L
  • Materyal Metal
  • Renk Gri
  • Gizli Rezistans Var
  • Otomatik Kapanma Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Tema / Stil Modern
Geri Bildirim Ver

CVS Dn 2318 Burgaz DG0011 Çelik Su Isıtıcısı

Su ısıtıcıları, mutfaktaki önemli eşyaların başında gelir. CVS DN 2318 Burgaz çelik su ısıtıcısı, kullanıcıların yemek yapmak, çay demlemek ya da bulaşık yıkamak için ihtiyaç duyduğu sıcak suyun elde edilmesini sağlar. CVS DN 2318 Burgaz çelik su ısıtıcısı oldukça pratik olmasından dolayı sıklıkla tercih edilen cihazlar arasında yer alır. Pratikliğinin yanı sıra, sahip olduğu renkler ve portatif tasarımıyla da CVS DN 2318 Burgaz çelik su ısıtıcısı öne çıkar. Mat siyah renge sahip olan bu ürün, mutfağınıza yalnızca estetik bir görünüm kazandırmasının beraberinde oldukça az bir yer kaplar.

  • Güç: 2000 W altı
  • Materyal: Paslanmaz çelik
  • Renk: Gri

Cvs Burgaz Çelik Su Isıtıcısının Özellikleri Nelerdir?

Cvs Burgaz Çelik Su Isıtıcısının Özellikleri Nelerdir?

CVS DN 2318 Burgaz çelik su ısıtıcısı, paslanmaz çelik kullanılarak üretilir. Bu yapısı sayesinde uzun yıllar boyunca kullanılabilir. 2 litrelik haznesi, tek seferde ısıttığı miktardaki suyun bir hayli fazla olmasını sağlar. CVS DN 2318 Burgaz çelik su ısıtıcısı, inox rengi ile dikkat çeker. 1800 Watt’lık güce sahip olması sayesinde oldukça kısa süreler içerisinde su kaynatmayı mümkün kılar. Ayrıca hafifliği ile de rahatlıkla taşınabilir. Cihazın üretiminde tercih edilen materyaller, kolaylıkla temizlenmesini sağlar. Zararlı maddelerden tamamen arındırılmış bu maddeler insan sağlığını tehdit edici unsurları barındırmaz. Böylece kullanıcısına güvenli bir deneyim sunar. Yalnızca birincil kullanıcıya hitap etmeyen bu araç, ailedeki diğer kişiler için düşünülmüş ek özelliklere de sahiptir. Güvenlik kilit kapağı bu özelliklerdendir.

Cvs Dn 2318 Burgaz Su Isıtıcısı Çok Elektrik Harcar mı?

Cvs Dn 2318 Burgaz Su Isıtıcısı Çok Elektrik Harcar mı?

Elektrikli ev aletlerinin harcadığı güç tüketimi, ürünün sahip olduğu güç ile doğrudan orantılıdır. Ev eşyalarının sahip olduğu güç ne kadar fazla ise tükettiği enerji miktarı da o kadar fazla olur. CVS DN 2318 Burgaz çelik su ısıtıcısı, çalışmak için oldukça düşük miktarlarda elektriğe ihtiyaç duyar. 1800 Watt’lık bir güce sahip olan bu cihaz, harcadığı enerjinin büyük bir çoğunluğunu rezistanslarına ileterek hızlı bir işlemi mümkün kılar. Enerjinin tek bir noktada kullanılması, aletin harcadığı enerji miktarının düşük olmasına neden olur. Genel özellikleri arasında yer alan bu düşük enerji tüketimi, kullanıcıların kolay ve zahmetsizce elektrikten tasarruf yapmalarını sağlar. Bu özellik ile CVS DN 2318 Burgaz çelik su ısıtıcısı DG0011 yorumlarına bakıldığında pozitif bildirimler ile karşılaşabilirsiniz.

Cvs Dn 2318 Burgaz Çelik Su Isıtıcısı Nasıl Temizlenir?

Cvs Dn 2318 Burgaz Çelik Su Isıtıcısı Nasıl Temizlenir?

Cihaz temizlemeden önce mutlaka fişten çekmelidir. Fişten çıkarıldıktan sonra içerisindeki su boşaltılarak, kuru bir bezle temizlenebilir. Isıtıcının temizliği sırasında, herhangi bir kimyasal madde kullanmamak oldukça önemlidir. Kimyasal maddelerin oluşturduğu atıklar, su ile durulanmadığı takdirde insan sağlığına zarar verebilir. Su ısıtıcısını belirli zaman aralıklarında temizlemek, hijyen ve enerjiden tasarruf yapmak için oldukça önemlidir. Belirli aralıklar temizlenmeyen ısıtıcılarda zaman içerisinde kireç oluşumu gözlemlenir. Bu da verimli bir çalışmayı engeller ve kaynatılan suda tat bozulmalarına neden olur. Oluşan kireç, eğer eser miktarda ise bir fırça yardımı ile rahatlıkla temizlenebilir. Eğer katman şeklinde oluşan ve inatçı bir hâldeyse beyaz sirke, limon veya limon tuzu yardımıyla oldukça basit bir şekilde CVS DN 2318’in kireçten arındırabilirsiniz. Isıtıcı ayrılabilen tabanı ile kolaylıkla silinebilir. İhtiyaçlarınızı karşılayacak ürünün CVS DN 2318 burgaz çelik kettle olduğunu düşünüyorsanız Trendyol üzerinden bu ürünü satın alabilirsiniz.