1
Fotokopi Kağıdı kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Copierbond Ve-ge A4 Fotokopi Kağıdı 80 G 500'lü 5 Paket 2500ad. 1 Koli.

550 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (34)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
559,90 TL
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
565,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Copierbond Ve-ge A4 Fotokopi Kağıdı 80 G 500'lü 5 Paket 2500ad. 1 Koli.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arda Ev Tekstili Satıcı Ünvanı: ARDA EV TEKSTİLİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0073005500600017 Vergi Kimlik Numarası: 0730055006
    Bu ürün Arda Ev Tekstili tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün kodu: Fot copier a4copier bond a4 fotokopi kağıdı 80gr-500'lü 1 koli 5 paket
  • Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Kağıt Boyutu A4
  • Gramaj 80 gr
  • Kağıt Tipi Beyaz Fotokopi Kağıdı
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Copierbond 0016 A-4 5'li 1 Koli 500'lü Fotokopi Kâğıdı

Copier Bond 80 gr 1 koli 5 paket A4 fotokopi kağıdı, çeşitli alanlarda kullanılabilir. Beyaz renkli bu kırtasiye ürünü, kullanım kolaylığı sağladığı için kişilerin beğenisini kazanır. Tarafınıza gönderilecek olan bir kolinin içinde tam olarak 2500 adet kağıt yer alır. Oldukça sağlam bir ambalaja sahip olan bu ürün, taşıma esnasında deforme olmaz ve kalitesini korur. Farklı yazıcılar için tercih edilebilecek olan Copier Bond 80 gram A4 fotokopi kağıdının boyutları ise 210 x 297 mm olarak belirlenmiştir. Ürünün ambalajı sağlam bir yapıya sahip olduğu için kağıtları muhafaza etmek adına kullanılabilir. Siz de Copier Bond 80 gr 1 koli 5 paket A4 fotokopi kağıdını gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Gramaj: 80 gram
  • Boyut: A4
  • Ürün Tipi: Beyaz fotokopi kâğıdı

Copier Bond A4 Fotokopi Kağıdı 80 Gr Kağıt Yapısı Nasıldır?

Copier Bond A4 Fotokopi Kağıdı 80 Gr Kağıt Yapısı Nasıldır?

Copier Bond 80 gr 1 koli 5 paket A4 fotokopi kağıdı yüksek kalite standartları göz önünde bulundurularak imal edilmiştir. Bu ürün, sahip olduğu renk sayesinde pek çok farklı amaç için kullanılabilir. Pek çok kişinin favorileri arasında yer alan bu kağıt, insan sağlığı üzerinde olumsuz bir etki yaratabilecek olan herhangi bir kimyasal barındırmaz. Hem çocuklar hem de yetişkinler Copier Bond A4 fotokopi kağıdını gönül rahatlığı ile kullanabilir. Bu ürün, yazıcınızın mürekkebini ideal miktarda emer. Bu; belgelerin, görsellerin ve yazıların oldukça net bir biçimde görülebilmesine imkân tanır. Copier Bond 80 gr 1 koli A4 fotokopi kağıdı, bu özelliği sayesinde yazıcı mürekkebinin akmasını engeller ve tasarruf etmenizi sağlar.

Copier Bond A4 Fotokopi Kağıdı 80 Gr Dayanıklılığı Nasıldır?

Bu ürün, oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Copier Bond 80 gr 1 koli 5 paket A4 fotokopi kağıdının ambalajı; nem, su ve toz partikülleri gibi zararlı dış etkenlere karşı direnç gösterir. Ürün, kolay kolay buruşmaz ve yırtılmaz. Bu, özellikle önemli belgelerinizi oldukça güvenli bir biçimde kağıdın üzerine aktarmanıza olanak tanır. Dışarıdan gelebilecek olan darbelere karşı da dayanıklı olan Copier Bond 80 gr 1 koli 5 paket 2500 sayfa A4 fotokopi kağıdı, uzun ömürlüdür. Ürün, ideal kalınlığa sahip olan yapısı sayesinde çift yönlü baskı işlemi için gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Bu, sayede herhangi bir belgeyi yazdırdıktan sonra kağıdı ters çevirip bir kez daha yazıcının içine yerleştirebilirsiniz. Bunun sonucunda ise maddi açıdan tasarruf etmiş olursunuz.

Copier Bond A4 Fotokopi Kağıdı 80 Gr 5 Paket Kullanışlı mıdır?

Copier Bond 80 gr 1 koli 5 paket A4 fotokopi kağıdı, kullanışlılık kavramı göz önünde bulundurularak imal edilmiştir. Bu ürün, standart ölçüleri sayesinde pek çok farklı kişinin beğenisini kazanır. Beklentilerinizi karşılayacak olan bu fotokopi kağıdını mektup yazmak, belge yazdırmak ve not almak için gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Öte yandan bu ürünü kırtasiyeniz, okulunuz veya ofisiniz için de tercih edebilirsiniz. Copier Bond 80 gr 1 koli 5 paket A4 fotokopi kağıdı, pek çok farklı yazıcı modeli ile uyumludur. Bu ürün, çift taraflı olarak kullanıldığı zaman bile mürekkebin arka sayfaya geçmesini engeller. Dilerseniz siz de Copier Bond 80 gr 1 koli 5 paket 2500 sayfa A4 fotokopi kağıdı yorumlarını inceleyebilirsiniz. Hem günlük hem de profesyonel yaşamınızda beklentilerinizi fazlası ile karşılayacak olan bu ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.