Corsair Dominator Platinum Rgb Cmt32gx4m4k4000c19w 32gb (4X8GB) Ddr4 4000mhz Cl19 Beyaz Ram

9.999 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Corsair Dominator Platinum Rgb Cmt32gx4m4k4000c19w 32gb (4X8GB) Ddr4 4000mhz Cl19 Beyaz Ram

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DEY ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: DEY ELEKTRONİK BİLİŞİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0295105585000001 Vergi Kimlik Numarası: 2951055850
    Bu ürün DEY ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Corsair Dominator Platinum RGB CMT32GX4M4K4000C19W 32GB (4x8GB) DDR4 4000MHz CL19 Beyaz Gaming Ram Genel Özellikler Corsair Dominator Platinum RGB Gaming RamÜstün alüminyum işçiliği, yüksek kaliteli yongaları ve 12 adet adreslenebilir Capellix RGB LED’leri ile Corsair Dominator Platinum RGB, üst sınıf DDR4 belleği yeniden tanımlıyor. Dünyanın En Gelişmiş DDR4 Bellek ModülleriCorsair Dominator, uzun zamandır, üst sınıf ve yüksek performanslı belleğin yüzü oldu. Tüm bu miras ve deneyim sonucunda, şu ana kadarki en gelişmiş DDR4 belleği oluşturduk. DDR4 Belleklerde En Yüksek PerformansDominator Platinum RGB, daha da arttırılmış performans için 4800 MHz’e kadar hız aşırtma imkanı sunar. Bu da onu dünyanın en hızlı ve en yüksek performanslı belleği haline getirir. 10 Katmanlı PCBDominator Platinum RGB, üstün hız aşırtma deneyimi sunmak için sinyal kalitesi ve kararlılığını garanti eden, yüksek performansa sahip 10 katmanlı özel bir PCB ile donatılmıştır. Yüksek Frekans PerformansıBirbirine yakın bir şekilde yerleştirilmiş olan yongalar, hız aşırtma için yüksek frekans performansı ve hızlı tepki süreleri sunar. DHX Soğutma TeknolojisiCorsair’in patentli Dual-Path DHX Soğutma Teknolojisi’nin sunduğu verimli ve üstün soğutma performansı sayesinde Dominator Platinum RGB, ağır yük altında dahi soğuk kalır. Ultra-Parlak Capellix RGB LED AydınlatmaDominator Platinum RGB’nin üst kısmında bulunan 12 adet Capellix RGB LED’ler, sıradan LED’lere kıyasla daha yüksek parlaklık ve daha düşük güç tüketimine sahip olmasının yanı sıra çok daha uzun ömürlüdür. Corsair iCUE YazılımıSisteminizi düzinelerce göz alıcı hazır aydınlatma profilleri ile aydınlatın. Ya da neredeyse sınırsız özelleştirme imkanı ile kendinizinkini oluşturun. Corsair iCUE yazılımı ile sistem aydınlatmanızı tüm iCUE uyumlu ürünlerle senkronize edebilir ve aynı zamanda gerçek zamanlı sıcaklık ve frekans takibi yapabilirsiniz. Intel XMP 2.0 Desteği ve Geniş UyumlulukEn son Intel ve AMD DDR4 anakartlar için optimize edilmiş olan Dominator Platinum RGB bellekler, Intel XMP 2.0 desteği ile birlikte gelir. Kendinizi hiç yormadan güvenilir bir şekilde en iyi performansa ulaşmak ve hız aşırtmanın sunduğu yüksek hız hissini tecrübe etmek sadece bir adım ötede.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 32 GB
  • Ekran Kartı Bellek Tipi DDR2
  • RAM Hızı 3000+ MHz
  • Uyumlu Sistemler PC
  • HDMI Var
Geri Bildirim Ver