Cool Wheels Scooter Turuncu 5- Işıklı 2 Teker

679,99 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
689,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
749,75 TL
1.500 TL'ye 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
849,99 TL799,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Cool Wheels Scooter Turuncu 5- Işıklı 2 Teker

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Toyaso Satıcı Ünvanı: YUNUS EMRE ÇAPAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2290356679
    Bu ürün Toyaso tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5 yaş ve üzeri için uygundur.
  • Ayarlanabilir boyu sayesinde çocukların uzun süre kullanabileceği bir scooter..
  • Işıklı tekerler
  • Ayarlanabilir yükseklik
  • Arka teker frenli
  • Metal ve dayanıklı gövde..
  • Tavsiye edilen taşıma ağırlık kapasite 50 kg

Ürün Özellikleri

  • Tekerlek Sayısı 2
  • Taşıma Kapasitesi 50 Kg
  • Model Ayrılabilir
  • Tip Manuel
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Cool Wheels Scooter Turuncu 5 Işıklı 2 Teker

Scooterlar çocuklar için önemli bir araçtır. Çocukların vakit geçirmesi aynı zamanda cesaret kazanmaları için fırsat sağlayan bir taşıttır. Küçük çocuklar scooterlar sayesinde vakit geçirir. Bu ürün çocuklar için tasarlanmış bir araçtır. Çocukların bisikletten önce alıştırma yapmaları için oldukça uygun bir seçenektir. Bu araç ile cesaret kazanan ve alıştırma yapan çocuklar bisiklete rahatlıkla binebilir. Işıklı scooter Cool Wheels sizin aynı zamanda çocuklarınız için oldukça güvenli ve rahat bir araçtır. Küçükler bu araca binerken siz de gönül rahatlığı ile onları takip edebilirsiniz. Çocukların kullanımına uygun ve binerken güvenli bir üründür. Tekerlekleri sağlam olduğu için binerken herhangi bir olumsuzluk yaşanmaz. Ürün, dikkatli ve düzgün kullanıldığı takdirde uzun ömürlü olur. Çocuklarınızın özgüven kazanmaları ve eğlenceli dakikalar geçirmeleri açısından oldukça kullanışlıdır.

  • 2 Tekerlek
  • Işıklı
  • Turuncu renk

Cool Wheels Scooter Turuncu 5 Işıklı 2 Teker Özellikleri

Cool Wheels Scooter Turuncu 5 Işıklı 2 Teker Özellikleri

Cool Wheels 2 tekerlekli scooter 5 yaş ve üzeri yaş grubuna uygun çocuklar için üretilmiş bir araçtır. İki tekerleklidir ve turuncu renktir. Işıklı tekerlek özelliğine sahip olan scooter manueldir. Dayanıklı, aynı zamanda metal gövdeye sahip bir modeldir. Önerilen taşıma kapasitesi 50 kg’dir. Arka tekerleklerinde fren özelliği mevcuttur ve bu şekilde çocuklarınız güvenli bir şekilde kullanabilir. Aynı zamanda aşırı bir hız yapıldığında ve ani durması gereken yerlerde kaliteli fren sistemi güvenlik sağlar. Cool Wheels scooter turuncu 5 ışıklı 2 teker aracı ayrılabilir özelliğe sahiptir. Götürmek istediğiniz yerlere ayırarak, kutusuna koyarak taşıyabilirsiniz. Bu şekilde istediğiniz her yere taşıyabilir aynı zamanda evinizde katlayarak her yere koyabilirsiniz. Aracın boyu istenildiği şekilde ayarlanabilir. İster kısa ister uzun, hangi şekilde kullanmak isterseniz çocuğunuza göre ayarlayabilirsiniz.

Cool Wheels Scooter Turuncu 5 Işıklı 2 Teker Avantajları

Cool Wheels Scooter Turuncu 5 Işıklı 2 Teker Avantajları

Scooterlar çocukların oyun aktiviteleri için önemli bir araçtır. Yalnızca güzel vakit geçirmek ya da oyun oynamak için değil, bir şeyler öğrenmek için de tercih edilen bir gereçtir. Çocuklar araç ile iki tekerlekli binme aletlerinin nasıl kullanıldığını aynı zamanda dengenin nasıl sağlandığı öğrenilebilir. Turuncu scooter yalnızca beş yaş değil sekiz ya da dokuz yaşındaki çocukları da taşıyabilir. Çocuklar aracı kullanırken ebeveynler kendilerine zaman ayırabilir. Ürünü yalnızca evinizin önü ya da bahçede değil parkta, piknikte, tatilde de kullanabilirsiniz. Cool Wheels scooter turuncu 5 ışıklı 2 teker kullananlar aracın güvenirliliğinden ve farklı özelliklerinden faydalanabilir. Işıklarının olması ile çocuklar açısından daha göz alıcı ve estetik bir görünüme sahip olur. Cool Wheels scooter turuncu 5 ışıklı 2 teker yorum kısmını okuyabilir, inceleyebilir ve bazı özellikleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Cool Wheels Scooter Turuncu 5 Işıklı 2 Teker Fiyatları

Cool Wheels Scooter Turuncu 5 Işıklı 2 Teker Fiyatları

Cool Wheels scooter turuncu 5 ışıklı 2 teker fiyat ürünün kalitesine, malzemelerinin dayanıklılığına ve özelliklerine göre belirlenir. Ürün, fren özelliğinin olması açısından hem kaliteli hem de güvenilir bir konuma sahip olur. Beş yaş ve üstü çocuklar için eğlenceli dakikalar geçirmeleri açısından kullanışlı bir araçtır. Dayanıklı materyallere sahip olması uzun ömürlü bir kullanım sağlar. İster çocuğunuza ister yeğeninize ister kardeşinize alabilir ve özel gün hediyesi olarak değerlendirebilirsiniz. Kurulumu ve tekrar katlaması oldukça basit bir şekilde gerçekleştirilir. Çocuklar scootera binmeye kolay alışabilir ve hemen öğrenebilir. Çocuğunuz beş yaşından itibaren bu aracı gönül rahatlığı ile kullanabilir. Trendyol’dan ürünün yorumlarını inceleyebilir ve Cool Wheels scooter turuncu 5 ışıklı 2 teker satın alarak çocuklarınızı sevindirebilirsiniz. Avantajlı fiyat seçenekleri sayesinde keyifli bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz.