çorapmanya 12 Çift Koton Ekonomik Karışık Renk Kadın Patik Çorap

94,81 TL
Beden: 36 - 40
36 - 40
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

çorapmanya 12 Çift Koton Ekonomik Karışık Renk Kadın Patik Çorap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: çorapmanya Satıcı Ünvanı: ÇORAPMANYA ÇORAP VE TEKSTİL SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0261100963300001 Vergi Kimlik Numarası: 2611009633
    Bu ürün çorapmanya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pamuk ipliğinden üretilmiştir.
  • Kullanılan esnek lastik sayesinde iz bırakmadan kullanım kolaylığı sağlar.
  • Ayaklarınızın rahatlığını artırmak için dikişsiz burun uygulanmıştır.
  • Topuk ve burun takviye uygulaması yapılarak çorabın dayanıklığı artırılmıştır.
  • 12 çift olarak gönderilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Bambu
  • Tip Babet Çorabı
  • Paket İçeriği 12'li
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Çorapmanya 12 Çift Koton Ekonomik Karışık Renk Kadın Patik Çorap

Temel giyim malzemelerinden biri olan çoraplar, herkesin gardırobunda bulunan ürünler arasında yer alır. Bu nedenle de herkesin dolabında bulunması gereken önemli parçalardan biri olur. Farklı renklerdeki tasarımları sayesinde her kombine uygun bir çift bulunabilir. Hijyenik ayaklar için de çorapların sık sık değiştirilmesi gerekir. Bu nedenle benzer tarza sahip farklı renkleri olan çoraplar çok ilgi görür. Bu bağlamda, eğlenceli ve kaliteli bir seçenek olan Çorapmanya 12 çift koton ekonomik karışık renk kadın patik çorap herkesin beğenisini kazanır. Severek kullanılan ve birbirinden farklı canlı renk seçenekleriyle her kombine uyum sağlayan bu ürünü siz de severek kullanabilirsiniz. Dilerseniz bu ürünün tüm özelliklerine göz attıktan sonra sipariş oluşturarak 12 çift karışık renkli çoraplara kavuşabilirsiniz.

  • Pamuk doku
  • 12’li avantajlı paket
  • Birbirinden farklı karışık renk

Koton Ekonomik Karışık Renk Kadın Patik Çorap Özellikleri

Koton Ekonomik Karışık Renk Kadın Patik Çorap Özellikleri

Çorapmanya karışık renk kadın çorapları, tüm özellikleriyle herkese hitap eden bir ürüne dönüşür. Pamuklu dokusu sayesinde her mevsim kullanıma uygundur. Bu sayede yazın ısıyı vücudun dışında tutarak terletmez ve kışın ısıyı içerde tutarak üşümenize engel olur. Ayrıca her ayakkabıyla da rahat bir şekilde kullanıma uygundur. Ayağın bilek kısmına kadar gelen bu çoraplar esnek lastiklidir. Bu sayede iz bırakmaz ve bilekleri sıkmaz. Birbirinden canlı renklerden oluşan 12 çift kadın çorabını, herkes severek ve güvenle kullanır. Tüm bu özelliklerine ek olarak Çorapmanya 12 çift koton ekonomik karışık renk kadın patik çorap fiyatı, bütçe dostu olması ile dikkat çeker. Böylece bu kaliteli ürünün tüm özelliklerine göz atarken avantajlı fiyat seçeneklerini de göz önünde bulundurarak değerlendirebilirsiniz. Bu ürünü satın alarak dilediğiniz kombinle dilediğiniz renk çorabı giymeye başlayabilirsiniz.

Avantajlı Çorapmanya Karışık Renk Kadın Çorap Fiyatları

Avantajlı Çorapmanya Karışık Renk Kadın Çorap Fiyatları

Çorapmanya karışık renkli 12 çiftten oluşan bu ürünün tamamı dikişssiz burunlu olarak tasarlanır. Böylece ayak rahatlığını öncelik olarak alır. Uzun süre kullanım göz önünde bulundurularak olarak topuk ve burun kısımlarına takviye uygulanarak tasarlanır. Pamuk dokusu sayesinde yumuşacıktır. Babet çorabı olarak adlandırılan bu ürün seti, birbirinden farklı capcanlı renklerde üretilir. Böylece her kıyafete uygun renkte bir çift bulabilirsiniz. Tüm bu olumlu özelliklerine ek olarak avantajlı fiyat seçenekleriyle de dikkat çeker. Bu ürün, herkesin dolabında bulunması gereken ideal bir tasarımdır. Birçok kişinin severek kullandığı bu çoraplar, sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir. Çorapmanya 12 çift koton ekonomik karışık renk kadın patik çorap yorumları kısmını inceleyerek ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Çorapmanya’nın renkli ve kalitel ürününe sahip olmak için sipariş verebilirsiniz.

Koton Ekonomik Karışık Renk Kadın Patik Çorap Yorumları

Koton Ekonomik Karışık Renk Kadın Patik Çorap Yorumları

Kaliteli ve kullanışlı özellikleriyle öne çıkan 12 çift kadın patik çorap çeşitleri karışık renkli olarak tasarlanır. Bilek kısmı lastikten oluşan bu çiftler, iz bırakmaz ve bileğinizi sıkmaz. Böylece rahat bir kullanım imkanı sunar. Ayaklarınızı sıcaktan ve soğuktan korurken, rahat etmenizi sağlayan pamuklu dokusu ile herkesin beğenisini kazanır. 12 çiftten oluşan bu ürün, tüm ayakkabılarla kullanıma uygundur. Herkesin ihtiyaç duyabileceği bu ürünü, dilerseniz sevdikleriniz için hediye olarak da düşünebilirsiniz. Kaliteli ve yumuşak dokusu ile herkesin beğenerek kullandığı bu ürün, oldukça avantajlı fiyat seçenekleriyle sizlere sunulur. Daha önce bu ürünü kullanan kişilerin yorumlarına göz atarak fikir edinebilirsiniz. Müşteri yorumları, bu çorapların yumuşak dokusu hakkında büyük ölçüde memnuniyet bildirir. Bu ürünü Trendyol aracılığıyla satın uygun fiyata alabilirsiniz.