Creavit Elegant Rim-Off Kanalsız Asma Klozet Ve Kapak Beyaz Eg321

3.780 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.350 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.600 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.999 TL

Ürün Bilgileri

Creavit Elegant Rim-Off Kanalsız Asma Klozet Ve Kapak Beyaz Eg321

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yapılır Satıcı Ünvanı: ÖNCÜ GİRİŞİMLER TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0656049236800001 Vergi Kimlik Numarası: 6560492368
    Bu ürün Yapılır tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eg321 Elegant rim-Off asma klozet + elegant soft close kapak fiyata dahildir Açıklama Kategori: Lavabo ve klozet takımları, klozetler Ürün türü: Asma klozetler Model: Elegant rim-Off Ürün özellikleri: Rim-Off Not: taharet için sadece gizli bağlantı yapılabilir, yandan bağlantı yapılamaz Özellikler Elegant rim – off asma klozet Son yıllarda oldukça popüler bir hale gelen asma Klozetler şık bir eşya olması ile de öne çıkmaktadır. Eski klasik klozetlere oranla görüntüsünün daha ilgi çekici olması müşteriler tarafından kullanımını da arttırmaktadır. Günümüzde teknolojinin de gelişmiş olması ile ortaya çok farklı ürünler çıkmıştır. Tüm bu ürünler arasında şüphesiz olarak en çok ilgi çeken asma klozetlerdir. Herhangi bir kablo ya da boru görünümü olmadığı için çok daha tatmin edici bir ürün olmaktadır. Taharet için ise gizli bağlantı yapılabilmektedir. Klozete ek olarak yan tarafından bağlantı yapma imkanı bulunmamaktadır. Monte işlemleri çok kısa süreler içerisinde gerçekleşir. Ardından sifon ünitesi takılır ve klozet kullanıma hazır bir hale gelir. Böylece müşteriler için kısa bir bekleme süreci oluşmuş olacaktır. Eski model klasik klozetler özellikle modern bir şekilde tasarlanmış olan evlere uyum sağlamadığı için günümüzde çok fazla tercih edilmemektedir. Minimal yaşanmın öne çıkması ile keskin kenarlar ve sade modeller ortaya çıkmıştır. Elegant rim – off Asma klozet de bu tarz beklentileri karşılayabilen bir üründür. Şık görüntüsü için bile tercih etme imkanı bulunmaktadır. Herhangi bir alt kısmı olmadığı için hem dışının hem de içinin temizlenmesi çok daha kolay olacaktır. Bu da seçim aşamasında oldukça büyük bir etken olarak öne çıkmakta ve müşterilere etki etmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ürün Tipi Asma Klozetler
Geri Bildirim Ver