Crosstape Ağrı Bandı - Kinesio Bant - Sporcu Bandı Siyah - Ağrı Bandı 5cmx5m

98 TL
Beden:
Standart
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Crosstape Ağrı Bandı - Kinesio Bant - Sporcu Bandı Siyah - Ağrı Bandı 5cmx5m

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARYA MEDİKAL ITRIYAT Satıcı Ünvanı: KARYA GRUP MEDİKAL BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5261629703
    Bu ürün KARYA MEDİKAL ITRIYAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Crosstape KinesiologyAğrı Bandı 5cm X 5 m Sporcu Ağrı Bandı Crosstape®, ince ve hassas dokunmuş pamuklu bir malzemedenimal edilmiştir. Yapışkan yüzeyde bulunan özel hava kanalları sayesinde çokhızlı şekilde kuruduğundan, ıslanma ve terleme durumunda dahi cilt üzerindekalabilmektedir. Bant cilt üzerine yapıştırılmış halde iken duş almak yadauygulama bölgesini yıkayabilmek mümkündür. Kinesiology uygulamanın yapıldığıcildin yapısı ve ortam koşullarına bağlı olmak üzere uygulama bölgesindekalabilmektedir. Bandın en önemli özelliklerinden biri de cildin esnemekapasitesine uyumlu oluşudur, bu özellik sayesinde, bant hareket halinde ikenciltte oluşan gerilme ve gevşemelere uyum sağlayabilmektedir. Crosstape® yapısında ciltte alerji yaratabilecek lateks veyabenzeri herhangi bir etken madde içermediği gibi gerekli hallerde birbiriüzerine katmanlar oluşturacak şekilde de uygulanabilmektedir. 4 Farklı Ana Renk Seçeneği: Ten Siyah Kırmızı Mavi Renk özelliği tedavi esnasında herhangi bir farklılık göstermez. Sadece görsellik için farklı renkler üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver