Cookplus Mutfaksever Pembe Mısır Patlatma Popcorn Makinesi

4.500 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Cookplus Mutfaksever Pembe Mısır Patlatma Popcorn Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: design de maison Satıcı Ünvanı: DUYGU DENİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2910849534
    Bu ürün design de maison tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cookplus Mutfaksever Pembe Mısır Patlatma Popcorn Makinesi 220-240V AC 50/60Hz 1200W
  • Yağsız kullanım
  • Bir seferde 20 kaba kadar popcorn hazırlama
  • Yapışmaz mısır patlatma yüzeyi
  • Patlatma odasında sıcak hava kullanımı
  • Eğlencelik atıştırmalar Hızlı ve Lezzetli 5 dakika içinde hızlı ve lezzetli popcorn hazırlayabilirsiniz.
  • Sağlıklı Sağlıklı atıştırmalar için sıcak hava ve yağsız kullanım.
  • Nostaljik Tasarım Nostaljik tasarım farkıyla ailece popcorn eğlencesi.
  • 220-240V AC 50/60Hz 1200W Ölçü: 15 cm x 39 cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Yağsız Kullanım Var
  • Güç (Watt) 1200 Watt
Geri Bildirim Ver

Cookplus Mutfaksever Pembe Mısır Patlatma Popcorn Makinesi

Günlük hayatta pratik ve kullanımı kolay ev aletlerine birçok alanda ihtiyaç duyulur. Hem kullanışlı hem küçük tasarımı ile Cookplus Mutfaksever pembe mısır patlatma makinesi büyük ilgi görür. Pratik yapısının yanı sıra rengi ve estetik görüntüsüyle de mutfakların vazgeçilmezi haline gelir. Pek çok özelliği bünyesinde barındıran Cookplus Mutfaksever pembe popcorn makinesi tek kullanımda yaklaşık 20 kap mısır hazırlayabilir. Ürünün yağsız kullanım özelliği ile dilediğiniz an sağlıklı ve yağsız atıştırmalıklar hazırlayabilirsiniz. Cihaz, hızlı ve pratik yapısı sayesinde kolay ve zahmetsiz bir kullanım sağlar. Bu ürün ile istediğiniz anlarda sevdiklerinizle birlikte 5 dakika içerisinde patlamış mısır keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Model sahip olduğu nitelikleri ve hızı sayesinde kalabalık ortamlarda ideal bir kullanım imkanı sağlar.

  • Yağsız kullanım
  • Nostaljik tasarım
  • Yapışmaz yüzey

Cookplus Mutfaksever Mısır Patlatma Makinesi Özellikleri

Cookplus Mutfaksever Mısır Patlatma Makinesi Özellikleri

Eğlenceli görüntüsü ve pratik yapısıyla mısır patlatma makinesi Cookplus sayesinde sağlıklı atıştırmalıklar hazırlayabilirsiniz. Kaliteli özelliklere sahip olan bu ürün mısırları koyduğunuz bölmede sıcak hava kullanımı sağlayarak tamamen yağsız kullanım imkanı yaratır. Ürün sunduğu nostaljik tasarım farkıyla siz ve sevdiklerinizin vazgeçilmezi haline gelir. Aynı zamanda özel olarak geliştirilmiş yapışmaz yüzeyi sayesinde avantajlı kullanım olanağı sağlar. Bununla birlikte sıcak hava özelliğinden yararlanarak dilediğiniz anlarda vakit kaybetmeden Cookplus popcorn makinesi ile sağlıklı atıştırmalıklar hazırlayabilir, sevdiklerinizle keyif dolu anlar yaşayabilirsiniz. Tüketmek istediğiniz miktarı belirleyip sevdikleriniz ile beraber hızlı ve lezzetli atıştırmalıklar yapabilirsiniz. Kolay ve hızlı bir şekilde patlamış mısır hazırlayabileceğiniz kaliteli Cookplus mısır patlatma cihazı ile çok sayıda mısırı aynı anda patlatabilir, kalabalık ortamlarda hiç zorlanmadan eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

Cookplus Mutfaksever Mısır Patlatma Makinesi Avantajları

Cookplus Mutfaksever Mısır Patlatma Makinesi Avantajları

Son derece kullanışlı bir yapıya sahip olan Cookplus patlamış mısır makinesi ile evinizde pratik ve hızlı bir şekilde yağsız, sağlıklı ve lezzetli atıştırmalıklar hazırlayabilirsiniz. Dayanıklı ve kaliteli yapısıyla uzun süreli kullanım avantajı ve imkanı sağlayan Cookplus mısır patlatma makinesi pembe rengiyle mutfağınıza hem zarafet hem de eğlence sunar. Pratikliği sayesinde hiç zaman kaybetmeden 5 dakika içerisinde hazırlayabileceğiniz sağlıklı atıştırmalıklar sebebiyle zaman tasarrufu sağlar ve mutfakta geçirdiğiniz vakte eğlence katar. Sıcak hava ve yapışmaz yüzeyi sayesinde kolay temizlenir. Makineyi kullanmak için cihazı düz ve kuru bir zemine yerleştirdikten sonra istediğiniz miktarda mısır eklemek yeterli olur. Eğer isterseniz, mısırları patlattıktan sonra makineyi kapatarak yeniden kullanıma hazır duruma getirebilirsiniz. Bu ürün hızlı ve pratik yapısı sayesinde evinizde sağlıklı ve lezzetli patlamış mısır yapabilirsiniz.

Cookplus Mutfaksever Mısır Patlatma Makinesi Fiyatları

Cookplus Mutfaksever Mısır Patlatma Makinesi Fiyatları

Hızlı ve kullanışlı tasarımıyla Cookplus Mutfaksever pembe mısır patlatma makinesi fiyat durumu ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Makinenin sahip olduğu patlatma odasında sıcak hava ve yağsız kullanım nitelikleri ve geliştirilmiş özellikleri ile sayesinde 5 dakika içerisinde dilediğiniz kadar lazzetli atıştırmalıklar yapabilirsiniz. Kalabalık ortamlar için ideal bir kullanım avantajı sağlayan bu mısır patlatma makinesi sayesinde 5 dakika içerisinde 20 porsiyona kadar patlamış mısır hazırlayabilir ve kalan zamanın tadını sevdiklerinizle birlikte çıkarabilirsiniz. Yapışmaz tekniği sayesinde makineyi bir sonraki kullanıma kadar kolay ve zahmetsizce temizleyebilir, bir sonraki sağlıklı atıştırmalık zamanı için rahatça kullanabilirsiniz. Aynı zamanda siz de Cookplus Mutfaksever pembe mısır patlatma makinesi yorum ve müşteri görüşlerini inceleyerek ürünün sunduğu avantajlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu çok kullanışlı ürüne Trendyol'dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.