Crucial Pc Ram Bellek 16gb Ddr4 2666 Mhz (CB16GU2666)

1.475 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.600 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.738,63 TL

Ürün Bilgileri

Crucial Pc Ram Bellek 16gb Ddr4 2666 Mhz (CB16GU2666)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: verofis Satıcı Ünvanı: KURALAY BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0946024230100012 Vergi Kimlik Numarası: 9460242301
    Bu ürün verofis tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka : CrucialModel : CB16GU2666Bellek Kapasitesi : 16 GBBellek Hızı : 2666 MHzBellek Türü : DDR4Uyumlu Sistemler : Masaüstü - PC

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 16 GB
  • Ekran Kartı Bellek Tipi DDR4
  • RAM Hızı 2000 - 3000 MHz
  • Uyumlu Sistemler PC
  • HDMI Yok
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Crucial Basics 16gb 2666mhz Ddr4

Crucial Basics ürünü bellek kartı özelliklerine sahiptir. Crucial RAM 16 GB DDR4 modeli uzun ömürlü olarak karşınıza çıkar. Model, bilgisayarda kullanılır. Erişilebilir bellek özelliğine sahiptir. Crucial markasına ait olan bu RAM, 16 GB hafızaya sahiptir. Bilgisayar sisteminin kısa süreli belleğini oluşturur. Bütün verileri hızlı toplama özelliğine sahiptir. 2666 MHz frekans yapısı vardır. Boyutu sayesinde bilgisayarınıza rahatlıkla monte edebilirsiniz. Yüksek kaliteli hafızasıyla uzun ömürlü kullanım olanağı sağlar. Crucial marka bellek, soket tipi özelliğe sahiptir. Model, verilerine işlenen bilgileri hızlı bir şekilde depolar. Yeni bilgileri öğrenme konusunda oldukça hızlıdır. Kaliteli metal gövdeye sahiptir. Bilgisayar oyunlarının daha hızlı bir şekilde oynatılmasını sağlar. Bu sayede oyundan elde edilen keyif artar. Crucial Basics marka bu ürünü bilgisayarınız için tercih edebilirsiniz.

  • 16 GB hafıza
  • 2666 MHz frekans
  • Soket tipi

Crucial Basics 16 GB 2666 MHz DDR4 Özellikleri

Crucial Basics 16 GB 2666 MHz DDR4 Özellikleri

Crucial Basics 16 GB 2666 MHz DDR4 CB16GU2666, sahip olduğu özelliklerle büyük beğeni toplar. Yüksek teknoloji sayesinde bilgisayarınızın performansını artırır. Ürünün bellek tipi DDR4 soket tarzındadır. Kaliteli malzemeye sahiptir. Üzerindeki soketler sayesinde bilgisayarın ilgili alanına rahatlıkla yerleştirilir. Çalışma hızı 2666 MHz gücüne sahiptir. Crucial 16 GB 2666 MHz, modeli yüksek veri transferi sağlar. 288 pin sayısını bünyesinde bulundurur. Hafif bir yapısı vardır. Bu nedenle rahatlıkla taşınabilir. Model, şık ve elit bir yapıya sahiptir. Crucial marka RAM, bilgisayar kasaları için uygundur. Yüksek frekans özelliğine sahip olması, veri sisteminin hızlı olmasına yarar. Bu model, verilerin hızlı bir şekilde depolanmasını sağlar. Bilgisayarda istediğiniz her türlü veriyi bu ürün sayesinde depolayabilirsiniz. Ürün, yeşil renk tonuna sahiptir. 2666 MHz hızına sahip olan bu ürünü satın alabilirsiniz.

Crucial Basics 16 GB 2666 MHz RAM Fiyatı

Crucial Basics 16 GB 2666 MHz RAM Fiyatı

Crucial Basics 16 GB 2666 MHz DDR4 CB16GU2666 fiyatı modelin tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Crucial marka model, masaüstü bilgisayarda kullanılır. Bilgisayardaki verileri depolama imkanı sağlar. Crucial marka 16 GB olan bu RAM sayesinde bilgisayarda hızlı işlemler yapabilirsiniz. Bilgisayarda grafik programları ve video programları kullanıyorsanız bu ürün mevcut yapısı sayesinde ihtiyaçlarınızı karşılar. Crucial Basics RAM büyük beğeni toplar. Görüntüleri ve videoları işler hale getirmek için sağlam bir bilgisayara sahip olmak istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Bu sayede işlemlerinizi hızlandırabilirsiniz. Ürünün plastik olan yapısı bilgisayarınızın kasa kısmına yerleştirilir. Monte edilmesi oldukça basittir. Ürünü bilgisayarın kasa alanına taktıktan sonra bilgisayarınızı açabilirsiniz. Ürünü sevdiklerinize ve kendinize satın alabilirsiniz. Crucial Basics marka olan bu modelin tüm özellikleri, uygun bir fiyat ile müşteriye sunulur.

Crucial Basics 16 GB 2666 MHz DDR4 Avantajları

Crucial Basics 16 GB 2666 MHz DDR4 Avantajları

Crucial marka olan bu ürünü bilgisayarınıza taktığınızda sekmeler arasında hızlı geçiş yapabilirsiniz. Crucial Basics 16 GB 2666 MHz DDR4, avantajlı boyut tasarımıyla kolayca bilgisayar kasasına monte edilir. Soket yapısı sayesinde rahatlıkla yuvasına yerleştirilir. Bilgisayar sisteminizin hızlı ve sorunsuz çalışmasına yardımcı olmak için tasarlanan Crucial marka RAM, size rahatlık sağlar. Bu model, bilgisayar sisteminin performansını artırmanın kolay ve avantajlı bir yoludur. Ürün sayesinde programlar hızlı bir şekilde yüklenir. Crucial marka model hızlı biçimde müşteriye cevap verir. Ürün sayesinde veri olarak yoğun olan uygulamalar, kolaylıkla çalıştırılır. Crucial Basics marka model, bilgisayarınızdaki çoklu görev yeteneklerinin artmasını sağlar. Bilgisayarların yavaş olarak işlemesinin önüne geçer. 16 GB özelliği ile yeterli depolama alanı yaratır. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Crucial Basics 16 GB 2666 MHz DDR4 kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Gelişmiş teknolojik özelliklere sahip olan bu ürünü Trendyol avantajlarıyla satın alabilirsiniz.