Cresta Reflektör Baskılı Su Ve Rüzgar Geçirmez Softshell Ceket Xl

1.549 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 2XL
2XL
3XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Cresta Reflektör Baskılı Su Ve Rüzgar Geçirmez Softshell Ceket Xl

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CRESTA Satıcı Ünvanı: MEER TEKSTİL TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613051963300018 Vergi Kimlik Numarası: 6130519633
    Bu ürün CRESTA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Açıklaması: Cresta Reflektör Baskılı Softshell Ceket Ürün Özellikleri: · Cresta’da softshell teknolojisi
  • · Kayak, yürüyüş, bisiklet, tırmanma ya da başka bir açık hava aktivitesi farketmeksizin, giydikleriniz ve söz konusu hava koşulları, rahatlığınız konusunda önemli bir rol oynar. · Rahatlık ve hareket kabiliyetine uygun şekilde tasarlanmış softshell teknolojisi, zorlu hava koşullarında bile dış mekan aktiviteleriniz için idealdir. · Softshell kumaş, ısı yalıtımı özelliği sayesinde vücut ısınızı korumanıza yardımcı olur. Malzemenin hafifliği ve esnekliği size hareket özgürlüğü sağlar. İçerisindeki nefes alabilir membran, su buharını (teri) dışarı atarak, cildinizin kuru kalmasını sağlar. Su ve rüzgar geçirmezdir. · CRESTA markası, softshell teknolojisine sahip ürünlerini kadın, erkek ve çocuklar için en fonksiyonel ve konforlu olabilecek şekilde tasarlar. Yanınızda bulundurmanız gereken eşyalarınız için bol miktarda yan ve iç cep bulunmaktadır. Ayrıca, yüksek kaliteli, sağlam fermuarların mevcut olması giysiyi hızlı bir şekilde giyip çıkarabilmenizi sağlar. · Softshell ürünlerde hava koşullarına karşı direnç ve nefes alabilirlik arasındaki ideal denge sağlanmıştır. Böylece her hava koşuluna karşı hiç tereddüt yaşamadan istediğiniz kadar aktif olabilirsiniz. · Su ve rüzgar geçirmez, nefes alabilir, sıcak tutar, · Hafif, esnek, · Standart fit, · Reflektör baskı, · Yarım fermuarlı el cepleri ve göğüs cebi, · Ayarlanabilir bilek aparatları.

Ürün Özellikleri

  • Kol Tipi Kısa Kol
  • Desen Reflektör
  • Renk Lacivert
  • Ek Özellik Rüzgar Geçirmez
Geri Bildirim Ver