Cosa Akıllı Oda Termostatı Kablosuz Kombi ve Klima Kontrolü

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.050 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.249 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.500 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cosa Akıllı Oda Termostatı Kablosuz Kombi ve Klima Kontrolü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gelecek Evimde LTD. ŞTİ. Satıcı Ünvanı: GELECEK EVİMDE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0390103763600001 Vergi Kimlik Numarası: 3901037636
    Bu ürün Gelecek Evimde LTD. ŞTİ. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Akıllı Oda Termostatı Kablosuz Kombi Ve Klima Kontrolü

Ürün Özellikleri

  • Tip Kablosuz
  • Kontrol Tipi Digital
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Cosa Kablosuz Kombi ve Klima Kontrolü Akıllı Oda Termostatı Trendyol'da!

Cosa P4TR-21-AC kablosuz kombi ve klima kontrolü akıllı oda termostatı, yaşam alanınızı daha konforlu hâle getirmenin yollarından biridir. Ürün, fonksiyonel özellikleri sayesinde kaliteli bir kullanım süreci vadeder. Siz ortamda bulunmasanız bile odanızın sıcaklığını cebinizden kontrol edebilirsiniz. Bu sayede yaşam alanınız daha iyi bir hâle gelir. Aynı zamanda doğal gaz faturanızda da gözle görülür değişimler söz konusu olur. Cosa P4TR-21-AC akıllı oda termostatı, kaliteli ve ergonomik özellikleriyle tasarruf yapmanıza katkıda bulunur. Tüm bu özellikleriyle Cosa P4TR-21-AC kablosuz kombi ve klima kontrolü akıllı oda termostatı, kullanıcılarından tam not almayı başarır.

  • Bağlantı Tipi: Wi-Fi
  • Termostat Kullanım Tipi: Adaptör veya pil
  • Röle Çıkış Tipi: Kuru kontak

Cosa P4TR-21-AC Akıllı Oda Termostatı Hangi Özelliklere Sahiptir?

Cosa P4TR-21-AC Akıllı Oda Termostatı Hangi Özelliklere Sahiptir?

Cosa P4TR-21-AC kablosuz kombi ve klima kontrolü akıllı oda termostatı, kullanımı son derece fonksiyonel hâle getiren kaliteli özelliklere sahiptir. Akıllı özellikleri sayesinde ürün, kombi ya da klimanızı belirlediğiniz oda sıcaklığında olacak şekilde çalıştırır. Böylelikle iç ve dış etkenler nedeniyle meydana gelebilecek çeşitli hava değişikliklerinin de önüne geçmiş olur. Cosa P4TR-21 AC kodlu termostat sayesinde yaşam alanlarınız çok daha konforlu bir hâle gelir. Dâhili internet köprüsü bulunan ürün, sipariş vermeniz hâlinde tarafınıza bir kutu içerisinde gönderilir. Bu kutunun içinde; 5 V DC adaptör, masa ayağı, kombi bağlantı kablosu, vida poşeti ve çift taraflı bant mevcuttur. 230 V gücündeki kablo da bu kutunun içerisine dâhildir. Kolay kurulumu sayesinde Cosa P4TR-21-AC kablosuz kombi ve klima kontrolü akıllı oda termostatı, konforlu bir deneyim yaşatır.

Cosa Akıllı Oda Termostatı Kablosuz Kombi Kontrolü Ne İşe Yarar?

Cosa Akıllı Oda Termostatı Kablosuz Kombi Kontrolü Ne İşe Yarar?

Cosa P4TR-21-AC kablosuz kombi ve klima kontrolü akıllı oda termostatı, yaşam alanınızdaki sıcaklığın her zaman sizin elinizde olmasına yardımcı olur. Termostat, kombi ve klimanın kontrolünü sizin belirlediğiniz hedefte yönetir. Bu sayede siz ortamda olmasanız bile yaşam alanınız ortam sıcaklığı açısından güven altına alınmış olur. Cosa akıllı oda termostatı, alanın içerisinde ya da dışarısında oluşabilecek ve sıcaklığı etkileyebilecek faktörlerin önünü kesmenize katkıda bulunur. Böylece hem odanız konfor dolu olur hem de tasarruf edersiniz. Cosa kablosuz kombi kontrolü akıllı oda termostatı, sahip olduğu özellik sayesinde doğal gaz faturanızdan yaklaşık olarak %37 tasarruf etmenize imkân tanır. Bu anlamda ürün, yüksek oranda işlevsellik sağlayarak termostattan maksimum verim almanıza yardımcı olur. Tüm bu özellikleri ve sunduğu avantajlarla ürün, hemen her kullanıcının beğenisini kazanır.

Cosa Akıllı Oda Termostatı Kablosuz Klima Kontrolü Nasıl Kurulur?

Cosa Akıllı Oda Termostatı Kablosuz Klima Kontrolü Nasıl Kurulur?

Cosa P4TR-21-AC kablosuz kombi ve klima kontrolü akıllı oda termostatının son derece kolay ve pratik bir kurulumu vardır. Ürün, hem kombi hem de klimaya aynı anda bağlanarak oldukça kaliteli bir kullanım vadeder. Tarafınıza gönderilen kutunun içerisindeki parçaları kullanarak ürünü kısa sürede kullanıma hazır hâle getirebilirsiniz. Bu ürün, her iki ısıtma sistemine de bağlanabilmesi için iki adet cihazdan oluşur. Kombinize üniteyi takıp termostatı sıcaklığın en doğru şekilde ölçülebileceği yere yerleştirebilirsiniz. Ayrıca termostatın klimayı da görmesi gerekir. Modeme en yakın olan cihazı internete bağlamanız tavsiye edilir. Her ikisini ayrı şekilde bağlamanıza gerek yoktur. Kablosuz haberleşme özelliğiyle evinizin sıcaklığını cebinizden yönetebilirsiniz. Cosa kablosuz kombi ve klima kontrolü akıllı oda termostatını adaptör ya da pille çalıştırabilirsiniz. Tasarruf yapmanıza yardımcı olacak kaliteli bir termostat arayışındaysanız bu ürünü Trendyol üzerinden sadece birkaç tıkla satın alabilirsiniz. Öncesinde Cosa P4TR-21-AC kablosuz kombi ve klima kontrolü akıllı oda termostatı yorumlarını okuyarak gerçek kullanıcı deneyimlerinden fikir alabilmeniz de mümkündür.