COREL Draw Graphics Suite X7 - Ticari Sürüm ( 1 Bilgisayar Ömür Boyu )

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

COREL Draw Graphics Suite X7 - Ticari Sürüm ( 1 Bilgisayar Ömür Boyu )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E-FIRSAT Satıcı Ünvanı: TOPRAK OZAN KALEBAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4067582868400001 Vergi Kimlik Numarası: 4910176444
    Bu ürün E-FIRSAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Lisans bilgileriniz ve faturanız epostanıza iletilecektir. Ürün görselleri temsilidir. Corel hesabınıza kayıt ederek 1 cihazda lisanslı ticari kullanabilirsiniz. Resmi faturalı ticari sürümdür. Lisansınız Türkiye'de geçerli yasal üründür.
Geri Bildirim Ver

Draw Graphics Suite X7 Ticari Sürüm ile Uzun Ömürlülük

İş programları kullanıcıların dijitalleşen dünyada pek çok kişi tarafından kullanılan ürünlerden bir tanesidir. Genel olarak farklı amaçlara uygun olarak hazırlanan programlar belirli iş kollarında kullanılan ve özel olarak geliştirilen yazılımlardır. Mimari için kullanılan programlar kendi aralarında değişiklik gösterirken farklı iş kolları için farklı yazılımların yer aldığı programlar kullanılmaktadır. Dijitalleşen dünyada reklam sektörünün bilgisayarlara kayması ile üretilen reklam filmleri ve işlerde bilgisayarlar üzerinden yapılmaktadır. CorelDRAW X7 reklamcılık sektöründe kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen programlar arasında yer almaktadır. Corel draw sürümleri reklamcılık sektöründe kullanıcılar tarafından tercih edilen ve hayatı kolaylaştıran programlar arasında yer almaktadır. Vektörel tabanlı çizim yapılmasına yardımcı olan program farklı işletim sistemi tabanlarına sahip bilgisayarlarda da rahatlıkla Corel draw x7 kurulumu gerçekleştirilebilir ve program istenildiği şekilde kullanılabilir. Pek çok kişi tarafından kullanılan program belirli iş kollarında kullanılmaları nedeniyle tam sürümleri ile satışa sunulmaktadır. Fiyatlandırma konusunda tam sürümün satışı yapılırken aynı zamanda program ile ilgili kullanım detayları ve kılavuzları da satışa sunulmaktadır.

  • Vektörel çizim
  • Farklı platformlara uygun
  • Tam sürüm

COREL Draw Graphics Suite X7 - Ticari Sürüm ( 1 Bilgisayar Ömür Boyu ) coreldrwax7 Özellikleri

COREL Draw Graphics Suite X7 - Ticari Sürüm ( 1 Bilgisayar Ömür Boyu ) coreldrwax7 Özellikleri

Corel Corporation’ın üretimlerini yaptığı CorelDRAW programı ilk defa 1989 yılında hazırlanmıştır. Vektörel tabanlı grafik tasarlama programı olan CorelDRAW grafikerlerden tasarımcılara, profesyonel sanatçılardan reklamcılara kadar çok sayıda kişi tarafından kullanılmaktadır. Farklı paketler halinde satışa çıkarılan program matematiksel olarak tanımlanan noktalardan oluşmaktadır. Noktalar sayesinde vektörel çizim yapılmasına olanak sağlayan program noktaları kullanması nedeniyle çıktı işlemlerinde de kusursuz yapılmasına olanak sağlamaktadır. İlk olarak Windows temelli olarak üretimi yapılan program yeni sürümleri ile sürekli olarak gelişim göstererek tüm platformlara uygun olarak üretilmektedir. CorelDRAW sürümleri belirli dönemlerde sürekli olarak geliştirilerek üretilmektedir. 1’den 12’ye kadar üretimleri yapılan program ilk CorelDRAW serisi 2006 yılında x3 adını alarak üretilmeye devam etmiştir. 2016’da yılında X serisi CorelDRAW serisi 8. Programını duyurması sonrasında 2017 yılında yılına göre adıyla üretilmiştir. 2017 yılı ile üretimi yapılan yılın adını alan seri kişisel veya ticari olarak satışa sunulmaktadır.

COREL Draw Graphics Suite X7 - Ticari Sürüm ( 1 Bilgisayar Ömür Boyu ) coreldrwax7 Kurulumu

COREL Draw Graphics Suite X7 - Ticari Sürüm ( 1 Bilgisayar Ömür Boyu ) coreldrwax7 Kurulumu

CorelDRAW graphics suite x7 - ticari sürüm genel olarak tam sürüm olması nedeniyle firmalar ve şirketler tarafından tercih edilmektedir. Aynı zamanda kullanıcıların isteklerine göre farklı sürümleri de içerisinde bulunduran program farklı platformlara uygun olarak da üretilmesi nedeniyle geniş bir kullanım alanı sunmaktadır. Corel draw graphics suite x7 - ticari sürüm özellikleri reklamcılık sektöründe sıklıkla kullanılan programlardan bir tanesi olması nedeniyle adından söz ettirmektedir. Kullanıcıları tarafından dijital ortamlarda kullanılacak reklamların hazırlanmasına olanak sağlarken reklamcılara ek olarak pek çok farklı alanda da kullanılabilmektedir. CorelDRAW x7 kurulumu son derece basittir. CD veya USB bağlantısı ile kurulum yapılabilmektedir. Corel x7 kurulum işlemi için verilen kurulum dosyasının başlatılması sonrasında kurulum yapılmaktadır. Yapılan kurulumlar kısa sürede sonuçlanırken tam sürüm ile yapılan kurulumlarda programın tüm özellikleri kullanılabilmektedir.

COREL Draw Graphics Suite X7 - Ticari Sürüm ( 1 Bilgisayar Ömür Boyu ) coreldrwax7 Yorumları

COREL Draw Graphics Suite X7 - Ticari Sürüm ( 1 Bilgisayar Ömür Boyu ) coreldrwax7 Yorumları

Corel draw graphics suite x7 - ticari sürüm yorumları sayesinde, programı indirmiş ve kullanmış kişilerin tecrübelerini okuyabilirsiniz. Genel olarak yapılan yorumlar coreldrwax7 programın tam sürüm olması nedeniyle olumludur. Aynı zamanda programın özelliklerinin ve vadettiklerinin farklı ve geniş olması da pek çok kişi tarafından programın olumlu yorumlar ve yüksek değerlendirme notlarına sahip olmasına neden olmaktadır. Corel draw graphics suite x7 - ticari sürüm içeriği sayesinde çizim gerektiren, matbaa, dizgi, mühendislik veya tasarım gibi birçok iş kolunda oldukça kolaylık sağlar. Genel olarak ürün içeriğinde kurulum dosyasının bulunduğu CD veya USB bulunurken aynı zamanda kurulum ve kullanım talimatları da bulunabilir. Aynı zamanda ürünün tam sürümü için gerekli olan kodlarda satışla birlikte sunulmaktadır. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.