Creavit Asma Klozet Beyaz Çevre Yıkamalı Tp320 + Visam Kapaklı

2.000 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Creavit Asma Klozet Beyaz Çevre Yıkamalı Tp320 + Visam Kapaklı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BanyoVit Satıcı Ünvanı: MEHMET ULAŞ AKAÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4149800668600001 Vergi Kimlik Numarası: 0110371794
    Bu ürün BanyoVit tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Creavit TP320 Asma Klozet ÇEVRE YIKAMALI --- YETKİLİ SATICI DOĞRUDAN TEK KANAL YIKAMALI ÜRÜNLERLE KIYASLAMAYINIZ !!! KLOZETİN TÜM ÇEVRESİNDE BULUNAN KANALLAR SAYESİNDE TÜM İÇ KISMI AYNI ŞEKİLDE YIKAR. Creavit TP320 Asma Klozet. Beyaz. 36 cm genişlik. 50 cm derinlik. Klasik bağlantılı. Klozet kapağı fiyata dahil değildir.. Üretim hatalarına karşı 12 yıl garantilidir.Ürününüz kargoya teslim edildikten sonra, mesafelere göre teslimat süresi değişim göstermektedir. Ürün arızalı / hasarlı / eksik / farklı ise nasıl iade edebilirim? "Kargo paketinde veya üründe fark edilir şekilde hasar, darbe, kırık tespit edilmesi durumunda kargo görevlisine mutlaka hasar tespit tutanağı düzenletmelisiniz. Hasarlı kargolar için kargo görevlileri zabıt tutmakla yükümlüdür. Kargo görevlisinin belge, zabıt veya tutanak düzenlemediği durumlarda ürünü teslim almadan görevliye iade edebilir veya kargo şubesinde kontrolunu sağlayarak teslim alabilirsiniz. Hasar tespit belgesini düzenletmezseniz üründeki sorunun mağaza veya kargo kaynaklı olduğunu ispatlamanız mümkün değildir. Bu nedenle mutlaka tutanak tutturmalısınız. Kargo paketinde veya üründe hasar, darbe, kırık olması durumunda kargo görevlisine hasar tespit tutanağı düzenletmeniz gerekir. Tutanak tutturarak ürünü teslim almadan görevliye kapıda iade edebilirsiniz. Ürününüz eksik, arızalı, kusurlu, hasarlı veya belirtilenden farklı ise iade etme hakkınızı kullanabilirsiniz. İade sürecini başlatabilmek için üyeyseniz
  • Hesabım menüsündeki Siparişlerim sayfasından ürünün yanında yer alan İade Et butonuna basarak talepte bulunabilirsiniz. Misafir kullanıcıysanız alışverişten sonra size gönderilen e-postalardaki Sipariş Detayı linkinden iade talep edebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver