CORUIAN Samsung 75tu7100 75" Inç 140 Ekran Tv Ekran Koruyucu

2.947,12 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

CORUIAN Samsung 75tu7100 75" Inç 140 Ekran Tv Ekran Koruyucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: etiasteknoloji Satıcı Ünvanı: ETİAS TEKNOLOJİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0381070622000001 Vergi Kimlik Numarası: 3810706220
    Bu ürün etiasteknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Her marka ve model televizyon için özel üretim yapılmaktadır., 1.Sınıf avrupa malzemeden üretilmektedir., 3 mm kalınlığında akrilik bir üründür., 80 c dereceye kadar ısıya dayanaklıdır., Televizyon ekranından 8 kat daha sağlamdır., cam gibi kesici, dağılan yaralayıcı bir yapıya sahip değildir., Aşırı darbelere kaşı dayanıklıdır., çizilme ve sıvı temasından korumaktadır. Tamamen şeffaf %100 geçirgenliğe sahiptir., hiçbir çözünürlük değerinde görüntüyü olumsuz bir etkisi asla yoktur. Renklerde kesinlikle bozulma olmaz aksine canlılık katar., televizyonu kendi ölçülerinde birebir kapladığı için karşıdan bakıldığında farkedilmez., İç veya dış mekanda hava şartlarından ve uv ışınlarından asla etkilenmez. Güvenlik için görünmeyen şeffaf emniyet ipleri sayesinde televizyona tamamen sabitlenmektedir., Ürün kendi orjinal kutusunda son derece korunaklı bir şekilde gelmektedir., Montaj gerektirmemektedir.
Geri Bildirim Ver