Cookplus Quick Chef 1001 Stand Mikser 1000 W Krem

25.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Cookplus Quick Chef 1001 Stand Mikser 1000 W Krem

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜÇLÜ MUTFAK GEREÇLERİ Satıcı Ünvanı: TUĞBA YEŞİLFİDAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 9510852254
    Bu ürün GÜÇLÜ MUTFAK GEREÇLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cookplus Quick Chef 1001 Stand Mikser Cream Mutfak Şefi 1000W 5 Lt Özellikler 220-240 V-50/60 Hz 1000 W
  • 435x283x369 mm
  • 5 Lt paslanmaz çelik karıştırma kasesi ve sıçrama önleyici kapak
  • Tek tuşla açılan gövde
  • 6 Kademeli hız seviyesi ve pulse fonksiyonu.
  • Çırpıcı Krema, yumurta beyazı gibi sıvı karışımlar için Karıştırıcı Tüm kek karışımları ve hafif karışımlı hamurlar için Hamur Yoğurucu Pizza hamuru, ekmek gibi yoğun karışımlar için

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Çelik
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 1 Yıl
  • Hacim 1 - 2 L
  • Hamur Kancası Var
  • Hız Ayarı Turbo
Geri Bildirim Ver

CookPlus Quick Chef 1001 Stant Mikser Cream Mutfak Şefi 1000 w 5 lt

Mutfakta kendinizi iyi bir şekilde ifade edebileceğiniz ve yaratıcılığınızı ortaya çıkarabileceğiniz ürünlerden biri de mikserlerdir. Mikserler sayesinde karıştırırken binlerce tat ortaya çıkarabilirsiniz. Ev tipi hamur yoğurma mikserleri zamanınızı ve yapacağınız lezzetlerin yapımını hızlandırır. CookPlus mikser mutfağınızda geçireceğiniz zamanı verimli hale getirmenizi destekler. Mikserlerin karıştırma hacimleri de kullanılacak alanlar için dikkatle üretilir. CookPlus Quick Chef 1001 stant mikser cream mutfak şefi 1000 W 5 lt olarak karşınıza çıkar. Karıştırma kabının 5 litre olması sebebiyle pasta, kek gibi unlu mamüllerin yanı sıra içecek de hazırlayabilirsiniz. Beslenmesine dikkat eden müşteriler için birçok fonksiyonu olan bu ürünü isterseniz kendiniz için isterseniz de mutfakta yaratıcılığını ortaya çıkarmayı arzu eden yakınlarınız için hediye alternatifi olarak değerlendirebilirsiniz.

  • 5 litre paslanmaz çelik hazne
  • Çırpıcı ve karıştırıcı aparat
  • Tek tuşla açılan gövde

CookPlus Quick Chef 1001 Avantajları ve Özellikleri

CookPlus Quick Chef 1001 Avantajları ve Özellikleri

CookPlus Quick Chef 1001 stant mikser geniş mutfaklarda kolaylıkla kullanıldığı gibi dar mutfaklarda tercih edilebilir. Minimal ve şık yapısı ile her alanda tercih edilebilmesi modelin avantajlarındandır. Dekoratif olarak mutfağınızın şıklığını tamamlayan bu ürün sayesinde istediğiniz işlemi kolay ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Modelde yapacağınız tarife ve lezzete göre 6 farklı hız kademesi bulunur. Bu hız kademeleri yardımıyla hızını ayarlayıp başka bir işle de ilgilenebilirsiniz. Bu mikserin avantajlarından bir diğeri de stantlı olmasıdır. CookPlus stantlı mikser çalışırken hazneyi sabit tutarak sağa sola kaymasını engeller. Bu sayede yapacağınız işlemde homojen bir karışım elde edebilirsiniz. Bu modelin etkileyici özelliklerinden biri de çırpıcı, karıştırıcı ve yoğurucuyu aynı model üzerinde kullanabiliyor olmanızdır. Birçok farklı fonksiyona sahip olan bu ürün paslanmaz çelikten üretilir.

CookPlus Quick Chef 1001 Stant Mikser Cream Fiyatı

CookPlus Quick Chef 1001 Stant Mikser Cream Fiyatı

Bu ürünün fiyatı belirlenirken birçok nokta göz önünde bulundurulur. CookPlus Quick Chef 1001 stant mikser cream mutfak şefi 1000 W 5 lt fiyatı kullanılan malzemeye ve farklı fonksiyonlarına göre belirlenir. Krem renkli olarak karşınıza çıkan bu model tek tuşla açılabilen bir gövdeye sahiptir. Bu sayede rahatlıkla gövdeyi yukarı kaldırarak hamurunuzu veya hazırladığınız karışımı kontrol edebilirsiniz. Paslanmaz çelik karıştırma kasesi üzerinde sıçrama önleyici kapak bulunur. Bu kapak yardımıyla karışım devam ederken içerisine malzeme ekleyebilirsiniz. Hafif karışımlar olan katı sıvı karışımlar için karıştırıcı bulunur. Karıştırıcıyı yaratıcılığınızı açığa çıkarak içecekleri hazırlamak için de kullanabilirsiniz. Pizza, ekmek ve poğaça gibi lezzetleri hazırlamak için 6 farklı hız seviyesi vardır. Bu hız seviyesi hamurunun lezzetini etkilediği gibi hamurun ihtiyacı olan anlarda su eklemenizde de kolaylık sağlar.

Kullanışlı CookPlus Quick Chef 1001 Stant Mikser Yorumları

Kullanışlı CookPlus Quick Chef 1001 Stant Mikser Yorumları

Bu modelin alt kısmında ürünü satın alıp deneyimleyen müşterilerin ürün hakkındaki yorumları bulunur. CookPlus Quick Chef 1001 stant mikser cream mutfak şefi 1000 W 5 lt yorumları ve puanlamaları gerçek müşteriler tarafından yapılır. Yorumlar kısmında paylaşılan deneyimler sayesinde ürünün sizin için uygun olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Bu model hakkında detaylı bilgiler edinirken ürünün kullanım ömrünü uzatabileceğiniz püf noktalarına da ulaşabilirsiniz. Yorumların yanı sıra ürüne ait fotoğraflar da burada paylaşılır. Paylaşılan bu fotoğraflar gerçek müşteriler tarafından dikkat çekici bir şekilde sunulur. Bu sayede model hakkında detaylı bilgi edinirken gerçek boyutunu ve rengini de görebilirsiniz. CookPlus Quick Chef 1001 modelini satın alan müşterilerin bu ürünü neden tercih ettiğini okuyabilirsiniz. Modern, şık ve dekoratif olan bu ürünü Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla güvenli şekilde satın alabilirsiniz.