Corsair Vengeance Lpx 16 Gb (1X16) 3200 Mhz Ddr4 Cl16 Cmk16gx4m1e3200c16 Ram

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Corsair Vengeance Lpx 16 Gb (1X16) 3200 Mhz Ddr4 Cl16 Cmk16gx4m1e3200c16 Ram

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEBİLON Satıcı Ünvanı: TEBİLON BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833103294700001 Vergi Kimlik Numarası: 8331032947
    Bu ürün TEBİLON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • VENGEANCE LPX 16GB (1 x 16GB) DDR4 RAM 3200MHz C16

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 16 GB
  • Ekran Kartı Bellek Tipi DDR4
  • RAM Hızı 3000+ MHz
  • Uyumlu Sistemler PC
Geri Bildirim Ver

Corsair 16GB(2X8GB) 3200MHZ Ddr4 RAM

Bilgisayarın ihtiyaçlarına yönelik üstün kalitede üretilen Corsair 16 GB (2X8 GB) 3200 MHz GB RAM, avantajlı fiyat ile size sunulur. 16 gigabyte kapasitesi ve gigabyte tip tasarımlarıyla pek çok amaca uygun olan model, performansıyla beğeni kazanır. Frekans anlamında 3200 MHz iken RAM gecikme süresi de CL16 şeklindedir. Güvenilir ve pratik çözümleriyle tüm bilgisayar işlerinizi hızlı bir şekilde halledebilirsiniz. Corsair marka bu ürün uzun yıllar konforlu bir kullanım imkanı sunar. Üründe yer alan 2 x 8 gigabyte RAM sayısı da birçok müşteriyi memnun eden bir niteliktedir. CMK16GX4M2Z3200C16, en temel teknoloji ihtiyaçlarından biri olan RAM performansı ve verimliliği ile oldukça avantajlı bir tasarıma sahiptir. Bilgisayarı kullanma tarzınıza ve cihazdan beklentinize göre tercih edebileceğiniz bir seçenektir.

  • 2x8 GB RAM
  • 3200 MHz
  • 16 GB kapasite

Kaliteli ve Kullanışlı Corsair RAM Seçeneği

Kaliteli ve Kullanışlı Corsair RAM Seçeneği

Corsair 16 GB (2X8 GB) 3200 MHz GB RAM kullananlar ve yorumları incelendiğinde ürünün pek çok kullanım alanı olduğu görülür. Yüksek verimlilik için standart üretimlerin daha üstünde olan bu ürünü tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda iş ve oyun amaçlı kullanacağınız bilgisayarlarda da bu RAM ideal bir alternatiftir. 16 gigabyte olarak tasarlanan bu modelde yer alan soğutucu özellik de tasarımın daha uzun süre kullanılmasını sağlar. Siz de kendi ihtiyaçlarınızı belirledikten sonra gönül rahatlığıyla Corsair 16 GB RAM 3200 MHz modelini tercih edebilirsiniz. Genel kullanım için olan kişisel bilgisayarlara yönelik geliştirilen ve değişik kriterlere sahip olan bu model, ilk tercihler arasında yer alır. Siz de kendi kullanım alanınızı belirleyip bu yüksek kaliteli ürüne sahip olabilirsiniz. Kolay bir şekilde kurulum yapıp ilk anda kullanmaya başlayabilirsiniz.

Corsair GB 16 GB RAM Özellikleri

Corsair GB 16 GB RAM Özellikleri

Corsair GB 16 GB RAM bilgisayarlara yönelik olarak elektronik devre formatlarında üretilir. Ürün özellikleri arasında yer alan hafıza detayı ise 288 - pin DIMM şeklindedir. DIMM, yani çift sıralı bellek modülü anlamına gelen bu özellik yazıcı ve sunucularda kullanılmak amacıyla tasarlanır. Corsair 16 GB (2x8 GB) 3200 MHz GB RAM yorumlarına ve incelemelerine bakıldığında her kullanım alanına göre uyumlu olduğunu görmek mümkündür. Siz de bu noktada kendi kullanım alanınızı belirleyebilirsiniz. İş, tasarım, oyun ya da günlük bir kullanıma yönelik olarak bilgisayarınıza monte edebileceğiniz bu RAM ile konforlu deneyimin keyfini yaşayabilirsiniz. Bilgisayar için önemli parçaların başında yer alan bu ürün, sunduğu performansla beklentileri karşılamayı başarır. Kaliteli yapısı sayesinde uzun süre teknik bir sorun yaşamadan kullanmanıza olanak tanır. Modeli gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Bütçe Dostu Corsair RAM Fiyatı

Bütçe Dostu Corsair RAM Fiyatı

Corsair 16 GB (2X8 GB) 3200 MHz GB RAM fiyat anlamında sizi memnun edecek avantajlı rakamla sunulur. Corsair 16 GB (2X8 GB) 3200 MHz GB RAM CMK16GX4M2Z3200C16 genel anlamda kullananların memnun kaldığı alternatifler arasında yer alır. Bilgisayarınızın altyapısının hangi konfigürasyona göre program edildiğini de RAM tercihleriniz doğrultusunda öğrenerek daha verimli ve hızlı bir kullanım ortamı oluşturabilirsiniz. Bu bilgiler dahilinde siz de bilgisayarınızın niteliklerine göre uyumlu olan bu tasarımı inceleyebilirsiniz. Söz konusu bilgisayar parçaları olduğu zaman insanlar son derece hassas davranır. Corsair kalitesiyle tasarlanıp üretilen bu model, beklentilerinizi karşılayarak daha verimli bir deneyim elde etmenize imkan tanır. Bu sayede uzun yıllar hem konforlu hem de kaliteli bir şekilde çalışma fırsatı bulabilirsiniz. Kriterlerinizi karşılayacak olan bu seçeneği gönül rahatlığıyla Trendyol’dan satın almanın tadını çıkarabilirsiniz.