Cookplus Coffee Keyf Kahve Makinesi Inox 601

2.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Cookplus Coffee Keyf Kahve Makinesi Inox 601

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ucuza Yakala Satıcı Ünvanı: BAYRAM AVM ZÜCCACİYE PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0158095396700001 Vergi Kimlik Numarası: 1580953967
    Bu ürün Ucuza Yakala tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cookplus Coffee Keyf Filtre Kahve Makinesi Inox 601 Damlatmama Özelliği Anti drip ile damlatma yapmadan kolay sunumlar yapabilirsiniz. Sıcak Tutma Fonksiyonu Otomatik sıcak tutma fonksiyonuyla kahvenizi istediğiniz zaman sıcak içebilirsiniz. Özellikler Kapasite 0,6 lt kahve kapasitesi Su düzeyi göstergesi Tek seferde 7 fincana kadar kahve kapasitesi Renkli Gösterge Işığı Işıklı açma kapama düğmesi Yıkanabilir Filtre Çıkarılabilir filtresiyle temizliği daha kolay Kolay Kullanım Filtre değişimi gerektirmeyen kolay kullanım

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Damlama Emniyeti Var
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Materyal Metal
  • Su Kapasitesi 0-1 L
  • Model Filtre Kahve Makineleri
Geri Bildirim Ver

Cookplus Coffee Keyf Kahve Makinesi Inox 601 153.01.06.3266

Kahve, özellikle Türk kültüründe önemli bir yere sahip içeceklerden bir tanesidir. Farklı pişirme teknikleri ile farklı tatlara sahip olan kahve aynı zamanda farklı tatların da içine girmesiyle birlikte değişen zevklerinde ortaya çıkmasına neden olmaktadır. Eski zamanlarda odun ateşinde veya közde pişirilerek hazırlanan kahveler teknolojinin gelişmesi ve insanların kahveye daha rahat ulaşabilmesi nedeniyle pişirme tekniklerinde değişikliğe neden olmuştur. Geçmiş zamanlarda odun ateşinde veya közde pişirilerek tüketilen kahveler günümüzde kahve makinesi adı verilen 153.01.06.3266 kodlu ürün teknolojik aletler ile hazırlanabilmektedir. Farklı markalar tarafından üretimleri yapılan kahve makineleri kullanıcıların isteklerine göre değişiklik gösteren ebatlarda olabildiği gibi aynı zamanda model ve tasarımları ile de kullanıcıları tarafından büyük ilgi görmektedir. Genel olarak tek kişi veya misafirler için de kahvelerin hızlı ve lezzetli olması için kahve makineleri kullanılmaktadır. Cookplus coffee keyf kahve makinesi inox 601, kahve makineleri arasında önemli bir yere sahip aletler arasında yerini almaktadır.

  • Şık tasarım
  • Rahat kullanım
  • Uygun fiyat

Cookplus Coffee Keyf Kahve Makinesi Inox Özellikleri

Cookplus Tarihçe ve Kahve Makineleri

2012 yılında kurulan Cookplus markası herhangi bir mağazaya sahip olmadan gelişen ve değişen dünyada sadece e-ticaret siteleri üzerinde hizmet veren bir markadır. Karaca’nın yatırım ve destekleri ile üretimlerine başlayarak müşterilerini memnun eden marka mutfak severler tarafından kullanılan ve hayat kolaylaştıran küçük ev aletlerinin üretimlerini üstlenmektedir. Geniş ürün ağı sayesinde herkese hitap edebilen ürünlerin imalatını yapan marka aynı model ve tasarımlara sahip ürünlerinde geniş renk seçeneği sunarak herkese hitap edebilmektedir. Cookplus coffee keyf inox 601 marka tarafından üretimleri yapılan ve kahve severlere hitap eden aletlerden bir tanesidir. Türk kahvesi veya filtre kahve gibi kahve çeşitlerini kolaylıkla hazırlayabilen ürün özellikleri ile de pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Büyük bir tasarıma sahip olan kahve makinesi gerek tek kişi gerekse ailesi ile yaşayan kahve severler tarafından rahatlıkla kullanılabilmesi nedeniyle de tercih edilenler arasında yerini alabilmektedir.

Cookplus Coffee Keyf Kahve Makinesi İnox 601 Kullanımı

Cookplus Coffee Keyf Kahve Makinesi İnox 601 Kullanımı

Cookplus coffee keyf kahve makinesi inox 601 özellikleri ile de pek çok kişinin ilgisini çekmektedir. Genel olarak standart özelliklere sahip olan ürün filtre kahvelerin damlatma yoluyla demlemesi ile tadını korumaktadır. Damlatma yapmadan hazır olan kahvelerin sunumlarının yapılmasına da olanak sağlayan alet sıcak tutma özelliği sayesinde de birden fazla kahve içmek isteyenlere hizmet etmektedir. 0,6 litrelik kapasitesi ile tek seferde 7 fincana kadar kahve yapabilen Cookplus coffee keyf filtre kahve makinesi inox 601 renkli göstergeli ışıkları ile de kahvenin hazır olup olmadığını gösterebilmektedir. Aynı zamanda çıkarılabilir filtresi sayesinde kolay bir temizlik sunan ürün kahve severlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına Cookplus markası tarafından özel olarak imal edilmektedir. Cookplus coffee keyf kahve makinesi inox 601 içeriği incelendiğinde, kasanın metalden imal edilmesi nedeniyle de kullanıcıları tarafından tercih edilen ürün dayanıklılığı ve kalitesini kanıtlamıştır.

Cookplus Coffee Keyf Kahve Makinesi Inox 601 Yorumları

Cookplus Coffee Keyf Kahve Makinesi İnox 601 Yorumları

Cookplus coffee keyf kahve makinesi inox 601 yorumlar ve görüşlerini okuyabilirsiniz. Genel olarak yapılan yorumlarda aletin kahve demleyebilme özelliği ve süresi yorum alan özellikleri arasında önemli bir yer tutarken aynı zamanda kullanıcıların isteklerine göre de değişkenlik gösteren konularda yorumlar yapılabilmektedir. Cookplus coffee keyf kahve makinesi inox 601 yorumları ürünün dayanıklılığı ile ilgili de olabilmektedir. Yapılan yorumların olumlu, değerlendirmelerin yüksek olması nedeniyle ürünü satın almak isteyen diğer müşteriler tarafından da referans niteliği taşımaktadır. Kahve severler tarafından tercih edilen ürün markanın kalitesini de kanıtlaması nedeniyle pek çok kişi tarafından satın alınabilmektedir. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.