çorapmanya Kadın 6' Lı Karışık Renkli Çizgili Tenis Çorabı

99,99 TL
(16,67 TL / adet)
Beden: 36 - 40
36 - 40
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

çorapmanya Kadın 6' Lı Karışık Renkli Çizgili Tenis Çorabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: çorapmanya Satıcı Ünvanı: ÇORAPMANYA ÇORAP VE TEKSTİL SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0261100963300001 Vergi Kimlik Numarası: 2611009633
    Bu ürün çorapmanya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kadın 6' lı Karışık Renkli Çizgili Tenis Çorabı

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuk - Elastan
  • Tip Soket çorap
  • Paket İçeriği 6'lı
  • Renk Beyaz
  • Desen Çizgili
  • Koleksiyon Basic
  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Persona Cool & Comfort

Yıkama Talimatları

  • type 1
Geri Bildirim Ver

Çorapmanya Kadın 6'lı Karışık Renkli Çizgili Tenis Çorabı

Çorapmanya tenis çorabı %80 pamuk ve %20 elastenden oluşur. Bu sayede gereken esnekliği gösterirken yumuşak dokusuyla ayağınızı tam olarak sarar. Kayma ve çıkma gibi sorunlar yaratmadan nefes alan kumaşı sayesinde nemi tamamen emer. Orta kalınlıktaki kumaş dokusuyla tüm spor ayakkabılarla, botlarla ve çizmelerle beraber kullanılabilir. 10-15 santimetre uzunluğa sahip olan Çorapmanya marka bu ürün 36 ile 40 numaraya uyumlu standart bedende üretilir. Paket içerisinde 6 çift olacak şekilde toplam 12 adet ürün bulunur. Gri, siyah, beyaz, kırmızı, sarı ve yeşil renk seçenekleriyle üretilen ürün müşterinin seçeceği renk tonlarında gönderilebilir. Herhangi bir talep belirtilmediği takdirde her renkten bir adet olacak şekilde gönderilir.

  • Elasten, pamuk kumaş
  • Soket tasarım
  • Altılı avantajlı paket

Yumuşak Dokusuyla Çorapmanya Kadın 6'lı Tenis Çorabı

Yumuşak Dokusuyla Çorapmanya Kadın 6'lı Tenis Çorabı

Çorapmanya renkli tenis çorabı oldukça canlı ve etkileyici renkleriyle müşterilere sunulur. Birbirinden güzel renklerdeki ürün, yıkama esnasında akma yapmayacak şekilde üretilir. Yıkama sırasında çamaşır ağartıcılar yerine renkli çamaşır deterjanı kullanmak ürünün tonlarını uzun süre koruyabilmesini sağlar. Buna ek olarak çamaşır makinasında yıkanan kıyafetlerin benzer renklerle yıkanması, tonları koruma konusunda önemli bir etken olabilir. Ürün parfümlü ve parfümsüz seçeneği ile sunulur. Parfüme alerjisi bulunan kişiler parfümsüz seçeneği tercih edebilir. Parfümlü modeller giydiğiniz ilk andan itibaren bulunduğunuz ortama ferah bir koku yayar. Ürünle beraber kullanılan ayakkabı içinde bir ayakkabı parfümü etkisi yaratabilir. Yumuşak dokusuyla ayağınızı ve bileğinizi tam olarak sarar. Lastik detayları, ayakkabı içinde kayma ve çıkma gibi sorunlar yaratmayacak şekilde hazırlanır. Bu sayede güven içerisinde kullanılabilir.

Avantajlı Kampanya Çorapmanya 6'lı Paket

Avantajlı Kampanya Çorapmanya 6'lı Paket

Çorapmanya kadın 6'lı karışık renkli çizgili tenis çorabı damat bohçalarındaki ihtiyacı da karşılayabilir. 6’lı avantajlı paket sayesinde birbiriyle uyum içinde 6 ayrı ürünü oldukça uygun bir fiyatla satın alabilirsiniz. Son derece modern görünüme sahip olan bu ürün spor ayakkabılarla kullanmak için idealdir. Standart bedende üretilen ürün, 36 ile 40 numara arasında ayak numarasına sahip kişiler için uygundur. Oldukça şık ve spor bir havası olan ürünün yumuşak dokusu %80 pamuk kullanılarak oluşturulur. Nefes alabilecek şekilde üretilen model, mantar gibi neme bağlı enfeksiyonların oluşmasına engel olur. İnce ya da kalın kumaş dokusu yerine orta kalınlıkta bir kumaş olması kullanım alanını genişletir. Uniseks kullanım için de uygun olan bu seçenek müşterilerin istek ve ihtiyaçlarına göre dizayn edilir.

İndirimli Çorapmanya Tenis Çorabı Fiyatları

İndirimli Çorapmanya Tenis Çorabı Fiyatları

Çorapmanya kadın 6'lı karışık renkli çizgili tenis çorabı yorumları ürünü satın alan diğer müşterilerin, ürün hakkındaki fikirlerini öğrenebilmenizi sağlar. Bu sebeple dilerseniz ürünü satın almadan önce, ürüne ait puanlamalara bakabilirsiniz. Müşteri yorumlarına da göz gezdirerek farklı kullanım şekilleri ve ürünü kullananların memnuniyetleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Çorapmanya kadın 6'lı karışık renkli çizgili tenis çorabı fiyatları kampanya ya da indirim dönemlerine göre farklılık gösterebilir. Paket fiyatı hazırlanırken kumaş özelliklerine dikkat edilir. Büyük bir kısmı pamuktan oluşan üründe %20 oranında da elasten kullanılır. Bu sayede ürün esneklik kazanır. Özellikle bilek kısmında yer alan esneklik, rahat kullanım sunabilmesi için gereklidir. Standart kalıplarda üretilen bu ürün neredeyse her ayakkabı numarasına uygundur. Beğendiğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz bu modele Trendyol üzerinden güvenilir, hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.