Cosmeticar Jant Temizleyici 500 Ml , Lastik Parlatıcı 500 Ml Ve Lastik Parlatma Süngeri

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
179,90 TL
500 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL'ye 150 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Cosmeticar Jant Temizleyici 500 Ml , Lastik Parlatıcı 500 Ml Ve Lastik Parlatma Süngeri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DİZAYN77 Satıcı Ünvanı: ALAATTİN ÇAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2211051870
    Bu ürün DİZAYN77 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lastiklerinizi ve plastik aksamlarınızı tek işlemde parlatır ve korur. Lastiklerinizin ve plastik aksamlarınızın uzun süre yeni görünmesini Sağlar. Sudan etkilenmez. Kış aylarında lastiklerinizin uzun süre parlak kalmasını sağ lar. Lastik yüzeylerde ve plastik aksamlarda çatlamayı önler. Ürünü Kullanmadan Önce Çalkalayınız. Uygulamadan önce uygulanacak alanı yıkayıp kurulayınız. COSMETICAR Lastik ve Tampon Cilasını yeter miktarda püskürtererk, bir sünger yardımı ile yayınız.
  • Cosmetıcar jant temizleyici Kullanma talimatı Her türlü çelik alaşımlı jantlarda kullanılabilir. Asit Içermeyen (ph-Nötr) değeri sayesinde de yumuşak Plastik boyalı tüm metal parçalar için uyumludur. Fren Balata tozları, yağ lekeler' ve yol atıklarının temizlenmesinde etkindir. Jantlar ilk günkü görünümüne kavuşturur, kirlenmeye karşı koruma sağlar. Araçların yıkanması esnasında kullanılması tavsiye edilir. Ürünü yakın mesafeden jantlara püskürtünüz etkisini göstermesi için kısa süre bekleyiniz. (jantlardaki renk değişimi) sabunlu su ile yıkayıp durulayınız. Jant sıcakken uygulama yapmayınız.
Geri Bildirim Ver