Corsair Icue 220t Rgb Temperli Cam Midtower Atx Kasa Cc-9011190-ww - Siyah

2.559,76 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Corsair Icue 220t Rgb Temperli Cam Midtower Atx Kasa Cc-9011190-ww - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sanaluygun Satıcı Ünvanı: FULYA ÖZDUMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1158204791800001 Vergi Kimlik Numarası: 5170281924
    Bu ürün sanaluygun tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Corsair iCUE 220T RGB Temperli Cam Midtower ATX Kasa CC-9011190-WW - Siyah

Ürün Özellikleri

  • Kasa Tipi Midi Tower Kasa
Geri Bildirim Ver

Corsair 0BLS.COR.06.002848 Icue 220t RGB Temperli Cam Midtower ATX Siyah Kasa

Corsair icue 220t rgb, şık ve sade görüntüsüyle temperli cam içeren bilgisayar kasası arayan kişiler için uygundur. Siyah ve renkli ışıkları sayesinde sade bir kasa görünümü sağlarken geçişlere de yer vermektedir. Temperli cam sayesinde hem yüksek ısıya dayanıklı hem de kırılmalara karşı direnci yüksektir. Corsair icue temperli cam siyah kasa çelik malzemeden üretilmiştir. Çelik malzemeli kasa olması sayesinde ürünün dayanıklılığı üst düzeydedir. Dayanıklı ve şık bir görünüme sahip bilgisayar kasası almak isteyenlere bu özellikler sayesinde güçlü bir kullanıcı deneyimi sunmaktadır. Corsair icue 220t rgb midtower atx siyah kasa fiyatı uygun seviyelerdedir. Yüksek fiyatlı kasalara oranla iyi bir performans sunmaktadır.

  • Isıya dayanıklı temperli cam ve şık tasarım içerir.
  • 6 adet güçlü fan ile güçlü soğutma deneyimi sağlar.
  • Çelikten üretilmiş sağlam yapıdadır.

Corsair Icue Siyah Midtower Atx Kasanın Teknik Özellikleri Nelerdir?

Corsair Icue Siyah Midtower Atx Kasanın Teknik Özellikleri Nelerdir?

Ürün siyah renktedir, çelik üretimdir. Corsair icue midtower atx siyah kasa dikey form faktöründedir. Işıklandırma renkleri mevcuttur ve kasanın soğutucu yerindedir. Toz önleyici filtresi mevcuttur bu sayede ürün çalışırken tozlanmaya karşı önlem alınmıştır. Ürün reset tuşu ve açma kapama tuşuna sahiptir. Corsair icue cc-9011190-ww siyah kasa ses konektörleri ve ses çıktısına sahiptir. 16 cm maksimum CPU soğutma yüksekliğine sahiptir. 30 cm grafik kart uzunluğu, 18 cm maksimum PSU uzunluğu içerir. 2 adet usb 3.2 GEN 1 Tip-A porta sahiptir. 210mm genişlik, 395mm derinlik, 450mm yükseklik ve 6,8 kg ağırlığa sahiptir. İdeal bir kasa ağırlığına vardır. Corsair icue 220t rgb midtower atx siyah kasa içerisindeki vidalar paket olarak ürüne dahildir. Kasa, aydınlatma ve yan pencereye sahiptir.

Corsair Icue Siyah Midtower Atx Kasanın Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Corsair Icue Siyah Midtower Atx Kasanın Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Corsair icue siyah kasa, temperli cama sahiptir. Temperli cam sayesinde içerideki tüm parçalar net şekilde görülebilmektedir. Temperli cam olması tasarımı bir üst noktaya taşımıştır. Özel ışıklandırmalarla tasarımına renk geçişleri eklenmiştir. Mavi, yeşil, kırmızı olarak 3 adet ışıklandırma rengine sahiptir. Düz siyah bir tasarımdan çok renk geçişleriyle harmanlanmış bir şekilde karşımıza çıkmaktadır. Kasanın ön yüzünde şık görünümlere sahip kare desenler mevcuttur. Bu desenler sayesinde ışıklandırma ve renk geçişleri daha net şekilde görülebilmektedir. Usb ve açma kapama tuşları ürünün ön yüzüne değil üst kısmına gelecek şekilde tasarlanmıştır. Corsair icue 220t rgb midtower atx siyah kasa ürününde ön yüzde olan tuşlara erişim zor olduğu için üst kısımda konumlandırılmıştır, bu sayede daha kolay bir erişim sağlamaktadır.

Corsair Icue 220T Rgb Midtower Atx Kasanın Soğutma Fanları Nasıldır?

Corsair Icue 220T Rgb Midtower Atx Kasanın Soğutma Fanları Nasıldır?

Corsair Icue, 3 adet desteklenir ön fan, 1 adet arka fana sahiptir, 2 adet üst fana sahiptir. Toplamda 6 adet fan desteği bulunmaktadır. Fanların 6 adet olması sayesinde ısıyı daha rahat kontrol edebilme potansiyeli sunmaktadır. Ön ve arka fanlar 120mm, üst fanlar ise 120,140mm çapa sahiptir. Çaplarının genişliği ile kolay bir soğutma kapasitesi sunar. Sıcak günlerde bilgisayar kasalarının çok aşırı ısınması içindeki parçalara zarar verebilir. Temperli cam içerdiği için normalden daha fazla fana ihtiyaç duymaktadır. 6 adet potansiyel fan sayesinde Corsair Icue 220T, soğutma konusunda iyi bir kullanıcı deneyimi sunmayı amaçlıyor. Corsair icue 220t rgb midtower atx siyah kasa yorumlarına trendyol üzerinden göz atabilir, ürünü satın alan diğer kullanıcıların memnuniyetlerini ölçebilirsiniz. Corsair icue 220t rgb midtower atx siyah kasa ürününü Trendyol üzerinden birkaç tuşlamayla satın alabilirsiniz.