Çotanak 5 Lt Fındık Yağı

688 TL
(137,60 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
749,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
799,99 TL
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
859,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Çotanak 5 Lt Fındık Yağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cotanak_tr Satıcı Ünvanı: ALTAŞ İÇ VE DIŞ TİCARET PAZARLAMA TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ordu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0059079715900001 Vergi Kimlik Numarası: 0590797159
    Bu ürün Cotanak_tr tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çotanak fındık yağı 5 lt teneke Milattan önce 9000 yılının iskoçya’sından roma imparatorluğu’na, orta asya’dan günümüz türkiye’sine
  • fındık, çok sayıda kültürde ve dönemde sevilmiş ve değerli görülmüştür. Fındık sayısız efsane, dini metin ve tarihi tıbbi kaynağa konu olmuştur. Fındık insanlar için bir sağlık hazinesidir. Kansere karşı savaşta vazgeçilemez bir kaynak olduğu birçok kez belgelenmiş olan oleik asit fındıkta bolca bulunur. Oleik asit aynı zamanda beyin hücrelerinin hızlı sinyal göndermesi için gerekli olan miyelin kılıfların yapı taşlarından biridir. Iyi huylu kolesterol hdl’yi yükseltir, kötü huylu kolesterol ldl’yi düşürür. Çotanak, arge çalışmalarına hız vererek fındığı ideal yemeklik yağa dönüştürmek için uğraştı. Sonuç: Çotanak fındık yağı. Vücudunuzu zararlı kimyasallar ve benzeri istenmeyenlerden temizleyen e vitaminini bolca bulunduran, kanser savaşında hücre bölünmesinin düzenli olmasını sağlayan madde ß-Sitosterol içeriği diğer bütün yağlardan yüksek yağ, çotanak fındık yağı. Çotanak, açık ara dünyanın en büyük fındık yağı üreticisidir. Çotanak fındık yağı’nın tadı, aroması, kokusu ve dokusu dünyada eşsizdir.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Fındık Yağı
Geri Bildirim Ver

Çotanak nstbrasil500 5 lt Fındık Yağı

Çotanak 5 lt fındık yağı; organik içeriği, tadı, kokusu ve insan sağlığına faydalarıyla öne çıkan besin değeri yüksek bir üründür. Çotanak fındık yağı folik asit, E ve C vitaminleri, protein, demir, bakır, çinko gibi mineraller ve lif açısından oldukça zengin bir kaynaktır. Yemekler ve salatalar için Çotanak 5 lt fındık yağı sağlığa yararları, lezzeti ve besin değeri nedeniyle mutfakların vazgeçilmez ürünüdür. Çotanak 5 lt fındık yağı raf ömrü ortalama 2 yıldır ancak ürünün bozulmaması için oda sıcaklığında muhafaza edilmesi ve güneş ışığına maruz bırakılmaması önerilir. Çotanak rafine fındık yağı işlem görerek kötü kokusundan arındırılmış, yemeklere lezzet katan yağ çeşididir.

  • Besin değeri yüksek bir üründür.
  • 5 lt’dir.
  • Teneke kutu içerisindedir.

Çotanak 5 lt Fındık Yağı Özellikleri Nelerdir?

Çotanak 5 lt Fındık Yağı Özellikleri Nelerdir?

Çotanak 5 lt fındık yağının besin değeri yüksektir ve insan sağlığına oldukça yararlıdır. Yemeklerde rahatlıkla kullanılabilecek Çotanak 5 lt fındık yağı rafine edilmiş sıvı yağdır. Herhangi bir rahatsız edici koku bulundurmayan Çotanak 5 lt fındık yağı farklı bir aromaya sahiptir ancak yapılan yemeğin tadında değişikliğe neden olmaz. Çotanak 5 lt fındık yağı E vitamini açısından yüksek değerlere sahip bir kaynaktır ve güçlü antioksidan değeri taşır. Çotanak 5 lt fındık yağı teneke kutu içerisinde müşterilere sunulmaktadır. Teneke kutu içerisindeki 5 lt sıvı fındık yağının günlük kullanım için litresi düşük bir şişeye doldurulması mümkündür ancak kalan Çotanak fındık yağının kendi tenekesi içerisinde muhafaza edilmesi önerilir. Aynı zamanda Çotanak fındık yağının uzun süreli kullanımı için doğru muhafaza tekniklerinde ve oda sıcaklığında saklanması gerekir.

Çotanak 5 lt Fındık Yağı ile Hangi Yemekler Yapılabilir?

Çotanak 5 lt fındık yağı diğer tüm yağlar gibi hemen her türlü yemekte, kek ve pastalarda rahatlıkla kullanılabilecek bir üründür. Yüksek yanma derecesine sahip fındık yağıyla kızartma yapılması mümkündür ve kızartmalarda yiyeceklerin tadını değiştirmez. Çotanak fındık yağının hafif tatlı aroması özellikle etle, mantarla, çorbalar ve pesto soslu yiyeceklerle oldukça uyumludur ve yemeğe farklı bir lezzet katar. Hemen her türlü yemekte kullanılabilen fındık yağı hafif tatlı aromasıyla özellikle salata, kek ve kurabiyelerde kullanılan popüler bitkisel yağ çeşididir. Besin değeri, organik içeriği, tadı ve kokusuyla Çotanak 5 lt fındık yağı, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir. Trendyol’un uygun fiyat politikasıyla Çotanak 5 lt rafine fındık yağı düşük ücretlerle satın alınabilir.

Çotanak 5 lt Fındık Yağı Faydaları Nelerdir?

Çotanak 5 lt rafine fındık yağı sağlığa yararlı, diyabet riskini yüksek oranda azaltan, hücre hasarlarına karşı oldukça etkili güçlü bir antioksidan olarak değerlendirilir. Fındık yağı içerisindeki yüksek miktardaki E vitamini cilt sağlığı, hormonal düzen ve göz sağlığı gibi çok sayıda alanda oldukça faydalıdır. Çotanak sıvı fındık yağı beyin sağlığı, metabolizma ve cilt için faydalı bir üründür ve vücuttaki kolajen üretiminin artmasına da yardımcı olur. Enerji deposu olarak bilinen fındığın yağı kilo artışına sebep olmaz, aksine diyabete karşı etkisi oldukça yüksektir. Çotanak 5 lt fındık yağı, içerisindeki yağ asitleri ve oleik asit sayesinde vücuttaki kolesterol düzeyinin korunmasına yardımcı olur ve kalp damar hastalıkları riskini azaltır. Sağlık açısından yararlı, yemeklere lezzet katan Çotanak 5 lt fındık yağını satın almak isterseniz ürünü Trendyol’un internet sitesi ya da uygulaması üzerinden birkaç tıkla satın alabilirsiniz. Ürünü daha önceden satın alan kişilerin görüş ve deneyimlerinden yararlanmak için Çotanak 5 lt fındık yağı yorum kısmına göz atabilirsiniz.