Cosrx Pure Fit Cica Toner 150ml - Cica Centella Özlü Tonik

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Cosrx Pure Fit Cica Toner 150ml - Cica Centella Özlü Tonik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Limonian Turkey Satıcı Ünvanı: LİMONİAN TURKEY KOZMETİK ÜRÜNLERİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609111998000001 Vergi Kimlik Numarası: 6091119980
    Bu ürün Limonian Turkey tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cosrx - Pure fit cica toner Kızarıklık giderici toner %80 üzerinde cıca-7 kompleksi ile cildinize centella banyosu yaptırın, kızarıklık ve hassasiyet sayfasını kapatın. Öne çıkan özellikler › cildi dengeleme ve yatıştırma › kızarıklıkları ve enflamasyonu azaltma › cildi toz ve kir parçacıklarından arındırma Cilt tipi Özellikle hassas ve akneye meyilli ciltler üzere tüm cilt tipleri için uygundur. Ph 6.00 ± 1.00 Açıldıktan sonra 12 ay içinde tüketilmesi tavsiye edilir. Kolayca hassaslaşan ve tahriş olabilen ciltler için özel olarak formüle edilmiş koruyucu ve yatıştırıcı tonik ile günlük centella dozunuzu alın! Toniği nasıl kullanmayı seversiniz? -cildinizi dengelemek ve hazırlamak için temizlik sonrası. -ferahlık ve tazelik hissini gün içinde yenilemek için mist olarak. -ekstra yatıştırıcılık için tonik maskesi olarak. Cosrx markasının önceden mevcut centella serisinden 8 kat daha fazla centella ve türevlerini içeren bu toniği üç farklı kullanım amacına da uygundur! Hassasiyet, sivilceler ve inflamasyona karşı cilt savunmasını güçlendirmek için ph seviyesini dengeler, nemlendirir ve yatıştırır. Fransız sahil çamı kabuğu özü (piknogenol) ve hafif, sulu dokusuyla gözle görülür bir şekilde kızarıklığı hızla gidermeye yardımcı olur ve sonraki ürünlerin daha iyi emilmesi için cildi hazırlar. Eşsiz yatıştırıcı formülü onu çok hassas ciltler için bile günlük kullanıma uygun bir tonik yapar. Kullanım şekli Temizlik rutininin ardından pamuklu bir pedi tonik ile ıslatın ve göz/ağız bölgesinden kaçınarak tüm cildinize uygulayın. Daha iyi emilim için cildinize nazikçe vurun. Içindekiler Centella asiatica extract (%28), centella asiatica leaf extract (%27.6), centella asiatica root extract (%27.6), butylene glycol, 1,2-Hexanediol, betaine, panthenol, glycerin, polyglyceryl-10 laurate, polyglyceryl-10 myristate, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, ethylhexylglycerin, allantoin, caprylic/capric triglyceride, water, pinus pinaster bark extract, asiaticoside, asiatic acid, madecassic acid, madecassoside Içerik notu Üreticiler müşteri geri bildirimlerine göre kozmetik ürünleri çok daha iyi hale getirmeye çalışır ve içerikleri zamanla güncelleyebilirler. En eksiksiz ve güncel içerik listesi için lütfen ürün ambalajına bakın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Tip Şişe
  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Hacim 0 - 1 L
Geri Bildirim Ver