Cookplus Mutfaksever Doğrayıcı Dondurma ve Sorbe Makinesi

1.490 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Cookplus Mutfaksever Doğrayıcı Dondurma ve Sorbe Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TedarikOfisim Satıcı Ünvanı: KERİM YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 9570751102
    Bu ürün TedarikOfisim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elektrikli doğrayıcı 150 W motor gücü ile yüksek performans özelliğine sahiptir.
  • Cookplus Mutfaksever bulaşık makinesinde yıkanabilir özellik gösterir.
  • Çok amaçlı doğrayıcı doğrama, dilimleme, öğütme, rendeleme fonksiyonlarını gerçekleştirir.
  • Cookplus Mutfaksever 2in1 doğrayıcı ve sorbe makinesi paslanmaz çelik bıçak ile sağlıklı kullanım imkanı sunar.
  • Otomatik doğrayıcı otomatik çalışma özelliği sayesinde pratik bir şekilde kullanılır.
  • Şekilli doğrayıcı doğrama işlemlerinin şekilli bir şekilde yapılmasını sağlar.
  • Gövde malzemesi plastik doğrayıcı dayanıklı bir yapıya sahip olduğu için uzun süre kullanım imkanı sunar.
  • Cookplus Mutfaksever doğrayıcı dondurma ve sorbe makinesi çok fonksiyonlu özelliği ile birden fazla işlemin yapılmasını mümkün kılar.
  • Dilimleme aparatı ve 5 farklı rendeleme aparatı ile pratik kullanım için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Materyal Plastik
  • Renk Haki
Geri Bildirim Ver

Cookplus 153.03.06.1958 Mutfaksever Doğrayıcı ve Sorbe Makinesi

Cookplus Mutfaksever doğrayıcı, dondurma ve sorbe makinesi ile siz de bir şef olabilirsiniz. Birbirinden farklı doğrama, rendeleme ve öğütme aparatları sayesinde bu makine, işlerinizi daha kısa sürede bitirmenizi sağlar. Aynı zamanda bu ürün, yorulmanızı ve keskin bıçak veya rende gibi mutfak gereçleri yüzünden zarar görmenizi önler. Bu cihazı kullanırken meyve ve sebzeleri bütün olarak besleme borusuna atabilir, doğrandıktan sonra direkt tabağa dökülmesini sağlayabilirsiniz. Bu doğrayıcı; özellikle yemek yapmak için kısıtlı zamana sahip olan, yeterince iyi bıçak kullanamayan, aynı anda çok sayıda yiyecek hazırlayanlar için idealdir. Bıçakları güvenle takıp çıkarılan ve kolayca temizlenen bu makineyi uzun yıllar kullanabilirsiniz.

  • Hem doğrayıcı hem sorbe makinesi
  • Bir hazne ve 5 farklı doğrayıcı
  • 150 W güç

Cookplus Doğrayıcı Dondurma ve Sorbe Makinesinin Özellikleri

Cookplus Doğrayıcı Dondurma ve Sorbe Makinesinin Özellikleri

Cookplus Mutfaksever doğrayıcı, dondurma ve sorbe makinesi, kırmızı renkli bir üründür. Canlı ve parlak bir kırmızı renge sahip bu küçük ev aleti, diğer cihazlarınızla uyum sağlarken mutfağınıza şıklık ve enerji katar. Elektrikle çalışan bu cihazı, prize yakın her yerde kullanabilirsiniz. Doğrayıcının ebatı 223 x 106 x 300 mm’dir. Fazla yer kaplamayan bu aleti, dilediğiniz yerde muhafaza edebilirsiniz. Ürünün paket boyu 32, eni 22, yüksekliği 19 cm’dir. Tüm parçaları içeren paket ağırlığı ise yalnızca 2 kg’dır. Cookplus doğrayıcı ve sorbe makinesi, toplam 10 parçadan oluşur. Bu setin içinde motorun yer aldığı ana gövde, işlenecek gıda maddeleri için bir hazne ve beş farklı doğrama aparatı mevcuttur. Set içerisindeki diğer üç aparat, sorbe yapmak için özel olarak tasarlanır.

Cookplus Mutfaksever Dondurma ve Sorbe Makinesi Kullanışlı mıdır?

Cookplus Mutfaksever Dondurma ve Sorbe Makinesi Kullanışlı mıdır?

Cookplus dondurma ve sorbe makinesi, son derece kullanışlı bir üründür. İki farklı fonksiyonu bulunan bu cihazı sadece dondurma ve sorbe yapmak için değil, dilediğiniz sebze ve meyveyi doğramak amacıyla da kullanabilirsiniz. Makinenin beş farklı doğrama aparatı bulunur. İnce ve düz dilimleme aparatıyla incecik patates veya elma yaprakları hazırlayabilir, evde sağlıklı cipsler hazırlayabilirsiniz. Dalgalı rendeleme aparatı yardımıyla kuru soğanları yarım ay şeklinde doğrayarak lezzetli piyazlar yapabilirsiniz. Cihazın ince ve kalın rendeleme aparatlarını havuç, pancar, ayva gibi sert meyve ve sebzeler için kullanabilirsiniz. Böylece reçelleri, turşuları ve salataları yorulmadan hızla hazırlayabilirsiniz. Cookplus Mutfaksever doğrayıcının öğütme aparatı; peynir, çikolata, Hindistan cevizi gibi malzemeleri ufalayarak kullanıma hazır hâle getirir. Cihazın son aparatıyla ise dilediğiniz çeşit dondurmayı hazırlayarak yaz / kış sorbe keyfinin tadını çıkarabilirsiniz.

Cookplus Dondurma ve Sorbe Makinesinin Enerji Tüketimi Nasıldır?

Cookplus Dondurma ve Sorbe Makinesinin Enerji Tüketimi Nasıldır?

Cookplus Mutfaksever doğrayıcı, dondurma ve sorbe makinesi elektrik enerjisiyle çalışır. Bu cihazın gücü, 150 W’tır. Doğrayıcı ve sorbe makinesini 1 saat boyunca kesintisiz çalıştırdığınızda dahi ürün, yalnızca 150 Wh enerji harcar. Son derece yüksek hızla tüm işlemleri halleden makineyi kullanma süreniz, çoğu zaman 10 dakikayı geçmez. Bu da makinenin çok az enerji harcadığı anlamına gelir. Cookplus Mutfaksever doğrayıcı; enerji tasarrufu sağlaması yönüyle doğal kaynakların bilinçli tüketimine destek olan, çevre dostu bir cihazdır. Aynı zamanda cihazın kısıtlı enerji tüketiminin elektrik faturanıza da olumlu yansımaları olur. Bu durumda cihaz, çevrenizin yanı sıra bütçenizi de koruyan ekonomik bir ürün hâline gelir. Eğer bu tasarruflu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden yararlanmak isterseniz Cookplus Mutfaksever doğrayıcı, dondurma ve sorbe makinesi yorumlarına göz atabilirsiniz. Tamamı gerçek kullanıcılara ait olan bu objektif yorumları inceledikten sonra dilerseniz siz de bu makineyi Trendyol’dan satın alabilirsiniz.