2
Yüz Temizleyicileri kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

COSMED Atopia Cleansing Oil - Yüz Ve Vücut Için Temizleme Yağı - Yağ Bazlı Temizleyici 400 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
750 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

COSMED Atopia Cleansing Oil - Yüz Ve Vücut Için Temizleme Yağı - Yağ Bazlı Temizleyici 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermo.Toptan Kozmetik Satıcı Ünvanı: DERMO TOPTAN KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293116083700001 Vergi Kimlik Numarası: 2931160837
    Bu ürün Dermo.Toptan Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cosmed Atopia Temizleme Yağı 400 ml Ürün Açıklaması: Besleyici, yatıştırıcı ve nemlendirici özellikli temizleme yağı Cilt Tipi: Kuru, çok kuru ve atopi eğilimli ciltlerin ise günlük temizliği için uygundur.Tüm cilt tiplerinin çift aşamalı temizliğinin ilk aşaması için uygundur. Kullanım Şekli: Yüz ve vücut temizliği için hafif masaj yapılarak uygulanır ve bol su ile durulanır.Sabah ve akşam kullanımı önerilmektedir. Bebek ve çocukların kullanımına uygundur. Ürün Faydaları: *Bitkisel yağlarla zenginleştirilmiş formülü ile cildi gün boyu maruz kalınan çevresel etmenlerden arındırılmasına ve nemlendirilmesine yardımcı olur.*Syricalm™ patentli içeriği tahriş olmuş cildin yatıştırılmasına, gerginlik hissi kaynaklı rahatsızlık hissinin azaltılmasına ve kaşıntı hissine neden olan faktörleri gidermeyi sağlar.*Zinc PCA
  • .*Niasinamid, lipid sentezini ve yıpranmış cildin onarılmasını destekler.*İçeriğinde bulunan Karakafes bitkisinden elde edilen Allantoin, yatıştırıcı ve nemlendirici özelliği ile birlikte güneşin etkisi ile hassaslaşan cildinizin yenilenmesine yardımcı olur.*Çiğdem çiçeğinden elde edilen etken bir madde olan Crocus Crysanthuse Extract ise kolajen sentezini uyararak cilt yapısının yenilenme sürecinin hızlanmasını sağlar. Ürün İçeriği: PEG-7 Glyceryl Cocoate, Aqua, Sodium Cocoamphoacetate, Glycerin Mixture Lauryl Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Niacinamide (Vitamin B3 ), Water, Phragmites Kharka Extract, Poria Cocos Extract, Caprylhydroxamic Acid, Carpylyl Glycol, Glycerin, Fragrance, Allantoin, Zinc PCA

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Kuru
  • Form Yağ
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Ek Özellik Vegan
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Tip Şişe
Geri Bildirim Ver

Cosmed Atopia Cleansing Oil - Yüz Ve Vücut Için Temizleme Yağı - Yağ Bazlı Temizleyici 400 Ml

Temizleyici olarak bilinen ve özel formülleri sayesinde müşterilerin belli başlı ihtiyaçlarını karşılayan malzemeler arasında Cosmed markasının ürünü de yer alır. Yüz ve vücudun diğer kısımları üzerinde kullanımı mümkün olan bu içerik, yağ bazlı olduğundan dolayı özellikle kuru ciltler üzerinde etkisini net şekilde gösterir. Yağ formunda olması, uygulama aşamasında da yardımcı olur. Cosmed atopia cleansing oil, sadece yüz için değil vücudun kalan kısımları açısından da kullanımı uygun bulunan içeriklerden biridir. Derinlemesine temizlik yaparak ferah bir his oluşumunu destekler. Cosmed atopia cleansing oil 400 ml hacimli olduğundan dolayı uzun ömürlü malzemeler arasında yerini alır. Özellikle düzenli kullanım açısından 400 ml hacimli olması avantaj sağlar. Elinize ya da cihaz üzerine aldığınız ürünü, cildinize dairesel hareketler halinde yayabilirsiniz.

