Corsair Cssd-f2000gbmp600 2 Tb Mp600 Serıes M.2 Ssd 4950mb-4250mb/s

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.769 TL

Ürün Bilgileri

Corsair Cssd-f2000gbmp600 2 Tb Mp600 Serıes M.2 Ssd 4950mb-4250mb/s

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E-BAŞARI Satıcı Ünvanı: ZİYA ARİTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0790070733
    Bu ürün E-BAŞARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Detayları Corsair CSSD-F2000GBMP600 2 TB MP600 SERIES M.2 SSD Benzersiz Depolama Kapasitesi Corsair MP600 serisi SSD 2TB kapasitedeki benzersiz depolama kapasitesini daha düşük kapasiteli depolama birimleri kadar hızlı ve kararlı şekilde sunar. Böylece hem işlerinizi veya oyunlarınızı kesintisiz olarak çalıştırabilir hem de inanılmaz bir saklama alanına sahip olursunuz. PCIe 4.0 (GEN4) Teknolojisi PCIe 4.0 SSD teknolojisi inanılmaz depolama performansı sunarak, bazı SATA SSD'lerin sıralı okuma ve sıralı yazma hızlarına ve bazı geleneksel HDD'lerin 50 katına kadar hız sunar. MP600, mevcut PCIe 3.0 platformlarıyla da geriye dönük olarak uyumludur. Yüksek Okuma ve Yazma Hızı Corsair MP600 SSD, 4.950 MB/s'ye varan yüksek sıralı okuma ve 4.250 MB/s'ye varan yüksek sıralı yazma hızlarına ulaşmak için Gen4 PCIe teknolojisini kullanarak olağanüstü depolama performansı sağlar. Düşük Sıcaklıkta Yüksek Performans Corsair MP600 SSD, yüksek yüzey alanlı alüminyum soğutucu ile donatılmıştır ve ağır yük altında bile performansını korumaya yardımcı olur. Ergonomik Tasarım ile Her Yere Sığar Corsair MP600 SSD anakartınıza kolayca sığar, daha iyi hava akışı ve daha kolay kablo yönlendirmesi sağlamak için PC'nizdeki sürücü alanını boşaltır. Böylece hem daha az ısınır hem de donanımızın daha verimli kullanılmasını sağlar. Yeni Nesil İşlemciler İçin Hazırlanmış Tasarım Corsair MP600 serisi 3. nesil Ryzen işlemcileri iile birlikte tasarlanmıştır. Yeni Ryzen tabanlı PC'nizde PCIe 4.0 hızından yararlanmanıza yardımcı olacak şekilde dizayn edilmiştir. Corsair SSD Toolbox yazılımı güvenli silme ve bellek güncellemeleri de dahil olmak üzere masaüstünüzden gelişmiş sürücü kontrolleri sağlar.
Geri Bildirim Ver