9
French Press kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Cookplus Coffee Bean Siyah French Press 350 Ml

449 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
449,98 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.400 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Cookplus Coffee Bean Siyah French Press 350 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Edmas Group Satıcı Ünvanı: MEHMET ŞİMŞEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8120543196
    Bu ürün Edmas Group tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cookplus Coffee Bean Siyah French Press 350 Ml Malzeme: Cam

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Hacim 350 - 599 ml
Geri Bildirim Ver

Cookplus Coffee Bean Siyah French Press 350 ml

French press çeşitlerine evde veya iş yerinde ihtiyaç duyulabilir. Yorgunluğun azalmasını sağlamak için iyi bir kahve içmek pek çok kişinin tercihi olabilir. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan Cookplus Coffee Bean french press ihtiyaçlarınızı karşılayabilir. İyi demlenmiş bir kahve deneyimi için bu ürün tercih edilebilir. Kullanışlı özelliklere sahip olan bu ürün birçok yönden avantaj sağlar. Şık cam tasarımıyla beğeni toplarken özel filtresiyle kahve demleme işlemi esnasında tadın korunmasını sağlar. Kahve tutkunları için iyi bir tercih olan Cookplus Coffee Bean siyah french press hem zamandan kazandırır hem de lezzetli bir içecek tüketmenizi sağlar. Bu zarif ve kullanışlı french pressle istediğiniz kıvamı elde edebilir, kahveyi demlerken dilediğiniz gibi vakit geçirebilirsiniz. Böylelikle kahvenizi keyifle tüketebilirsiniz.

  • Rahat kullanım
  • Cam gövde tasarımı
  • Paslanmaz metal süzgeç

Kullanışlı Cookplus French Press Özellikleri

Kullanışlı Cookplus French Press Özellikleri

French presste pratik ve rahat kullanım herkes için tercih sebebi olabilir. Cookplus french press de bu özellikleriyle ön plana çıkar. Kaliteli özelliklere sahip bu ürünün metal filtresi sayesinde çekirdekler içerisinde bulunan yağın kahveye işlemesi kolay olur. Bu sayede iyi bir deneyim yaşayabilirsiniz. Ürün, dayanıklı cam gövdesi ve metal filtresiyle uzun ömürlü kullanıma da olanak tanır. Ürünün paslanmaz metal süzgeci sayesinde kahvenizi istediğiniz kıvamda demleyebilir, damak zevkinize uygun lezzetleri deneyebilirsiniz. Farklı çekirdeklerle iyi sonuçlar almanıza olanak tanıyan Cookplus Coffee Bean siyah french press 350 ml, bitter hissi veren bir kahve demlemenizi de sağlar. Tadının yanı sıra evinizde ve kullandığınız her alanda hafifliği ve zarif duruşuyla göz zevkinize hitap eder. Kahve içmek istediğiniz her yerde bu hafif ve işlevsel ürünü kullanabilirsiniz.

Cookplus Coffee Bean French Press Nasıl Kullanılır?

Cookplus Coffee Bean French Press Nasıl Kullanılır?

Kullanım kolaylığıyla ön plana çıkan bu ürünle kısa sürede lezzetli kahveler hazır olur. Öncelikle kahve için kişi sayısına karar vermeniz faydalı olur. 350 ml hacme sahip olan bu ürünle iki fincan kahve hazırlanabilir. Bir kişi için iki tatlı kaşığı kahve kullanabilirsiniz. Kahveyi 3-4 dakika dinlendirdikten sonra pistonu aşağı indirmeniz gerekir. Dinlendirme süresini istediğiniz yoğunluk ve içim derecesine göre ayarlayabilirsiniz. Bundan sonra demlenmiş kahveyi fincanınıza boşaltıp keyifle içebilirsiniz. Hazırlık sırasında kullanılan sıcak suyun 95°C civarında olması önemli bir noktadır. Kahve aromasının tam olarak gelmesi için suyun orta sertlikte ve taze olması gerekir. Mutfağınız için şık ve zarif bir seçim olan Cookplus Coffee Bean ile yapılan kahvelerin tadı oldukça yoğun olabilir. Bunun nedeni ise kahve çekirdeklerinin su içinde uzun süre kalmasıdır.

Cookplus Coffee Bean French Press Fiyatları

Cookplus Coffee Bean French Press Fiyatları

Cookplus Coffee Bean siyah french press 350 ml fiyat aralığı modelin hacmi ve üretim materyallerine göre belirlenir. Bu model iç ya da dış mekanlarda kullanıma uygundur. Evde, ofiste ya da açık havada pratik kullanım imkanına sahiptir. Metal süzgeci ve pistonuyla istediğiniz kıvamda kahveyi hazırlamanıza yardımcı olur. Ayrıca, Cookplus french press 350 ml hacmiyle tek seferde iki fincan kahve hazırlamanızı sağlar. Estetik görünümü, gelişmiş ve kullanım kolaylığı sağlayan özellikleriyle öne çıkan model, yoğun aromalı kahveler demlemenize yardımcı olur. Ürünün temizliği de oldukça kolaydır. Piston, süzgeç ve gövdenin kolaylıkla ayrılması sayesinde ürünün her noktasını temizleyebilirsiniz. Deniz tuzu kalınlığındaki kahve çekirdeklerinin lezzetli aromasını ve değerli içeriğini açığa çıkaran bu ürünü avantajlı fiyatlarla Trendyol'da bulabilirsiniz.