CREST 3d White Professional Effects Diş Beyazlatma Bantları 2 Paket(4bant) 2/4

329,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

CREST 3d White Professional Effects Diş Beyazlatma Bantları 2 Paket(4bant) 2/4

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AmericanDreamShopTR Satıcı Ünvanı: ÇİĞDEM TAŞKIN ŞAHİNLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 8280272115
    Bu ürün AmericanDreamShopTR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3d White Professional Effects Diş Beyazlatma Bantı 3d Whitestrips -2/4 toplam 2 paket bant icerir. Her paket 1 alt 1 ust olmak uzere iki adet bant icerir. Toplamda 4 adet bant-2 uygulamaliktir.
  • ürünler toplu alinarak buyuk kutularda ithal edildiginden musteri talebine gore adet olarak ayrilir, fotograf gorsellerindeki gibi seffaf posetlere koyularak gonderilir
  • Urunler toplu tedarik edildigi icin siparis sayisina gore paketlenir plastik poset icinde adet kadar gonderilir.
  • 15 Gun icinde iade
  • Bu ürün AMERICANDREAMSHOPTR tarafından gönderilecektir.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • CREST 3D WHİTESTRİPS PROFESSİONAL EFFECTS HAKKINDA Tedavi süresince her gün 30 dakikalık kullanım ile tedavi sonunda bembeyaz ve lekesiz dişlere sahip olun. Güzelliğiniz ile birlikte gülüşlerinizi mükemmel boyutlara taşıyın. Crest 3D Whitestrips Professional Effects Diş Beyazlatma Bantları
  • diş hekimlerinin diş beyazlatma tedavilerinde kullandığı diş minesi için güvenli bileşenlerden daha etkin olacak şekilde formüle edilmiştir. Üstün beyazlatma gücüne sahip bu bantlar sayesinde istediğiniz yerde rahatça kullanabilmek, diş beyazlatma deneyimini yaşamak ve benzersiz gülüşlere sahip olmak için özel olarak tasarlanmıştır. - Bu bantlar
  • diş hekimlerinin kullandığından daha etkili ve daha güvenli emaye beyazlatma maddesini kullanmaktadır. - Advanced Seal teknolojisi ile bantlar dişlerinizden kaymaz ve üstün tutuş gücüne sahiptir. - Bantlar dişlerinizde takılı iken yürüyebilir, konuşabilir, çalışabilir ve hatta su bile içebilirsiniz. 30 dakikalık süreçte günlük yaşantınızı kısıtlamaz. - Bantları dişlerinize yapıştırdıktan sonrasında, bantlar dişlerinizin şeklini rahatça alır ve kolay şekilde dişlerinizden çıkar. (4 Bant / 2 Paket) Tam tedavi sonunda 2 yıl kalıcı beyaz dişlere sahip olun. Bantların kullanımı basit, ağrısız ve zararsızdır. Dişlerinizin beyazlamasında mükemmel sonuçlar elde etmenize yardımcı olur. KULLANIM TALİMATI Aralıksız her gün 1 kez olmak üzere 30 dakika boyunca bantları dişlerinize uygulayınız. (Tam ve kalıcı sonuç elde etmek için 1 tam kutu kullanım önerilmektedir.) [1] BANTLARI PAKETDEN ÇIKARINIZ Paketi açınız ve kuru eller ile bandı paketinden çıkarınız. Daha kolay uygulama için önce alt dişlerinize bandı yapıştırınız ve hemen sonrasında üst dişler için uygulamaya geçiniz. [2] BANTLARI UYGULAMAYA BAŞLAYINIZ Bir ayna yardımı ile bandın jel olan yüzeyini dişlerinize yapıştırınız. Bantları diş eti çizginize hizalayın ve iyi bir temas için nazikçe bastırın. (Bantların diş etiniz ile temas etmemesine özen gösterin.) Bandı dişinize sabitlemek için bandın geri kalan kısmını dişlerinizin arka kısmına doğru kıvırınız. (Bu sayede dişlerinizin arka yüzünde ki lekeler de giderilecektir.) [3] SÜRENİN SONUNDA BANTLARI ÇIKARINIZ 30 dakikalık kullanım sonunda bantları nazikçe dişlerinizden çıkarınız. (30 dakikalık kullanımı bant sayınıza göre her gün aralıksız tekrar ediniz.) En iyi sonuca ulaşmak için bantları uygulamaya başlamadan öncesinde dişlerinizi fırçalamayınız, kullanımı gerçekleştirdikten ortalama 1 saat sonrasında dişlerinizi hafifçe fırçalayınız.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Beyazlatma Seti
Geri Bildirim Ver