Crush Bomb Mentolsepeti Mentol Topu 250 adet Böğürtlen

89,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Crush Bomb Mentolsepeti Mentol Topu 250 adet Böğürtlen

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mentolsepetim Satıcı Ünvanı: MERT COŞKUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2130438804
    Bu ürün Mentolsepetim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kutu adet içeriği: 250 adet.Ürün esansı Böğürtlen aromalıdır.Yanında hediye olarak mentol takma makinası(aplikatör) gönderilmektedir.
  • Eşyalarınızdaki, elinizdeki ve etrafınızdaki rahatsız edici kokuları giderir. Tamamen organik aroma esansları ve doğal yağlardan elde edilen Crush&Bomb Mentol&aroma topları ile artık kötü kokuları dert etmeyin.
  • Kalıcılık: Patlatıldıktan sonra 4-6 saat
  • Tek yapmanız gereken bu eşsiz kokuyu açığa çıkartmak.
Geri Bildirim Ver

Crush Bomb Mentolsepeti Mentol Topu 250 Adet Böğürtlen Oda Kokusu

Temizlik insanın hem mental sağlığı hem fiziksel de sağlığı için olmazsa olmaz bir unsurdur. Yanında taşımaya uygun ve yenilikçi yapısı ile Crush Bomb Mentolsepeti Mentol Topu 250 adet böğürtlen oda kokusu oldukça fazla ilgi toplar. Kapalı alanda kullanımı ile dilediğiniz her ortamda kullanımınıza uygun olan bu ürün müşterilerce tercih edilen bir üründür. Böğürtlenli yapısı size gerçek bir haz duygusu yaşatır. Yapay bir meyve esansı yoktur, hafiftir. Ağır bir kokusu olmadığı için her alan ve mevsimde kullanıma müsaittir. Küçük saklama şişesi bu ürünü çantanıza atıp istenmeyen kötü bir koku aldığınız anda kullanmanıza imkan sağlar. Uzun süreli kalıcılık sağladığı için Crush Bomb Mentol Topu etkili bir oda kokusudur. Pratik bir kullanım için bu kokuyu tercih edebilirsiniz.

  • Ferah böğürtlen esansı
  • Uzun süreli kalıcılık
  • Organik yapı

Crush Bomb Oda Kokusu Mentol Topu Özellikleri

Crush Bomb Oda Kokusu Mentol Topu Özellikleri

Oda kokuları da dahil olmak üzere temizlik ürünlerinde ilk bakılması gereken kriter ürünün insan sağlığına zararlı olup olmamasıdır. Çünkü bu tür ürünler sizinle direkt temas halindedir ve bilinçsiz kullanımda büyük zararlara sebep olabilir. Crush Bomb yapısında organik aroma esansları ve doğal yağlar barındırır. Dolayısıyla da sağlığa herhangi bir olumsuz etkisi yoktur. Aksine bu ürün size ferahlık hissi sağlar. Küçük boyutları sayesinde kolay saklanır. Serin ve kuru yerlerde rahatlıkla muhafaza edilebilir. Kutuda 250 adet mentol topu size ulaşır. Her bir top, dört ile beş saat kalıcılığa sahiptir. İstenilen koku yoğunluğu derecesine bağlı olarak Crush Bomb Mentol sayısı arttırılabilir ya da azaltılabilir. Bu sayede acil durumlarda artık kötü kokulara dert etmenize gerek kalmaz. Bu ürünle güzel ve ferah bir koku elde edersiniz.

Eşsiz Crush Bomb Oda Kokusu Mentol Topu

Eşsiz Crush Bomb Oda Kokusu Mentol Topu

Bu ürün geniş bir kullanım amacı yelpazesine sahiptir. Çok işlevli bu ürünü, dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. İçindeki küçük baloncuklar patlatılarak ürün kullanılır. Bu baloncuklar patladığında dışarı konsantre nane yağı ve aroma esanslı doğal yağlar salgılar. Bu yağlar ürüne kokusunu veren maddelerdir. Çıkan yağı maskenize sürerek maske takmak zorunda olduğunuz alanlarda ferahlık hissi yaşayabilirsiniz. Böylece solunumunuz da desteklenir. Bunun yanında ofiste çalışan bir insansanız Crush Bomb Mentolsepeti Mentol Topu 250 adet böğürtlen oda kokusu kullananlar bu yönden avantajlıdır. Her an cebinizde taşıyabileceğiniz bu ürün kurtarıcınız olur. Çünkü ihtiyacınız olduğu ilk an kullanarak işlerinize ferah bir ortamda devam edebilirsiniz. Aynı şekilde evde de her an elinizin altındadır. Böğürtlen esansı özellikle mutfağa çok yakışan bir kokudur. Temizliğin ardından bu temizliği ferah bir nefes ile taçlandırabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatıyla Crush Bomb Oda Kokusu

Avantajlı Fiyatıyla Crush Bomb Oda Kokusu

Crush Bomb Mentolsepeti Mentol Topu 250 adet böğürtlen oda kokusu fiyatı yapısı ve çok yönlülüğü göz önünde bulundurularak belirlenir. Bu ürün aynı zamanda sevdiklerinize verebileceğiniz küçük tatlı bir hediye olarak da kullanılabilir. Crush Bomb Mentolsepeti Mentol Topu 250 adet böğürtlen oda kokusu yorumları çoğunluklu olarak memnuniyet belirtir. Kokuya karşı hassas insanların bir numaralı tercihi olan bu ürün, sizin bir oda parfümünden tüm beklentilerinizi karşılıyor. Ürünün ambalajı cam iksir şişesi olarak tasarlanır. Mantar kapağı ile nostaljik bir görüntüye sahiptir. Kullanmadığınız anlarda estetik şişesi ile dekor olarak da tercih edilen bir üründür. Performansı ile beğeninizi kazanan Crush Bomb Mentolsepeti Mentol Topu 250 adet böğürtlen oda kokusu satın almak için Trendyol’u ziyaret edebilir ve sipariş verebilirsiniz.