Cosrx Hydrium Watery Toner - 150ml Nemlendirici Tonik

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Cosrx Hydrium Watery Toner - 150ml Nemlendirici Tonik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Limonian Turkey Satıcı Ünvanı: LİMONİAN TURKEY KOZMETİK ÜRÜNLERİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609111998000001 Vergi Kimlik Numarası: 6091119980
    Bu ürün Limonian Turkey tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cosrx - Hydrium Watery Toner Yoğun Nem Yükleyici Tonik Pantenol, Allantoin ve 6 farklı Hyaluronik Asitten oluşan özel Hydrium Synergy-8 Kompleksi ile sağlıklı cildin sırrını rutininize taşıyarak cildinizi nem ile şarj edin. Öne çıkan özellikler › Derinlemesine nem & hidrasyon sağlama › Nem bariyerini güçlendirme › Cildi yatıştırma ve pH dengeleme › Minimal içerik listesi › Çok yönlü kullanım Cilt tipi Dehidre ve nemsiz tüm cilt tipleri için uygundur. pH 6.00 ± 1.00 Açıldıktan sonra 12 Ay içinde tüketilmesi tavsiye edilir. Cildinize adeta bir bardak su içmişcesine güçlü hidrasyon sağlayan özel içerikler ile nem seviyesini maksimuma ulaştırın! 6 çeşit Hyaluronik Asit, D-Panthenol ve Allantoin'den oluşan Hydrium Synergy-8 Kompleksi adeta bir nem mıknatısı gibi çalışarak cildi derinlemesine nemlendirir, tazeler ve uzun süreli nemlilik hissinin temel adımını oluşturur. B5 Vitamini olarak bilinen Pantenol ile nemlendirici ve yenileyici etkisiyle kuruluk belirtileri ve dehidrasyon ile mücadele eder. 6 çeşit farklı moleküler ağırlıklardaki Hyaluronik Asit sayesinde cildi içten dışa nemli tutmayı sağlar. Allantoin ile nem tutma özelliğinin yanı sıra cilt bariyerini güçlendirmeye ve hassasiyeti yatıştırmaya destek olur. Zengin fakat ciltte yapışkan bir his bırakmayacak kadar hafif dokusuyla konforlu bir kullanım sağlar. Kullanım şekli Temizlik rutininin ardından bir pamuk ped ya da direkt elleriniz yardımıyla nazikçe cildinize uygulayınız. İpucu 1 Cildiniz çok ısındığında / hassaslaştığında serinletici yaprak maske olarak cildiniz ekstra kuru veya ısınmış hissediyorsa, bu toner ile ıslattığınız pamuk pedleri cildinize nazikçe yerleştirin. İpucu 2 Cildiniz kuruluk hissettiği her an mist olarak ürünü spreyli bir şişeye aktararak cildiniz gün içerisinde kuruluk veya hassasiyet hissettiğinde mist olarak kullanabilirsiniz. İpucu 3 Cildiniz aşırı kuruluk yaşadığında temizleyici olarak toneri ve suyu 8:2 oranında karıştırarak cildinizi yıkayın. Yüzünüzü bir havluyla silmeyin, ürünün emilmesi için cildinize nazikçe vurun. İçindekiler Water, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Allantoin, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Pentylene Glycol, Sodium hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hyaluronic Acid, Ethylhexylglycerin, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate İçerik notu Üreticiler müşteri geri bildirimlerine göre kozmetik ürünleri çok daha iyi hale getirmeye çalışır ve içerikleri zamanla güncelleyebilirler. En eksiksiz ve güncel içerik listesi için lütfen ürün ambalajına bakın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Kuru
  • İçerik B5 Vitamini
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 10 - 99 ml
Geri Bildirim Ver