CVS Dn-2039 Masa Altı Isıtıcı 1200 Watt

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

CVS Dn-2039 Masa Altı Isıtıcı 1200 Watt

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • CVS DN 2039 Aymira 1200 W Quartz Elektrikli Isıtıcı Teknik Özellikler Listesi Kullanışlı yapısı ve sunduğu yüksek verim ile göz dolduran CVS DN 2039 Aymira 1200 W Quartz Elektrikli Isıtıcı modeli, zengin teknik donanımıyla da beğeni kazanıyor. Motor Gücü: 1200 W Isıtıcı Çubuk Sayısı: 2 Isıtıcı Türü: Quartz CVS DN 2039 Kutu İçeriği CVS DN 2039 Aymira 1200 W Quartz Elektrikli Isıtıcı modeli, kutu içeriğinde yer alan garanti belgesi ve kullanım kılavuzu ile birlikte satışa sunuluyor. Önceliği Kalite Olanların Tercih Ettiği Bir Marka: CVS Dinç Elektronik çatısı altında faaliyet gösteren CVS, ev aletlerinden kişisel bakım ürünlerine
  • uydu cihazlarından iklimlendirme ürünlerine kadar zengin bir ürün grubuyla kullanıcılara hizmet veriyor. CVS Avantajlarından Siz de Yararlanın CVS DN 2039 Aymira 1200 W Quartz Elektrikli Isıtıcı modeli, işlevsel tasarımı ve kaliteli malzeme yapısı ile uzun ömürlü bir ısıtıcı arayanlar için uygun bir ürün olarak öne çıkıyor. Sağladığı ısı performansı ile göz dolduran model, sunduğu ayrıcalıklarla önerilebilecek ürünlerin arasında bulunuyor.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver