Cosfer Mor Bosu Topu Csf209mr

1.789,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.500 TL

Ürün Bilgileri

Cosfer Mor Bosu Topu Csf209mr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Güldüren Fiyatlar Satıcı Ünvanı: SG SANAL MAĞAZACILIK HİZMETLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0769195485400001 Vergi Kimlik Numarası: 7691954854
    Bu ürün Güldüren Fiyatlar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cosfer Bosu Topu Lastikli Cosfer Bosu Topu BT10Bosu topu fitness dünyasına heyecan verici bir egzersiz aracı olarak gireli çok olmadı. Dayanıklılık, kuvvet, denge ve istikrar için çalışırken alt ve üst bölümünü pek çok egzersiz için kullanabilirsiniz. Egzersiz salonlarında son zamanlarda kullanılmaya başlamıştır. Bosunun kelime anlamı her iki tarafı kullanılan demektir ve orijinal denge topunun (pilates topu olarak bilinen topun) mantığıyla üretilmiştir. Bosu topu plastik sert bir yüzeyle buna yarısı kaynamış bir denge topunun birleşimidir. Ekvatordan kesilmiş bir dünya görüntüsündedir. Topun bir tarafı düzdür, diğer tarafı da kubbe şeklindedir. En önemli avantajı dengedir. Koyduğunuz yerde kalır, bu nedenle orijinal denge topunda olduğu gibi geniş bir alana ihtiyaç duymazsınız. Diğer taraftan orijinal top görüntüsünde olan kısmın üzerinde çalışırken bu bize arzuladığımız dengesiz çalışma olanağını sunar. Bu nedenle bosu topunun bu yüzü genelde kardiyo egzersizi yapmak, alt vücut ve merkez kaslarının gücünü artırmak isteyen kişiler tarafından kullanılır. Bosu topuna monte edilmiş direnç kabloları. Bosu topu ters çevrildiğinde sert siyah yüzüyle karşılaşırız. Bu yüzey üzerinde gerçekleştirilen egzersizler oldukça zordur. Denge merkezi sürekli değişen bir yüzey üzerinde egzersiz yaparken ağırlık merkezinizi korumanız gerekir. Sadece top üzerinde ayakta durmak bile zorlu bir egzersiz olur, buna karşın düşme olasılığı da olduğu da dikkat edilmesi gereken bir konudur. Bunun yanında üst beden egzersizlerini, şınav, spin, twist gibi egzersizleri bu kısmın üzerinde yapabilirsiniz. Hafif gevşeme, germe ve yoğun egzersizlerde bosu topu harikadır, esneme hareketleri kasları güçlendirir ve vücudun dengesini sağlar. Bosu topu, egzersiz topuyla birçok ortak egzersizi yapma olanağı sağlar. Düz yüzeyi de aynı egzersizler için kullanılabilir. Aynı egzersizler farklı yüzeyler üzerinde yapıldığında zorluk düzeyi artabilir ya da azalabilir. Aşağıdaki videoyu izlemek size fikir verecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
  • Top Bedeni 1 Numara
Geri Bildirim Ver