CREST 3d Whitestrips Professional Effects (10 Paket / 20 Bant)

1.340 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

CREST 3d Whitestrips Professional Effects (10 Paket / 20 Bant)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: husgrup Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN GÜNTÜR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4380458208
    Bu ürün husgrup tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN AÇIKLAMASI: Düzenli tedavi sonunda 2 yıl kalıcı beyaz dişlere sahip olun. Bantların kullanımı basit, ağrısız ve zararsızdır. Dişlerinizin beyazlamasında mükemmel sonuçlar elde etmenize yardımcı olur. ÜRÜN KULLANIMI: Aralıksız her gün 1 kez olmak üzere, 30 dakika boyunca bantları dişlerinize uygulayınız. (Etkili ve kalıcı sonuç elde etmek için 1 tam kutu kullanım önerilmektedir.) 1-Paketi açınız ve kuru eller ile bandı paketinden çıkarınız. Daha kolay uygulama için önce alt dişlerinize bandı yapıştırınız ve hemen sonrasında üst dişler için uygulamaya geçiniz. 2-Bir ayna yardımı ile bandın jel olan yüzeyini dişlerinize yapıştırınız. Bantları diş eti çizginize hizalayınız ve iyi bir temas için nazikçe bastırınız. (Bantların diş etiniz ile temas etmemesine özen gösteriniz.) Bandı dişinize sabitlemek için bandın geri kalan kısmını dişlerinizin arka kısmına doğru kıvırınız. (Bu sayede dişlerinizin arka yüzünde ki lekeler de giderilecektir.) 3-30 dakikalık kullanım sonunda bantları nazikçe dişlerinizden çıkarınız. (30 dakikalık kullanımı bant sayınıza göre her gün aralıksız tekrar ediniz.) En iyi sonuca ulaşmak için bantları kullanmaya başlamadan öncesinde dişlerinizi fırçalamayınız. Kullanımı gerçekleştirdikten ortalama 1 saat sonrasında, dişlerinizi hafifçe fırçalayınız.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Beyazlatma Seti
Geri Bildirim Ver

Crest 3D White Professional Effects Diş Beyazlatma Bantları (20 Bant)

Crest markalı bu ürün, dişlerin beyazlaması için kullanılan bantları içerir. Crest 3D white professional effects diş beyazlatma bantları (20 bant), müşteriler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilir. Ürünün oldukça basit bir kullanımı vardır. Diş yüzeyleri üzerinde göz ile görülür beyazlama etkisi yaratır. Etkisi uzun süre ağızda kalır. Bu seçeneği; iş toplantılarınızda, randevularınızda ve buluşmalarınızda şık bir görünüme kavuşmak için tercih edebilirsiniz. Ürün sayesinde lekeli görünümden de kurtulabilirsiniz. Ürünün sunduğu yüksek kalite performansı, beyazlatma konusunda son derece başarılıdır. Bantlar, tek tek paketlenir. Bu da istenilen zamanda kullanılmasını sağlar. Ürün, dilediğiniz kalitedeki performansı size sunar. Bu sayede keyifli ve parlak bir deneyim yaşayabilirsiniz. Crest marklı bu ürünü, kendinize ya da sevdiklerinize gönül rahatlığı ile armağan edebilirsiniz.

  • 20 adet bant
  • Bembeyaz görünüm
  • Yüksek etkili

Kaliteli Crest 3D White Professional Diş Beyazlatma Bantları

Kaliteli Crest 3D White Professional Diş Beyazlatma Bantları

Beğeni kazanan bu seçenek, her gün 30 dakika kullanımda istenilen sonuca ulaşılır. Bu sayede güvenle gülümseme avantajına sahip olursunuz. Ürün, 10 adet paket olarak müşterilerin beğenisine sunulur. Bu seçenek, müşteriler tarafından severek kullanılır. Crest 3D white professional effects diş beyazlatma bantları (20 bant) fiyatı, vadettiği tüm özellikleriyle uygun performansı gösterir. Ürün, ekstra güçlü kalitesi ile diş yüzeylerinde beyazlatma etkisi gösterir. Kahve ya da çay içmekten sararma sorunu yaşayan insanların lekelerinin temizlemeleri için oldukça başarılıdır. Ürünü istediğiniz yerde ve zaman diliminde güvenle kullanabilirsiniz. Kullanımı oldukça basittir. Ürünü ilgili alana yapıştırıp yarım saat sonra çıkarmanız yeterlidir. Ürün, gözle görülür etki gösterir. Yapıştığı yere sıkıca tutunur ve herhangi bir kayma yapmaz. Ürünü sabah veya akşam olarak kullanabilirsiniz. Eşsiz gülüşlere sahip olmak için bu seçeneği güvenle tercih edebilirsiniz.

Cazip Crest 3D White Professional Diş Beyazlatma Bantları

Cazip Crest 3D White Professional Diş Beyazlatma Bantları

Dikkat çeken bu ürünün içeriğinde sağlığa zararlı herhangi bir madde olmadığı için güvenle kullanıma uygundur. Ürünü dişlerinize taktığınızda yeme içme işlemlerinizi devam ettirebilirsiniz. Yüzeye hızlı yapışan seçenek, sizi rahatsız etmez. Fazla kalın bir yapıda değildir. Bu sayede ağzınızın içinde hissetmeden kullanabilirsiniz. Bu seçenek ağzınızdayken konuşabilir ve çalışabilirsiniz. Şeffaf olan yapısı, dişlerinizin üzerinde görünmez bir etki yaratır. Crest 3D white professional effects diş beyazlatma bantları (20 bant) yorumları, seçenek hakkında müşterilerin görüşlerine ulaşmanıza imkan tanır. Ürün bantları, dişlerinizin şeklini alarak kolayca uyum sağlar. Kullandıktan sonra kolayca çıkarabilirsiniz. Ürünü kullanırken herhangi bir ağrı ya da sızı yaşamazsınız. Ürünü kullanmadan önce fırçalama işlemi yapmanıza gerek yoktur. Kullandıktan sonra dişler fırçalanabilir. Mükemmel gülüşlere Crest markalı bu seçenek ile kolayca kavuşabilirsiniz.

Crest 3D White Professional Diş Beyazlatma Bantları Fiyatı

Crest 3D White Professional Diş Beyazlatma Bantları Fiyatı

Üstün performansa sahip bu seçeneğin uygulama işlemi kuru eller ile yapılır. Crest diş beyazlatma bantları kullanılırken ilk olarak alt dişlere yapıştırılır. Bu uygulamanın ardından vakit kaybetmeden üst dişlere de ürün uygulanır. Ayna yardımı ile kullanımı tavsiye edilir. Üzerinde yer alan jelli alan, diş yüzeyine yapıştırılır. Diş etlerinin bulunduğu yere hizalanarak yapıştırılma işlemi gerçekleştirilir. İlgili alana iyice yedirilmesi için hafifçe bastırılır. Diş etlerinin üzerine gelmesinden kaçınılır. Yapıştırılan alanda sabit bir şekilde kalması için, dişlerin arkasına doğru kıvırma işlemi gerçekleştirilir. Bu sayede dişlerin arkasında yer alan sarı görünüm ve leker de yok edilir. Süre bitiminden sonra diş yüzeylerinden baskı uygulamadan çıkarılır. Diş yüzeylerinde herhangi bir hassasiyete ve yanmaya sebep olmaz. Kaliteli yapıdaki bu ürünü kolayca Trendyol’dan satın alabilirsiniz.