Crocs Literide Clog Terlik Siyah-siyah

959 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
41-42
42-43
43-44
45-46
46-47
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Crocs Literide Clog Terlik Siyah-siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: athleticzone Satıcı Ünvanı: SPOR ATLETİK MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781050437600012 Vergi Kimlik Numarası: 7810504376
    Bu ürün athleticzone tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Crocs Literide Clog Terlik Siyah-Siyah

Ürün Özellikleri

  • Materyal EVA
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Renk Siyah
  • Paket İçeriği Tekli
Geri Bildirim Ver

Crocs 204592 Siyah Erkek LiteRide Clog Terlik

Crocs Literide Clog erkek terlik, ayağınızı sarar ve konforlu hissetmenizi sağlar. Bu ürün, son teknoloji kullanılarak dizayn edilir. Malzemesinden tasarımına kadar her şey titizlikle düşünülür. Böylece hem rahat hem de kullanışlı bir terlik ortaya çıkar. Erkeklerin ayak yapısına uygun olacak şekilde üretilen yenilikçi terliği pek çok yerde kullanma şansınız olur. Söz konusu ürün, şık görüntüsüyle ayağınızda estetik bir duruş sergiler. Crocs Literide Clog erkek terlik, farklı şekillerde giyilebilir ve yumuşak yüzeyi her adımda konfor sağlar. Bu ürün farklı renk ve numara seçenekleriyle kullanıcılara seçim şansı sunar. Böylece ayağınıza uyan modeli sipariş verebilirsiniz. Ürünü alır almaz giymeye başlayabilirsiniz ve rahat kalıbı sebebiyle ayağınızdan çıkarmak istemezsiniz. Bu terliği kendiniz veya sevdikleriniz için sipariş verebilirsiniz

  • Topuk Boyu: 1-3 cm
  • Renk: Siyah
  • Materyal: EVA

Crocs Siyah Erkek LiteRide Clog Terliğin Özellikleri Nelerdir?

Crocs Siyah Erkek LiteRide Clog Terliğin Özellikleri Nelerdir?

Crocs Literide Clog erkek terlik özellikleriyle uzun ömürlü bir kullanım vadeder. Ürün kısa topuklu yapısıyla yere dengeli basmanızı sağlar ve farklı zeminlerde yürüyüş yapmayı kolaylaştırır. Söz konusu terlik, özel tasarımıyla dikkat çeker. Rengi ve örgü kumaşın esnekliğini taklit eden görüntüsüyle şık bir tercihtir. Yumuşak üst bölümü ayağınızı nazikçe sarar. Crocs Literide Clog erkek terlik, şok emilimi özelliğiyle ayağınızı darbelere karşı korur. Aynı zamanda ürün hafif yapısıyla gün boyu ayağınızda kalsa da yorgunluk ve ağrı hissi uyandırmaz. Farklı kombinlerle uyumlu bir şekilde kullanabileceğiniz bir yapısı vardır. İsterseniz deniz kıyısında mayo altına isterseniz doğa yürüyüşü sırasında pantolonla güvenle giyebilirsiniz. Crocs Literide Clog terlik, pratik olması nedeniyle kullanıcılara avantaj sağlar. Ürünü giyip çıkarması çok kolaydır.

Crocs Siyah Erkek LiteRide Clog Terlik Kullanışlı mıdır?

Crocs Siyah Erkek LiteRide Clog Terlik Kullanışlı mıdır?

Crocs Literide Clog erkek terlik, ayaklarınızı rahat ettirmek için özel olarak tasarlanan yastıklama sayesinde avantaj sağlar. Aynı zamanda parmaklarınızın ihtiyaç duyduğu noktalarda destek verir. Ürün, EVA malzemeden üretildiği için hem esnek hem de dayanıklıdır. Aynı zamanda su geçirmez yapısıyla deniz veya havuzda rahatlıkla kullanılabilir. Ürünü modern çizgileri ve nefes alabilen özel yüzeyiyle uzun süre kullanma şansına sahip olursunuz. Crocs Literide Clog erkek terlik köpük tabanıyla ayağınızı konforlu hissettirir. Sürekli hareket hâlinde olan kişiler için ideal bir terliktir. Söz konusu ürünü hem sandalet hem de terlik olarak farklı şekillerde giyebilirsiniz. Bu özellik kullanışlı bir terlik olarak; ev, iş, outdoor aktiviteleri ve daha pek çok yerde öne çıkmasını sağlar. Ürün, zorlu koşullara bile dayanır.

Crocs Siyah Erkek LiteRide Clog Terlik Kaliteli midir?

Crocs Siyah Erkek LiteRide Clog Terlik Kaliteli midir?

Crocs Literide Clog terlik, 1. sınıf malzemeden üretilen kaliteli bir seçenektir. Ürün, literide teknolojisiyle üretilir. Bu yapı, hafif ve esnek olmasını sağlayan özellikleriyle kullanıcıları memnun eder. Aynı zamanda terlik, dinamik ve hava aldıran basınç ve ısı işlemeli tasarımıyla öne çıkar. Söz konusu ürün, daha fazla tutuş ve dayanıklılık amacıyla kauçuk dış tabana sahiptir. Bu sayede her türlü zeminde hareket etmeyi kolaylaştırır. Crocs Literide Clog erkek terlik tabanı dünya standartlarında rahatlığın bir üst kademesi olarak yorumlanır. Crocs markasının kalitesi ve ürünün eşsiz özellikleriyle her adımınızda ayağınızın doğal hareketleriyle uyumludur. Terlik günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası olarak konforlu ve rahat bir kullanıma sahiptir. Crocs Literide Clog erkek terlik yorumlarını inceleyebilirsiniz. Böylece gerçek kullanıcıların verdikleri bilgilerden faydalanabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünü Trendyol’un avantajlı alışveriş dünyasından uygun fiyatlarla kolaylıkla sipariş verme şansınız olur.