Corsair Harpoon RGB Bluetooth Wireless Gaming Mouse Siyah CH-9311011-EU

3.499 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.330 TL

Ürün Bilgileri

Corsair Harpoon RGB Bluetooth Wireless Gaming Mouse Siyah CH-9311011-EU

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: G&N ACCESSORİZE Satıcı Ünvanı: GÜLSÜN ÇİFÇİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2541256810
    Bu ürün G&N ACCESSORİZE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aydınlatma Var
  • Bağlantı Kablosuz
  • Buton Sayısı 6
  • DPI 10000 DPI
  • Kullanım Amacı Oyun
  • Mouse Formu Sağ El
  • Mouse Scroll-Tilt Var
  • Mouse Tipi Optik
  • RGB Var
  • Garanti Süresi (Ay) 24

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Corsair CH-9311011-EU Harpoon RGB Bluetooth Wireless Gaming Siyah Mouse

Artık oyun veya işlemler esnasında aniden takılı kalan fare probleminiz olmayacak! Corsair Harpoon CH-9311011-EU RGB bluetooth wireless gaming siyah mouse, basit kurulum işlemiyle hızlı oyun performansı sergilemenizi sağlar. Kablosuz adaptörü bir USB bağlantı noktasına bağlamanız ve fareyi açmanız yeterlidir. Bunun yanında fareyi bluetooth veya USB kablolu bir bağlantıyla aktif hale getirebilirsiniz. Corsair Harpoon CH-9311011-EU wireless gaming siyah mouse dinamik RGB aydınlatma özelliğine sahiptir. Bu size sayısız aydınlatma ve efekt seçeneği sunar. Ürün hafif yapılıdır. 99 g ağırlığında olan bu ürünü yorulmadan daha uzun süre aktif bir şekilde kullanabilirsiniz. Biçimlendirilmiş şekli ve kauçuk yan tutamaklarıyla uzun süreli rahat tutuş ve güven sağlar.

  • 60 saate kadar kablosuz oynama potansiyeli.
  • 10.000 DPI optik sensör performansı.
  • Ultra dayanıklı Omron düğmeleri

Corsair Harpoon Bluetooth Siyah Gaming Mouse’un Özellikleri

Corsair Harpoon Bluetooth Siyah Gaming Mouse’un Özellikleri Nelerdir?

Corsair Harpoon CH-9311011-EU RGB bluetooth wireless gaming siyah mouse Omron düğmeye sahiptir. Bunun yanında farede 6 adet Prog düğme bulunur. Ürüne ait pil türü Şarj edilebilir Lityum- polimer pildir. Batarya ömrü, 2.4GHz ‘dir. Standart aydınlatmayla 30 saate kadar veya aydınlatma kapalıyken 45 saate kadar batarya ömrü bulunur. Bluetooth bağlantılarında ise standart aydınlatmayla 40 saate kadar veya aydınlatma kapalıyken 60 saate kadar batarya kullanımı devam eder. Ürün kablolu ve kablosuz olarak kullanılır. Fare düğmelerinin dayanıklılığı sol ve sağ tıklama olarak 50M olarak test edilmiştir. Corsair Harpoon CH-9311011-EU bluetooth siyah gaming mouse, desteklenen işaret yazılımına ICUE ’de işaret yazılımı desteklenir. Mouse formu sağ eldir. Mouse Scroll-Tilt bulunur. Ürüne ait 1.8 metrelik dolaşmayan kauçuktan üretilen kablo paket içerisinde size gönderilir.

Corsair Harpoon RGB Wireless Siyah Gaming Mouse Kullanışlı mıdır?

Corsair Harpoon RGB Wireless Siyah Gaming Mouse Kullanışlı mıdır?

Üretim malzemeleri bakımından kaliteli bir ürün olan Corsair Harpoon CH-9311011-EU RGB bluetooth wireless gaming siyah mouse, sık bilgisayar kullananların tercihidir. Mouse, uzun süreli pil ömrüyle kesintisiz kullanım sergiler. Ağırlık hissi bırakmayan bir yapıdadır. Corsair Harpoon CH-9311011-EU RGB bluetooth wireless gaming siyah mouse, 10.000 DPI duyarlılığa sahiptir. Bu sizin, kullanımınızı profesyonelleştirmek ve hızınızı artırmak için bir avantajdır. Ürün kablosuz bir şekilde kullanılabilir. Bu sayede etrafınızdaki alanı kaplayan kablolarla uğraşmak zorunda kalmazsınız. 6 adet Prog düğmenin yanında Omron düğmenin de dayanıklılığı test edilmiştir. Yani sert maçlarda dahi düğmelerde herhangi bir problem yaratmaz. Tasarım ve kullanım rahatlığı gibi birçok konuda kullanışlı bir faredir. Corsair Harpoon CH-9311011-EU RGB bluetooth wireless gaming siyah mouse yorumlarına da bakarak kullanımı konusunda fikir sahibi olabilirsiniz.

Corsair Harpoon Bluetooth Wireless Siyah Gaming Mouse Kalitesi

Corsair Harpoon Bluetooth Wireless Siyah Gaming Mouse Kaliteli midir?

Gaming mouse’a ait üretim ve tasarım konusunda kaliteli malzeme ve ekipman kullanılmıştır. Corsair Harpoon CH-9311011-EU RGB bluetooth wireless gaming siyah mouse, bu konuda kullanıcılardan tam not almayı başarmıştır. Paket içeriğinde bulunan kablolar kauçuk üretimdir ve karışmaya karşı duyarlıdır. Ürün üzerinde bulunan bütün düğmeler dayanıklılık testini geçmiştir. Programlanabilir düğmelerle güçlü makrolar ve yeniden eşleştirmeleri kolaylıkla yaparak oyununuzun kalitesini arttırabilirsiniz. Ürüne ait çok sayıda değiştirilebilir aydınlatma ayarı ve özelleştirilebilir efektlerle kendinize özgü bir kullanım oluşturursunuz. Kaliteli ürün tasarımı uzun yıllar kullanabilmenize olanak tanır. Corsair Harpoon CH-9311011-EU siyah RGB bluetooth wireless gaming mouse, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir. Corsair Harpoon bluetooth wireless siyah mouse ile tüm kalite beklentileriniz karşılanır. Ürün hakkında deneyimli kullanıcıların da fikrini almak için fareye ait yorumlara bakabilirsiniz. Corsair Harpoon fareye, CH-9311011-EU ürün koduyla Trendyol üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.