Costume National Scent Intense Erkek Parfümü Edp 100 Ml

3.205 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.531 TL

Ürün Bilgileri

Costume National Scent Intense Erkek Parfümü Edp 100 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mavi Kozmetik Satıcı Ünvanı: MAVİ KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613067185100019 Vergi Kimlik Numarası: 6130671851
    Bu ürün Mavi Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Costume National Scent Intense Edp 100 ml Erkek Parfüm..Deri, Amber, Yasemin Ve Misk Notalarından Oluşmaktadır

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Aromatik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Scent Intense Edp 100 ml Parfüm ile Doğal Kokular

Parfümler kalıcılığıyla uzun süreli ve tasarruflu kullanım imkanı sunmaktadır. Scent erkek parfümü saatlerce güzel kokmayı sağlarken kaliteli içeriği ile de her daim özgüvenli hissettirir. Güçlü notalara sahip bu parfüm hem yaz aylarında hem de kış aylarında kullanılabilmektedir. Her mevsim kullanım imkanı sunduğu için farklı parfümlere gereksinim duymadan her daim güzel kokmayı sağlar. Zamansız bir koku olduğu için de yalnızca mevsimsel değil gerek akşam davetlerinde gerekse gündüz vakitlerinde kullanılabilecek bir içeriğe sahiptir. Scent erkek parfümlerinden biri olan 3760056100044 kodlu parfümü kokusu ile merak uyandırırken doğallığıyla da ilgi çekmektedir. Ağır kokuların aksine hafif bir yapıya sahiptir. Kalıcılığı sayesinde gün içerisinde sık sık tazelemeye gerek kalmadan güzel kokmayı sağlar. Böylelikle her daim yanınızda bulundurmanıza da gerek kalmayacaktır.

  • Uzun Süre Kalıcı
  • Doğal İçerikli
  • Çarpıcı Koku

Derin ve Doğal Notalara Sahip Scent Erkek Parfümü

Derin ve Doğal Notalara Sahip Scent Erkek Parfümü

Alt notaları sayesinde gündüz farklı gece farklı sıcakta ve soğukta farklı hissiyatlar yaratan Scent Intense parfüm çok amaçlı kullanım imkanı sunmaktadır. Dip notalarında amber bulunmakta olup böylelikle çiçeksi hissiyat sağlamaktadır. Amber çiçeğinin kalıcı ve doğal kokusu sayesinde yaz aylarında esinti ile etrafta hoş bir koku oluşturur. Son yılların en popüler kokularında amber çiçeği yer almakta olup doğallığı da sunuyor. Eşsiz koku anlamına gelen amber Scent parfümün içerisine dahil olarak parfümün de eşsiz bir kokuya sahip olmasını sağlamaktadır. Zaman zaman keskin kokusu ile derin bir merak uyandıran bu koku gün boyunca güzel kokmanızı sağlar. Sık sık parfüm tazelemeye gerek kalmadan tüm günü özgüven içerisinde geçirmeye de katkıda bulunur. Scent Intense erkek parfümü çarpıcı, yoğun ve modern bir kokuya sahiptir.

Kalıcılığı İle Uzun Süreli Kullanım İmkanı

Kalıcılığı İle Uzun Süreli Kullanım İmkanı

İçeriği ile her daim güzel koku sunan bu parfümler kalıcı olduğu için de gün boyunca güzel kokmayı sağlar. Yanınızda taşımaya gerek kalmadan ilk sıktığınız andan itibaren tüm gün aynı performans ile hoş bir koku sunar. Scent Intense edp 100 ml erkek parfüm 3760056100044 boyut olarak da büyük olduğu için uzun süre kullanılabilmektedir. 100 ml boyutundaki şişesi ve kalıcı yapısı sayesinde uzun süre kalıcıdır bu nedenle hemen tükenmez. Özellikle yaz aylarında sıcağın etkisiyle oluşabilecek kötü kokuyu önler. Modern kokusu ile hem gündüz hem de gece kullanılabilecek bir kokudur. Scent Intense edp 100 ml erkek parfüm 3760056100044 kullananlar özellikle bu çok yönlü kullanım avantajını vurgulamaktadır. Her mevsime günün her saatine uyum sağlayan Scent erkek parfümleri her daim güzel koku sunar.

Şık Tasarım ve Klasik Çizgisi ile Scent Erkek Parfümleri

Şık Tasarım ve Klasik Çizgisi ile Scent Erkek Parfümleri

Siyah renkli şık tasarımlı şişesi ile kokusundaki kalite dış görünüşünden belli olmaktadır. Zamansız parfüm olan Scent 3760056100044 erkek parfüm enerjisini doğadan almaktadır. Amber çiçeğinin aromaları sayesinde çiçeksi ve özel bir koku sunmaktadır. Oryantal odunsu bir kokuya sahip olup alt notaları sayesinde hem yaz hem kış aylarında kullanılabilmektedir. İçerisinde kakule ve bergamot tohumları bulunan bu Scent Intense edp 100 ml erkek parfüm 3760056100044 yorumları da kokusunun kalıcı olduğunu göstermektedir. Parfümün içeriğinde aynı zamanda yeşilçay, vanilya ve sandal ağacı da bulunmaktadır. Doğanın tüm güzellikleri bir şişeye sığdırılarak sunulmuştur. Scent Intense yorum incelemesi yapıldığında içeriğindeki ebegümecinin de hissedildiği görülecektir. Güçlü içeriği, şık tasarımı ile her daim güzel kokmanızı sağlayacak çiçeksi alt notaya sahip bu parfümler ile kendinizi sürekli özgüvenli hissedin.