2
Elektrikli Soba kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

CVS Dn-2043 Atrika Elektrikli Isıtıcı.

329 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

CVS Dn-2043 Atrika Elektrikli Isıtıcı.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Markam Burada Satıcı Ünvanı: KURT HOME ZÜCCACİYE İTHALAT İHRACAT TEMİZLİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0596138858400001 Vergi Kimlik Numarası: 5961388584
    Bu ürün Markam Burada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cvs dn 2043 atrika elektrikli ısıtıcı devrilme emniyeti 1200 watt 2 çubuk quartz %25 daha çok verim sağlayan eliptik sarımlı teller arka paneldeki yansıtıcı ile ısıyı yoğunlaştırma özelliği el yakmayan ızgaralar
  • Aliminyum gövde

Ürün Özellikleri

  • Güç 1200 W
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

CVS DN 2043 Atrika Elektrikli Isıtıcı

Havaların soğuk olduğu dönemlerde kullanıcıların tercih ettiği çeşitli ısınma yöntemleri vardır. Elektrikli soba gibi ısıtıcı ürünler, popüler tercihler arasında yer alır. Elektrikli ısıtıcılar, kurulumu ve kullanımı oldukça kolay ürünlerdir. CVS Dn 2043 Atrika elektrikli ısıtıcı, kullandığı elektriktiği ısı enerjisine dönüştürür. Son derece hızlı bir şekilde bu işlemi gerçekleştiren CVS Atrika elektrikli ısıtıcı; evde, ofiste ya da seyahatlerde rahatlıkla kullanılabilir. Oldukça pratik bir şekilde kışın soğuğundan sizi koruyan CVS Dn 2043 Atrika elektrikli ısıtıcı, herhangi bir bakım gerektirmez. Bu dayanıklı ürün, çalıştığı ortamı hızlıca ısıtır. Kömür ya da odun gibi yakacak malzeme gerektiren ateşli sobalar, aynı zamanda sağlık açısından da tehdit oluşturur. Böyle durumlar, elektrikli ısıtıcı ürünlerinde mevcut değildir.

  • Pratik bir kullanım sunar.
  • Ortamı hızlı ıstır.
  • Uzun ömürlü kullanım vadeder.

CVS Dn 2043 Atrika Elektrikli Isıtıcı Özellikleri Nelerdir?

CVS Dn 2043 Atrika Elektrikli Isıtıcı Özellikleri Nelerdir?

CVS Dn 2043 Atrika elektrikli ısıtıcı, elektrik enerjisini ısı enerjisine çevirerek bulunduğu ortamı hızlıca ısıtır. Yakacak malzeme ihtiyacı yoktur, çalışması için sadece kablosunun prize takılması yeterlidir. CVS Dn 2043 Atrika elektrikli ısıtıcı, yalnızca elektrikle çalıştığı için çevreye verdiği zarar minimum düzeydedir. Elektrikli ısıtıcılar, evinizin her odasında rahatlıkla kullanabileceğiniz ürünler olduğundan dolayı oldukça pratiktir. Boyutunun sağladığı rahatlık sayesinde yanınızda kolaylıkla taşıyabilir ve hatta dar alanlarda bile kolayca kullanabilirsiniz. Özel alüminyum gövdesi sayesinde hızla ısınır ve ortamı ısıtmaya başlar. Sahip olduğu ayakları sayesinde dik durur ve yerleştirildiği zeminle temas etmez.

CVS Dn 2043 Atrika Elektrikli Isıtıcı Nerede Kullanılabilir?

CVS Dn 2043 Atrika elektrikli ısıtıcı, sunduğu taşıma kolaylığı sayesinde pek çok kullanım alanına sahiptir. İhtiyacınıza göre dilediğiniz alanda CVS Dn 2043 Atrika elektrikli ısıtıcı cihazı kullanmaya başlayabilirsiniz. CVS Dn 2043 Atrika elektrikli ısıtıcı, son derece basit bir kuruluma sahiptir. Ürün, hızlı bir şekilde ısınarak odanızı ısıtmaya başlar. CVS Dn 2043 Atrika elektrikli ısıtıcı, geç ısınan diğer ısıtıcılara oranla çok daha üstün özelliklere sahiptir. İşletmelerde kullanıma da uygun olan CVS Dn 2043 Atrika elektrikli ısıtıcı, kafe ve restoran gibi alanlarda da sıkça tercih edilir. CVS Dn 2043 Atrika elektrikli ısıtıcıyı kullanırken ortamın çok nemli olmamasına özen göstermeniz tavsiye edilir.

CVS Dn 2043 Atrika Elektrikli Isıtıcı Kullanımı Güvenli mi?

CVS Dn 2043 Atrika elektrikli ısıtıcı, güvenlik özelliği dikkate alınarak üretilmiştir. Söz konusu ürünün devrilme emniyeti bulunur. Devrilme emniyeti, herhangi bir durum sonucu ısıtıcının düşmesi ya da devrilmesi sonucunda çalışan bir mekanizmadır. Isıtıcının devrilmesi sonucunda bu mekanizma, elektrikli ısıtıcıyı kapatır. CVS Dn 2043 Atrika elektrikli ısıtıcı, kazalara ve diğer her türlü güvenlik sorunlarına karşı korumalı bir üründür. Elektrikli ısıtıcılar, elektrik kullanan aletler olduğundan dolayı ıslak zeminlerde ya da çok nemli ortamlarda kullanılmamalıdır. Isı yayan bir ürün olduğu için cihazı cildinize çok yakın bir pozisyonda kullanmamalısınız. Elektrikli ısıtıcılar cilde çok yakın kullanılırsa yanık ya da kızarıklığa sebep olabilir. Bu nedenle dikkatli kullanılması tavsiye edilir. Söz konusu kazaların önüne geçebilmek için elektrikli aletlerin kullanılmadıkları zamanlarda fişlerinin çekilmesi gerekir. Dilerseniz Trendyol üzerinden CVS Dn 2043 Atrika elektrikli ısıtıcı yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla hızlı bir şekilde sipariş verebilir, kolay ve güvenli alışveriş deneyiminin tadına doyasıya varabilirsiniz.