1
Drone kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Corby Zoom Voyager Cx014 Smart Dron Katlanabilir Kameralı Otomatik Iniş Kalkış Özellikli Drone

2.379 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.400 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.410 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.799 TL

Ürün Bilgileri

Corby Zoom Voyager Cx014 Smart Dron Katlanabilir Kameralı Otomatik Iniş Kalkış Özellikli Drone

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZerTech Satıcı Ünvanı: ZEHRA YILDIRIM GÜNEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9600391435
    Bu ürün ZerTech tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zoom Voyager Cx014 Zoom Voyager Cx014 Smart Dron katlanabilir kameralı otomatik iniş kalkış sabit durma özellikli drone

Ürün Özellikleri

  • Uçuş Süresi 0-10 Dakika
  • Uçuş Mesafesi 0-100M
  • Kamera Özelliği 720P HD
  • Sivil Havacılık İzni Gerektirmez
  • Yedek Batarya Yok
  • Beni Takip Et Modu Yok
  • GPS Yok
  • Renk Gri
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Corby CRB-031 CX014 Zoom Voyager Smart Drone Katlanabilir Kameralı Otomatik İniş Kalkış Sabit Durma Özellikli Drone

Corby CX014 Voyager Wi-Fi kameralı katlanabilir smart drone, dünyayı kuşların gözünden görmek isteyenler için ideal bir üründür. 70 metreye kadar yükselebilen ve 20 metreye kadar çekim yapabilen bu cihazla yaklaşık 15 dakika boyunca görüntü alabilirsiniz. Cihazın azami uçuş ağırlığı 145 kg'dır. Ürünü taşıması ve kullanımı son derece kolaydır. Bu hava aracının kendi kumandası ve akıllı telefonunuz ile kontrol edebilirsiniz. Ürünü kolaylıkla yönlendirebilir, takla attırabilir ve hızını dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Corby CX014 Voyager Wi-Fi kameralı katlanabilir smart drone manzara, etkinlik, belgesel, video çekimleri için tercih edilir.

  • Katlanabilir özelliği mevcuttur.
  • 2 MP fotoğraf, 720 MP video kamerası bulunur.
  • 14 dakika uçuş süresine sahiptir.

Corby Cx014 Voyager Wi-Fi Smart Drone Fonksiyonları Neler?

Corby Cx014 Voyager Wi-Fi Smart Drone Fonksiyonları Neler?

Corby CX014 Voyager Wi-Fi kameralı katlanabilir smart drone cihazının kullanım kolaylığı sağlayan birçok fonksiyonu bulunur. Drone katlanabilir özellikte olduğu için pratik biçimde taşınabilir ve muhafaza edilebilir. Bu ürünü kumandası yardımıyla rahatça kullanabilir, akıllı telefonunuza entegre edebilirsiniz. Ürün üzerindeki QR kodu okuttuktan sonra cihazın uygulamasını akıllı telefonunuza yükleyerek drone ile fotoğraf/video çekmeye başlayabilirsiniz. El hareketleri ile hızlı komutlar vererek fotoğraf/video çekimini tamamlayabilirsiniz. Cihazın 2 MP fotoğraf, 720 MP video kamerası sayesinde canlı görüntülere ulaşabilir, Zoom Voyager özelliği ile en kıvrak manevraları yapabilirsiniz. Aracın 360 derece takla atma yeteneğiyle gerçek hayatta deneyimlemeniz imkânsız olan görüntülere erişebilirsiniz. Corby CX014 Zoom Voyager smart drone alt kısmında aydınlatma ile karanlık ortamlarda bile net görüntüler elde etmenizi sağlar.

Corby Kameralı Katlanabilir Smart Drone Uçuş Süresi Nasıl?

Corby Kameralı Katlanabilir Smart Drone Uçuş Süresi Nasıl?

Corby CX014 Zoom Voyager katlanabilir kameralı otomatik smart drone 14 dakikalık havada kalma süresiyle kendi sınıfındaki lider ürünlerdendir. Bu uçuş yeteneğinin kaynağı, ürünün 1200 mAh güce sahip bataryasıdır. Güçlü bataryası sayesinde araç tek dolumla uzun süre kullanılabilir. Batarya boşaldığında tekrar doldurmak için pili cihaz üzerinden çıkararak 5V1A adaptör veya USB girişe sahip herhangi bir güç kaynağıyla şarj edebilirsiniz. Corby CX014 Zoom Voyager cihazın azami uçuş ağırlığı 145 kg'dır. Cihazı kumanda yardımıyla 70 metre yüksekliğe kadar uçurabilir, akıllı telefon ile 20 metreye kadar görüntü alabilirsiniz. Dilerseniz iniş ve kalkışlarda cihazın otomatik pilot özelliğinden yararlanabilirsiniz. Yaklaşık 13-14 dakika boyunca görüntü alabileceğiniz bu cihazla tüm dünyayı kuş bakışı görebilirsiniz. En özel anlarınızı tüm detaylarıyla her açıdan kaydedebilir, profesyonel çekimler yapabilirsiniz.

Corby Cx014 Voyager Wi-Fi Kameralı Drone Kullanımı Nasıl?

Corby Cx014 Voyager Wi-Fi Kameralı Drone Kullanımı Nasıl?

Corby Zoom Voyager cihazın kullanımı kolaydır ancak uygulama öncesinde pratik yapmanız tavsiye edilir. Daha önce drone kullanmış olsanız bile ürünü test etmek ve parmaklarınızı cihazın kumandasına alıştırmak için deneme yapmanız önerilir. Özellikle ilk kez drone kullanacak bireylerin bir drone pilotundan yardım alması faydalı olacaktır. Ürün, 14 yaş altındaki çocukların kullanımına uygun değildir. 14 yaşın üzerindeki herkes bu ürünü rahatlıkla kullanabilir. Cihazı engelli arazide ve rüzgarlı alanlarda kullanmanız tavsiye edilmez. Aksi takdirde dron hakimiyetini kaybederek bir canlının veya nesnenin zarar görmesine sebep olabilirsiniz. Bu durum aynı zamanda aracın deforme olmasına yol açabilir. Cihazın kumandası üzerinde ürünü her tarafa döndürebileceğiniz serbest yön tuşları ve geri çağırma düğmesi bulunur. Kumanda kolu sayesinde ürünü yukarı/aşağı hareket ettirebilir, gaz ve vites özellikleriyle cihazın hızını ayarlayabilirsiniz. Kullanıcı görüşlerini incelemek için Corby CX014 Zoom Voyager katlanabilir kameralı otomatik smart drone yorum sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Siz de bu özelliklerin keyfini çıkarmak için ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.