1
Mısır Patlatma Makinesi kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Cookplus Mutfaksever Kırmızı Mısır Patlatma Popcorn Makinesi

4.999,99 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Cookplus Mutfaksever Kırmızı Mısır Patlatma Popcorn Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Secalgelsin Satıcı Ünvanı: BURAK ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7100573290
    Bu ürün Secalgelsin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca mısır patlatma makinesi pratikliğinin yanı sıra rengi ve görünümüyle de dekoratif bir etki bırakır. 1200 W motor gücüne sahiptir.
  • Cookplus mutfaksever ile misafirleriniz geldiğinde veya özel günlerinizde hızlı şekilde leziz atıştırmalıklar hazırlamanız mümkündür.
  • Cookplus mısır patlatma makinasıyla tek seferde yaklaşık 20 kap mısır patlatabilirsiniz.
  • Yağsız mısır patlatma makinesi ile sağlıklı ve hafif mısır patlakları yapmak isterseniz makinenizi yağsız da kullanabilirsiniz. Bu sayede sağlığınızı korumuş olursunuz.
  • Cookplus mutfaksever kırmızı mısır patlatma popcorn makinesi son derece kolay kullanımıyla herhangi bir şekilde zorluk yaratmaz.
  • Popcorn mısır patlatma makinesi kullanım sağlandıktan sonra yanmaz yapışmaz yüzeyi sayesinde kullanım sonrasında kolayca temizlenebilir.
  • Karaca mısır patlatma makinesi kırmızı rengi ile şık tasarımının yanı sıra 5 dakika içinde hızlı ve lezzetli popcorn hazırlayarak gününüzü daha eğlenceli hale getirin.
  • Patlamış mısır makinesi Karaca 1,66 kilogram ağırlığındadır. Dilerseniz kullandıktan sonra kutusuna koyabilir, dilerseniz de kolayca ağırlık yapmayan tasarımı ile istediğiniz yere kaldırabilirsiniz.
  • Dekoratif görüntü, şeffaf kapak, yapışmaz kaplama özelliklerine sahiptir.
  • Dilerseniz kendiniz için dilerseniz sevdikleriniz için güzel ve kullanışı bir hediye verebilirsiniz.
  • Mısır patlatma makinesi 1200 W motor gücü sayesinde fazla elektrik tüketimini engelleyerek size ve cebinize tasarruf sağlar.
  • Retro stili ile kırmızı renk seçeneği mevcuttur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Yağsız Kullanım Var
  • Güç (Watt) 1200 Watt
Geri Bildirim Ver

Cookplus Mutfaksever Kırmızı Mısır Patlatma Popcorn Makinesi

Cookplus Mutfaksever kırmızı mısır patlatma popcorn makinesi bir seferde 20 kaba kadar popcorn hazırlayabileceğiniz yağsız kullanım avantajı sağlayan renkli şık tasarımlı üründür. Pratik kullanımı ve geniş kapasiteli yapısıyla tercih sebebidir. Yapışmaz mısır patlatma yüzeyine sahip olan makine, çocukların favori parti malzemeleri arasında yer alır.

