Corsair Elgato Stream Deck 10GAA9901

19.739 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Corsair Elgato Stream Deck 10GAA9901

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: e-babil elektronik Satıcı Ünvanı: BİRSEN BOZYEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1861005922
    Bu ürün e-babil elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özelleştirilebilir kontrol paneli olan Stream Deck yayıncılar, içerik oluşturucular ve oyuncular için işlevsel bir modeldir.
  • 15 adet LCD tuş tasarımına sahip Elgato Stream Deck yayınları tek bir merkezden kontrol etme imkanı sunar.
  • Çeşitli medya türlerini tek kanaldan kullanma imkanı tanıyan Corsair Elgato Stream Deck GIF'ler, resimler, videolar ve ses klipleri ile özgün içerikler oluşturmaya yardımcı olur.
  • Corsair Stream Deck sayesinde çeşitli uygulamalara ve platformlara entegrasyon sağlayarak iş akışları optimize edilir.
  • Kullanışlı bir tasarıma sahip olan Stream Deck, içerik üretim süreçlerini kolaylaştırarak verimliliği arttırır.
  • Her tuşa özel grafik ve etiketler atayarak özel komutlar, kısayollar, medya kontrolleri ve diğer programlanabilir işlevleri belirler.
  • Dayanıklı ve şık tasarımı yoğun kullanıma dayanacak şekilde tasarlanmıştır ve kompakt boyutları taşınabilirliği arttırır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Corsair Elgato Stream Deck 10GAA9901

Son dönemlerde özellikle gençler arasında meslek olarak seçilmeye başlayan içerik üreticiliği farklı platformlar üzerinden gelir elde etmeye yardımcı olmaktadır. Farklı konularda farklı içeriklerin üretilmesine ek olarak canlı yayınlar ile de oyunlar üzerinden para kazanan pek çok kişi bulunurken tüm bu işlemlerin yapılabilmesi için gerekli ve hayat kolaylaştıran ekipmanlarda bilgisayar parça ve bileşenleri satışa sunulmaktadır. Gelişen teknoloji ile yeni teknolojilere sahip cihazlar da ortaya çıkarken 10GAA9901 kodlu ürün hayatın kolaylaştırılmasıdır. Corsair elgato canlı yayın veya içerik üreticiliği yapmaya başlayan kişiler tarafından tercih edilen uygulamalar ve gerekli platformlar arasındaki geçişi yapabildiği aynı zamanda ses ve görüntü ayarlamalarının da kolaylıkla yapılabildiği cihazlar olarak bilinmektedir. Corsair markası tarafından yapılan üretimlerin kaliteli olması ve hayatı kolaylaştırma konusunda son teknolojilere sahip olması da cihazların satın alınabilmesine olanak sağlamaktadır.

  • Farklı platformlara uygun
  • Yayıncı ve içerik üreticileri için özel üretim
  • Hızlı kullanım

Corsair Elgato Stream Deck 10GAA9901 Özellikleri

Corsair Elgato Stream Deck 10GAA9901 Özellikleri

1994 yılında ABD’de kurulan Corsair, oyun severler için bilgisayar parçaları ve diğer bileşenlerinin üretimini yapan markalar arasında önemli bir yere sahiptir. Kurulduğu günden beri kaliteli ve üst segment oyuncu ekipman ve bileşenlerinin üretimini yapan marka kullanıcıların istekleri doğrultusunda da değişiklik gösteren model ve tasarımlara sahiptir. Oyunculara hitap eden ürünlere ek olarak belirli platformlar üzerinden yayın yapan ve bunu meslek haline getirerek gelir elde eden bilgisayar kullanıcıları için de özel ekipmanlara sahip olan marka özellikle Stream Deck üretimleri ile adından söz ettirmektedir. Elgato deck marka tarafından üretimleri yapılan ve temelde yayıncılara hitap eden cihazlar arasında yer almaktadır. Yayıncıların gerekli platformlar arasında kolay geçiş yapmasına yardımcı olan ürün aynı zamanda ses ve görüntü kalitesi başta olmak üzere pek çok ayarlama gerektiren işlemi de kolay ve hızlı yollarla yapmayı amaçlamaktadır.

Corsair Elgato Stream Deck 10GAA9901 Avantajları

Corsair Elgato Stream Deck 10GAA9901 Avantajları

Corsair elgato stream deck yayıncılık ile ilgilenen ve bu alanda gelir elde eden pek çok kişinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere üretimi yapılan cihazlar arasında yer almaktadır. Corsair elgato stream deck özellikleri kullanım kolaylığı sunması nedeniyle tercih edilirken toplam 15 düğmesi bulunan cihaz yayıncılığın yapıldığı platform başta olmak üzere diğer platformlara video atma işlemlerinin de kolaylıkla yapılabilmesine olanak sağlamaktadır. Bilgisayar üzerinden tek tuş ile kayıt başlatabilen cihaz aynı zamanda yayının yapıldığı platform üzerinden görüntü kalitesi ve ses seviyesinin de ayarlanabilmesine olanak sağlamaktadır. Öte yandan platformlar arasında geçişlerin de tek düğme ile yapılabilmesine olanak sağlayan elgato stream deck corsair keyboard bilgisayara direkt olarak bağlantı kurularak özel ayarlamaların da yapılabilmesine olanak sağlamaktadır. Tamamı ile kişiselleştirilebilen Corsair elgato stream deck içeriği de değişiklik gösterebilmektedir. Genel olarak Stream Deck, bağlantı kabloları ve kullanım kılavuzu gibi parçalardan oluşmaktadır. Kişiselleştirilebilmesi nedeniyle farklı platformlara uygun olarak da kullanılabilen ürün pek çok kişi tarafından tercih edilebilmektedir.

Corsair Elgato Stream Deck Yorumları

Corsair Elgato Stream Deck Yorumları

Corsair elgato stream deck yorumları ve görüşlerini okuyabilir, ürün hakkında fikir edinebilirsiniz. Genel olarak Corsair markası tarafından belirli bir kesime ait olarak üretilen ürün yayıncılık ile uzun yıllardır ilgilenen veya yayıncılığa başlamak isteyen oyun severler tarafından kullanılmaktadır. Yapılan yorumların Corsair kalitesi ile doğru orantılı olarak olumlu olduğu dikkat çekerken aynı zamanda tamamı ile kişiselleştirilebilmesi nedeniyle de farklı yorumlara ev sahipliği yapılabilmektedir. Yayıncılığa başlamak isteyen kişiler tarafından sıklıkla tercih edilen ürün ile ilgili yapılan yorumlar diğer müşteriler için de önem arz etmektedir. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.