Çotanak Fındık Yağı Teneke 5 lt

749,99 TL
(150 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Çotanak Fındık Yağı Teneke 5 lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: en ucuz hep ucuz Satıcı Ünvanı: MİNE YAZAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1339996835600001 Vergi Kimlik Numarası: 9440740981
    Bu ürün en ucuz hep ucuz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Çeşit Fındık Yağı
Geri Bildirim Ver

Çotanak Fındık Yağı Teneke 5 Lt

Fındık gibi doğal bir malzeme kullanılarak üretilen fındık yağı, besleyici yapısı sebebiyle pek çok kişi tarafından sık sık tercih edilir. Lezzetli aroması sayesinde yemeklerde ve salatalarda rahatlıkla kullanılabilir. Siz de bitki özlü ürünler kullanmak ve sağlığınızı korumak istiyorsanız Çotanak fındık yağı teneke 5 lt ürününe göz atabilirsiniz. 5 litrelik teneke kutuda ambalajlanan bu yağ, uzun süreli kullanımlar için idealdir. Cilde, kaslarınıza ve kemiklerinize pek çok faydası bulunan bu ürün, birçok müşteri tarafından sıklıkla tercih edilir. Cildi etkili bir şekilde nemlendirerek kuruluk ve yıpranma gibi problemlerin önüne geçmenize yardımcı olur. İçerisinde bol miktarda kalsiyum bulunan bu ürün sayesinde siz de iskelet sağlığınızı iyileştirebilirsiniz. Kalsiyum emilimini kolaylaştıran yapısı sayesinde bu yağ, kemiklerinizin güçlenmesini sağlayabilir.

  • Lezzetli fındık yağı
  • İdeal kıvam
  • Koruyucu teneke kap

Avantajlı Çotanak Fındık Yağı 5 lt Fiyatı

Avantajlı Çotanak Fındık Yağı 5 lt Fiyatı

Çotanak fındık yağı teneke 5 lt fiyatı belirlenirken ürünün miktarı, fındık yağının cilde, kemiklere faydası göz önünde bulundurulur. 5 litrelik teneke sayesinde siz de ürünü bitme endişesi olmadan uzun süre rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Yemeklerde ve salatalarda kullanarak siz de fındık yağının faydalarından yararlanabilirsiniz. Fındık yağı içerisinde aynı zamanda bol miktarda E vitamini de bulunur. E vitamininin metabolizma sağlığı için oldukça önemli bir görevi olduğu söylenebilir. Antioksidan şeklinde çalışan yapısı sayesinde bağışıklık sisteminin güçlenmesine de katkıda bulunduğu söylenebilir. Vücuttaki mikroplarla savaşarak hastalıklardan korunmanıza yardımcı olabilir. Cilt üzerindeki kuruluğu gidermek ve cildi sıkılaştırmak için etkili bir ürün olduğu da bilinir. Az miktar ürünü cilt üzerine masaj yaparak oldukça kolay bir şekilde uygulayabilirsiniz. Uygun fiyatlı fındık yağının faydalarından siz de yararlanabilirsiniz.

Lezzetli Fındık Yağı Teneke 5 lt Yorumları

Lezzetli Fındık Yağı Teneke 5 lt Yorumları

Çotanak fındık yağı teneke 5 lt yorumları sayesinde daha önce satın alan ve kullanan müşterilerin fikir ve deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Sulu ev yemeklerinde kullanabileceğiniz bu üründen aynı zamanda kızartmalarda ve salatalarda da yararlanabilirsiniz. Hamur işlerinde bile rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürün sayesinde kolayca lezzetli yemekler hazırlayabilirsiniz. Lezzetinin yanı sıra sağlığa faydaları ile de dikkatleri çeken fındık yağı sayesinde siz de sağlığınızı koruyabilirsiniz. Kemiklerinize, bağışıklık sisteminize ve aynı zamanda cildinize de faydalı olan bu yağdan pratik bir şekilde faydalanabilirsiniz. Özellikle masaj yaparak uyguladığınız takdirde ürünün cilt üzerindeki olumlu etkilerini kısa sürede fark edebilirsiniz. Saçlarınıza da masaj yaparak ürünü uygulayabilir ve saç köklerinin güçlenmesini sağlayarak dökülme problemlerinin önüne geçebilirsiniz. Olumlu yorumlara sahip olan faydalı ve lezzetli üründen faydalanmak istiyorsanız siz de bu üründen kolay bir şekilde edinebilirsiniz.

Teneke Kutuda İdeal Kıvamlı Fındık Yağı

Teneke Kutuda İdeal Kıvamlı Fındık Yağı

Çotanak fındık yağı size 5 litrelik teneke kutu içerisinde iletilir. Dayanıklı ve kaliteli teneke kutu sayesinde üründe sızma ve akıntı gibi problemler görülmez. Dışarıdan gelebilecek darbelere karşı lezzetli yağı koruyan teneke kutu oldukça dayanıklıdır. Uzun süre rahatlıkla kullanabileceğiniz 5 litrelik büyük paketi uzun süre teneke kutu hasarlanmadan kullanabilirsiniz. İçerisinde birçok vitamin bulunduran fındık yağı sayesinde siz de sağlıklı yemekler hazırlayabilir ve yakınlarınıza sunabilirsiniz. Kurabiye, kek gibi hamur işleri içerisinde kullanabileceğiniz fındık yağından dilediğiniz gibi yararlanabilirsiniz. Kızartmalarda kullanabileceğiniz ürün sayesinde sağlıklı bir yağ ile lezzetli kızartma alternatifleri deneyebilirsiniz. İçerisinde bol miktarda E vitamini bulunduran ürün aynı zamanda antioksidan görevi görerek bağışıklık sisteminizi geliştirir. Mutfaktan cilt bakımına birçok farklı alanda kullanılabilen üründen istiyorsanız Çotanak marka 5 litre fındık yağına Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.