6
Oto Contalar kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

CS Motor Test Aşınma Ve Conta Kaçak Testi (YILDIZ ÜRÜN)

249,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

CS Motor Test Aşınma Ve Conta Kaçak Testi (YILDIZ ÜRÜN)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARAHAN BARKOD Satıcı Ünvanı: FATİH KARAHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Niğde Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6486409986000011 Vergi Kimlik Numarası: 5120128079
    Bu ürün KARAHAN BARKOD tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BU ÜRÜNÜ ALDIĞINIZDA 1 ADET CS MOTOR CONTA KAÇAK TEST KİTİ 1 ADET MOTOR AŞINMA TEST KİTİ GÖNDERİLİR. CS Motor Aşınma Testi ve CS Motor Kaçak Testine Çok Avantajlı Fiyatlarla Sahip Olun! Üstelik Kargo Bedava PİSTON, SEGMAN, SİLİNDİR DUVARI AŞINMALARINI 5 DAKİKADA TESPİT EDİN! 1) Motor suyu ve motor yağı normal çalışma sıcaklığına ulaşana kadar aracı kullanınız. Motor yağı motor suyuna göre daha geç ısınır. Bu nedenle termostat açıp hararet göstergesi ortayı (90 0 - 95 0 C) bulduktan sonra yağ sıcaklığının normal çalışma sıcaklığına (90 0 - 100 0 C ) ulaşması için aşağıda belirtilen sürüş kilometre şartlarına uyunuz. 2) Motoru durdurunuz. Kaputu açınız. Radyatör soğutma fanı çalışıyor ise durmasını bekleyiniz. Test süresi 5 dakikadır. Süre tutmak için hazırlık yapınız. Testi koruyucu ambalajından çıkarınız. 3) Motor yağ kapağını açınız. Kapağı açtığınız gibi zaman kaybetmeden testi sadece tutma sapı dışarıda kalacak şekilde yağ dolum ağzından motor içerisine (Külbütör kapağı içerisine) koyunuz. 4) Yağ kapağını kapatarak 5 dakikalık süreyi kapağı kapattığınız anda başlatınız. 5) 5 dakika sonunda hemen yağ kapağını açarak testi çıkarınız. Testi soğuk suya tutarak soğutup çalkalayınız. Renk tonunu net görebilmek için üzerindeki yağı temizleyiniz. 6) Renk kartelası ile karşılaştırınız. Benzin/LPG’li motorlarda %30 ve üzeri sonuçlar, dizel motorlarda ise %20 ve üzeri sonuçlar piston, segman veya silindir duvarında servis limiti üstünde aşınmaya işaret eder. Kompresyon testi* yaptırdıktan sonra motor revizyonu tavsiye edilir.
Geri Bildirim Ver