 
  • Pratik kullanım
  • Renkli şık tasarım
  • Geniş kapasiteli yapı

Cookplus Mutfaksever Popcorn Mısır Patlatma Makinesi Kırmızı Özellikleri

Cookplus Mutfaksever Popcorn Mısır Patlatma Makinesi Kırmızı Özellikleri

Cookplus Mutfaksever kırmızı mısır patlatma popcorn makinesi özellikleri ürünün büyük, küçük genç yaşlı demeden müşterilerin geneline hitap eden pratik yapısını ortaya çıkarır. Eğlenceli bir atıştırmalık olan popcornun pişirme süresini kısaltarak zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Yağlı, yağsız olmak üzere iki farklı özellikte kullanılmakta olup damak tadınıza ve kişisel tercihinize hitap edebilir. Kalabalık aileler için ideal olan ve tek seferde 5 ile 10 bardak popcorn patlatabileceğiniz özel üretim bir üründür. Hafif ve sağlıklı bir atıştırmalık olan mısırın düşük kalorili olması sebebiyle evde de kolaylıkla tüketmenize imkân tanır. Sıcak ve soğuk içeceklerle birlikte keyifle tüketebileceğiniz mısırı tuzlu, tuzsuz ve yağsız şekilde hazırlamanıza yardım eder. Lezzetli ve hafif ürünler hazırlamanıza yardım eden ve sıklıkla tercih edilen özel tasarım malzemedir. Mısırları yağsız olarak kızartarak sağlıklı ve rahat bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz. Küçük oyunlar oynamanın yanı sıra film gecelerini dolu dolu geçirmenize yardım eden ürünler arasında yer alır. Küçük ve orta boy tasarımlarıyla arkadaşlarınıza, ailenize ve misafirlerinize yetecek kapasitede popcornlar hazırlayabilirsiniz. Ergonomik ve şık tasarımıyla dikkat çeken bu ürünü pratik bir şekilde kurabilirsiniz.

 

Cookplus Mutfaksever Popcorn Mısır Patlatma Makinesi Kırmızı Kullanımı

Cookplus Mutfaksever Popcorn Mısır Patlatma Makinesi Kırmızı Kullanımı

Cookplus Mutfaksever kırmızı mısır patlatma popcorn makinesi, özellikle çocukların çok eğlenceli bulduğu klasik ve modern tasarımlarıyla ön plana çıkar. Mısır patlatma işlevini kolay ve pratik hale getiren kullanışlı bir üründür. 5 dakika içerisinde hızlı ve lezzetli patlamış mısırlar hazırlayarak eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz. Sağlıklı atıştırmalıklar için yağsız kullanım ayarını tercih edebilirsiniz. Nostaljik tasarım özelliklerinin yanı sıra rahat kullanımıyla kullanıcıların beğenisini kazanır. Ailece popcorn eğlencesi yaşayabileceğiniz, sinema salonlarında film izlerken sinema keyfini üst seviyeye çıkarabileceğiniz özel tasarım üründür. Evinizi sinema salonuna dönüştürebilen bir algı yaratan bu ürün; doğum günü, cinsiyet partisi, diş partisi ve özel eğlencelerde çocuklara keyifli anlar yaşatmak için idealdir. Sinema tarihine damgasını vuran ve popcorn denilen patlamış mısırı evde kolay şekilde hazırlamanız için uygundur. Cookplus Mutfaksever kırmızı mısır patlatma popcorn makinesi yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek kaliteli vakit geçirmek için ideal olan bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

 

Cookplus Mutfaksever Popcorn Mısır Patlatma Makinesi Kırmızı Fiyatı

Cookplus Mutfaksever Popcorn Mısır Patlatma Makinesi Kırmızı Fiyatı

Cookplus Mutfaksever kırmızı mısır patlatma popcorn makinesi fiyatı ürünlerin kapasitesine, materyal tasarım kalitesine ve kullanım alanlarına göre değişkenlik gösterebilir. Hızlı ve pratik kullanımı, lezzeti, ergonomik yapısıyla ön plana çıkan bireylerin oldukça ilgi gösterdiği bu ürün sayesinde saatte 5 - 25 kg arası popcornlar elde edebilirsiniz. Depolama kapasitesi geniş olup kalabalık toplantı ve eğlenceli etkinliklerde, çocuk partilerinde sıklıkla tercih edilir. Estetik renkli tasarımıyla yüksek beğeni toplayan yanmaz ve yapışmaz haznelere sahip özel tasarım bir üründür. Çocukların eğlenmesi için renkli ve şık şekilde tasarlanan bu ürün sayesinde çocuklarla keyifli oyunlar oynayabilir, eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz. Kendinize alabileceğiniz gibi sevdiklerinize hediye edebileceğiniz bu ürünle çay keyfinizi tamamlayabilirsiniz. Film saatlerinde izleyicilere atıştırmalıklar hazırlayarak ek gelir sağlayabilirsiniz. 5 - 10 bardak popcorn üretebilen ürün ihtiyaca uygun olarak dizayn edilmiştir. Damak zevkinize hitap eden birbirinden lezzetli ve sağlıklı popcornlar hazırlamanıza olanak sağlayan bu ürünü Trendyol’da inceleyerek cazip fiyat seçenekleriyle sipariş edebilirsiniz.