Copierbond Copierbond Fotokopi Kağıdı A5 80 Gr 1000 Yaprak

217 TL
(0,22 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
168,90 TL
Kurumsal Fatura
169,90 TL
Kurumsal Fatura
175,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Copierbond Copierbond Fotokopi Kağıdı A5 80 Gr 1000 Yaprak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKCAETİCARET Satıcı Ünvanı: GÜLBAHAR AK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0110147471
    Bu ürün AKCAETİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 250 adet sipariş verilebilir. 250 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Copierbond Fotokopi Kağıdı A5 80 gr 1000 Yaprak Özellikleri Ofisiniz ve eviniz için Copierbond Fotokopi Kağıdı A5 80 gr 1000 Yaprak aktuelexpress.com'da! Copier Bond A5 Fotokopi Kağıdı, lazer ve inkjet yazıcılar, ofis ve kurumlar için en uygun kalite ve fiyat performansını siz değerli kullanıcılarına sunuyor. Fotokopi makinesi, yazıcı, faks vb. yazıcılarda kullanılabilen Copier Bond A5 Fotokopi Kağıdı 80 gr, bu sayede çok amaçlı kullanımlar için uygundur. Üretiminde birinci sınıf kağıt hamuru kullanılan Copier Bond A5 Fotokopi Kağıdı, pürüzden arındırılmış yüzeyi ile daha az toner ve kartuş kullanımına kolaylık sağlıyor. Copier Bond A5 Fotokopi Kağıdı ile baskı alırken makineye sıkışan kağıt problemleri yaşamazsınız. Copier Bond marka fotokopi kağıtları PEFC, FSC, EU Ecolabel sertifikalarına sahiptir. Yüksek Kalite Yüksek Verim Copier Bond A5 Fotokopi Kağıdı 80 gr
  • toner kullanımını azaltır, çift taraflı çekimde sorunsuz kullanılabilir ve hızlı çekim makinelerinde en iyi sonucu elde etmenizi sağlar. Bu sayede ekstra verim elde ederek çalışmalarınızda yüksek performans elde edebilirsiniz. Yüksek baskı kalitesi sayesinde her türlü fotokopi makinesi, yazıcı ve faks makinelerinde kullanım için oldukça idealdir. Şirket, ofis ve kurumlarınızda kullandığınız kağıdın kalitesi firmanız için oldukça önemlidir ve Copier Bond A5 Fotokopi Kağıtları ile uzun süreli kullanım deneyimi yaşarsınız.. Bilgisayarda ve yazıcıda yapılacak gerekli ayarlardan sonra A5 fotokopi kağıtlarına da baskı yapabilirsiniz. Bu boyuttaki kağıtlar aynı zamanda bazı zarflara da sığacak boyuttadır. A3 fotokopi kağıdı büyük ölçüde projelerde kullanılır ve özel yazıcılarla bu kağıda da çıktı alabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Kağıt Boyutu A4
  • Gramaj 80 gr
  • Kağıt Tipi Beyaz Fotokopi Kağıdı
Geri Bildirim Ver