  • Yağ bazlı
  • 400 Ml
  • Şişe tipi

Cosmed Atopia Yüz ve Vücut İçin Temizleme Yağı Faydaları

Cosmed Atopia Yüz ve Vücut İçin Temizleme Yağı Faydaları

Geniş hacimli ürün, hem yapısı hem de kokusu ile birlikte müşterileri memnun eder. Şişe tipi ürün, kolay şekilde dökülerek kullanılır. Yağ bazlı formu ve kullanım sonrasında verdiği his, pek çok kişinin gün içinde motive olmasına yardımcı olur. Güne başlarken ya da günü sonlandırırken tercih edilen malzemeyi tüm yüze ya da vücuda uygulayarak anlık ve uzun süreli etkilerinden faydalanabilirsiniz. Cosmed yüz temizleme yağı, sürekli olarak dış etkilere maruz kalan cildin detaylı ve derin bir şekilde temizlenmesini sağlar. Makyaj sonrasında kullanım için de idealdir. Sıvı formda olduğu için uygulaması ve durulaması oldukça kolaydır. Cosmed Atopia cleansing oil - yüz ve vücut için temizleme yağı - yağ bazlı temizleyici 400 ml hacimli ürünü temin ederek aylar boyunca aynı şişeden gönül rahatlığıyla yararlanabilirsiniz. Cosmed Atopia Cleansing Oil - Yüz Ve Vücut Için Temizleme Yağı - Yağ Bazlı Temizleyici 400 Ml satın almak için hemen sipariş verebilirsiniz.

Cosmed Atopia Yüz ve Vücut Için Temizleme Yağı Özellikleri

Cosmed Atopia Yüz ve Vücut Için Temizleme Yağı Özellikleri

Temizleyici olarak bilinen ürün, Cosmed markasına ait olan malzemelerden biridir. Parlak ve aydınlık bir cilde sahip olma noktasında yardımcı olur. Rutin olarak yapılan beden temizliğini bu ürün ile gerçekleştirerek kolaylık elde edebilirsiniz. Hem şişe tasarımı hem de etkili içeriği sayesinde anlık uygulamalar sonucunda derinlemesine temizliğe ulaşabilirsiniz. Cosmed yağ bazlı temizleyici, çoğu kişinin beğenisini toplayan yapılardan biridir. Özellikle kuru cilt yapısına sahip olan kişiler tarafından sıklıkla tercih edilir. Kuru yüzeylerin nemlenmesine katkıda bulunarak kuruluğa bağlı olarak oluşan rahatsızlık hissini ortadan kaldırır. Sonbahar ve kış mevsimlerinde yoğun biçimde kendini gösteren kurulukları gidererek pürüzsüz ve parlak bir cilt oluşumunu destekler. Cosmed Atopia cleansing oil - yüz ve vücut için temizleme yağı - yağ bazlı temizleyici 400 ml kullananlar tarafından düzenli olarak talep edilen ürünü siz de deneyimleyebilirsiniz.

Cosmed Atopia Yüz ve Vücut İçin Temizleme Yağı 400 Ml Fiyatı

Cosmed Atopia Yüz ve Vücut İçin Temizleme Yağı 400 Ml Fiyatı

Cilt temizliği noktasında kullanışlı bulunan Cosmed markasına ait olan yağ bazlı ürün, yüzün ve vücudun kirlerden arındırılması noktasında yardımcı olur. Standart kuruluğun yanı sıra oldukça kuru yapılı ciltler üzerinde de kullanıma uygundur. Sadece yetişkinler için değil, çocukların ve bebeklerin kullanması için de gerekli özellikleri taşır. Düzenli olarak sabah ve akşam uygulama yaparak sonrasında bol su ile durulayabilirsiniz. Bu ürünü daha önceden kullanıp deneyimlemiş olan müşteriler tarafından ürünün nasıl değerlendirildiği hakkında fikir sahibi olarak sipariş oluşturabilirsiniz. Cosmed Atopia cleansing oil - yüz ve vücut için temizleme yağı - yağ bazlı temizleyici 400 ml yorum bölümünde ürün ile ilgili olarak yapılan tavsiyelere ulaşabilirsiniz. Cosmed Atopia cleansing oil - yüz ve vücut için temizleme yağı - yağ bazlı temizleyici 400 ml fiyatı doğrultusunda Trendyol’dan sipariş oluşturabilirsiniz.