Corsair K55 Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi

2.999 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.850 TL

Ürün Bilgileri

Corsair K55 Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PHİGO Satıcı Ünvanı: YUSUF KARACAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2389162331800000 Vergi Kimlik Numarası: 5060505142
    Bu ürün PHİGO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Corsair Gaming K55 RGB Oyuncu Klavye Türkçe (CH-9206015-TR) için satıcı açıklaması (#669163548) Belirtilen tüm özellikler bilgilendirme amaçlı olup, farklı nitelikte özellikler olabilir. Ürünü satın almadan evvel ürünü satan satıcı ile teyit etmenizi öneririz. Klavye Tuş Dizilimi Türkçe Q Bağlantı Şekli USB Ürün Amacı Oyun Durum Sıfır Garanti Var, Başlamamış Marka Corsair Corsair Gaming K55 RGB Oyuncu Klavye Türkçe (CH-9206015-TR) Aydınlatma Var Bağlantı Kablolu Bilek Desteği Var Dili Türkçe Q Fonksiyon Tuşları Var Kullanım Amacı Oyun Multimedya Tuşları Var Nümerik Tuşlar Var RGB Var Touchpad Yok Diğer Garanti Süresi (Ay) 24

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Corsair K55 RGB Türkçe Oyun Klavyesi

Corsair K55 klavye, özellikle oyunseverlerin sıkça tercih ettiği ürünlerden bir tanesidir. Geliştirilmiş fonksiyonları sayesinde tüm beklentileri karşılar. Yarı mekanik özelliği, tuş hissiyatını en yüksek seviyelere ulaştırır. Böylece her kullanımda benzersiz bir performans sunar. Corsair K55 RGB klavye, işlevselliğinin yanı sıra şık tasarımıyla da büyüler. Sezgisel RGB arka aydınlatma modları, renkleri en iyi şekilde kullanır. Yoğun aydınlatma efektleri farklı renklere dönüşerek kullanıcılara görsel şölen yaşatır. 10’dan fazla canlı RGB aydınlatma seçenekleri sayesinde klavyeyi kişiselleştirmeye olanak sunar. Ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilir, uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz.

  • Corsair K55 klavye, 6 adet tam programlanabilir makro tuşa sahiptir.
  • Uzun oyun seansları için tatmin edici tuş hissiyatı mevcuttur.
  • 10’dan fazla RGB aydınlatma sistemi ile yoğun ve canlı renklere ulaştırır.

Corsair K55 Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesinin Özellikleri

K55 Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Fiyat

Corsair K55 Türkçe RGB oyuncu klavye hem fonksiyonelliği hem de göz alıcı tasarımı ile beklentileri karşılar. Klavyenin sol tarafında 6 adet programlanabilir makro tuş bulunur. Bu özellik sayesinde hem tekli hem de çoklu tuş kombinasyonları oluşturabilirsiniz. Herhangi bir ek yazılıma gerek duymadan dilediğiniz ayarı yapabilirsiniz. Böylece kullanım esnasında dilediğiniz tuş kombinasyonlarına hemen ulaşabilir, zamandan tasarruf edebilirsiniz.Özellikle oyun oynarken multimedya kontrollerine kısa sürede ulaşmak gerekir. Bu tür durumlar için özel olarak geliştirilen klavye, ses seviyesini kontrol etmenizi sağlar. Sağ kısımda yer alan ses açma, azaltma ve durdurma tuşları ile zaman kazanabilirsiniz. Böylece ses seviyelerine doğrudan erişebilir, tüm işlerinizi kesintisiz tamamlayabilirsiniz.

Corsair K55 Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Kullanışlı mıdır?

K55 Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Fiyat

Corsair K55 RGB Türkçe oyuncu klavyesi, son derece kullanışlı özelliklere sahiptir. Hafif yapısı sayesinde kolayca taşınabilir. Performansından ödün vermeyen ürün, verimli kullanımı destekler. Minimum gürültü ile çalışan tuşlar, en sessiz ortamlarda bile etkili performans sergiler. Tatmin edici tuş hassasiyeti ile dikkat gerektiren oyunları kolayca oynayabilirsiniz.Anti - Ghosting özelliğine sahip klavye, tüm tuşlara aynı anda bassanız bile komutları yerine getirir. Eş zamanlı tuş vuruşlarını başarılı şekilde kaydeder. Bu özellik, online oyunlar başta olmak üzere bilgisayarda yapılan tüm işlerde fayda sağlar. Ayarlanabilir yükseklik, Corsair K55 klavyenin ergonomik yapısını destekler. Kişisel tercihlere ve kullanım şekline göre yüksekliği değiştirebilirsiniz. Böylece üründen en iyi performansı alabilir, vücut sağlığınızı da destekleyebilirsiniz. Windows tuş kilidi sayesinde klavyeyi bir yere taşırken Windows tuşunu devre dışı bırakabilirsiniz.

Corsair K55 Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Kaliteli midir?

K55 Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Fiyat

Corsair K55 klavye, yapısı ve tasarımı bakımından oldukça kalitelidir. Yüksek teknolojili tesislerde üretilen klavye, uzun süreli kullanım için özel olarak tasarlanır. Böylece elektronik giderlerini en aza indirebilir, bütçenize destek olabilirsiniz.Alt kısımda yer alan ayaklar, klavyenin yer ile temasını güçlendirir. Aynı zamanda katlanarak yerden tasarruf ettirir. Kauçuktan üretilen bilek dinlendirme yeri, bilgisayar başında uzun süre vakit geçirenler için uygundur. Özellikle oyun arasında ya da sonrasında bilekleri dinlendirir. Aynı zamanda bilekten destek almanızı sağlayarak oyunlarda başarıya götürür. Çıkarılabilir yapısı, ergonomik kullanımı destekler. Böylece ihtiyaçlar karşılayarak bir klavyeden beklenen performansın fazlasını sunar.Trendyol, kullanıcı odaklı hizmet anlayışı sayesinde sektördeki yerini korur. Dilediğiniz ürünleri hem web sitesinden hem de mobil uygulamadan satın alabilirsiniz. Corsair K55 RGB Türkçe oyuncu klavyesi yorumlarına göz atabilir, ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.