Cookplus Coffee Bean Bronz French Press 800 Ml

Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
826,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Cookplus Coffee Bean Bronz French Press 800 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BeStLine Satıcı Ünvanı: FATİH KANTAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4970241535
    Bu ürün BeStLine tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cookplus Coffee Bean Bronz French Press 800 Ml Malzeme: Cam Hacim: 800 ml

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Hacim 600 + ml
Geri Bildirim Ver

Cookplus Coffee Bean Bronz French Press 800 ml

Kahvelerin ve bitki çaylarının yeterli lezzeti verebilmesi için ilk adım işlevine sahip olan french pressler kolay bir kullanım imkanı sunar. Cookplus Coffee Bean bronze french press 800 ml boyutu ile satışa sunularak müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Cam malzemeden üretilen özel yapısı sayesinde dayanıklı bir kullanım elde edebilmenize yardımcı olur. Kahvenizin ve bitki çaylarınızın demini kolaylıkla almasına olanak tanır. Bu sayede beklediğiniz lezzeti vererek içeceklerinizi keyifli bir şekilde tüketebilmenizi sağlar. Bu ürün ile çayınızı ya da kahvenizi hızlı ve pratik şekilde demleyebilirsiniz. Isıyı hapseden özel camından faydalanarak içeceklerinizin uzun süre sıcaklığını korumasını sağlayabilirsiniz. Siz de kaliteli Cookplus Coffee Bean bronz french press 800 ml 153.01.05.3813 satın alabilir ve dayanıklı bir ürüne sahip olabilirsiniz.

  • Isıyı hapsetme
  • Hızlı demleme imkanı
  • Dekoratif sunum

Isıyı Hapseden Cookplus Coffe Bean Bronz French Press

Isıyı Hapseden Cookplus Coffe Bean Bronz French Press

French presslerden süzülen bitki çayları ve kahvelerin uzun süre sıcak kalması oldukça önemlidir. Bu sebeple müşteriler tarafından ısıyı tamamen hapseden modeller tercih edilir. Isı geçirmeyen yapısı ve kulbu sayesinde elinizi yakmayan Cookplus Coffee Bean french press sayesinde hazırladığınız içecek, uzun bir süre sıcak kalır. Bununla birlikte kahve ve bitki çaylarınızı kaliteli bir şekilde tüketebilirsiniz. Ayrıca ısıyı tamamen hapseden özelliğinden faydalanarak içeceklerinizin lezzetini yüksek oranda artırabilirsiniz. 800 ml kapasitesi sayesinde ihtiyacınıza uygun olan miktarda kahve ve bitki çayı demleyebilirsiniz. Ağız kısmında bulunan süzgeci aşağı doğru itebilirsiniz. Ardından demlenen içeceği bardağa boşaltarak sağlıklı bir şekilde tüketebilirsiniz. Ayrıca kaliteli malzemelerden üretildiği için konforlu kullanıma sahip olabilirsiniz. Siz de Cookplus Coffee Bean bronz french press 800 ml kapasiteli modeli satın alabilirsiniz.

Hızlı Demleme İmkanı Sunan Cookplus French Press

Hızlı Demleme İmkanı Sunan Cookplus French Press

Kahve ve bitki çaylarınızı yoğunluğun arasında hızlı bir şekilde hazırlayabilmek oldukça önemlidir. Hızlı demleme imkanı sunan french press modelleri sayesinde kendinize yoğunluk esnasında pratik bir şekilde içecek hazırlayabilirsiniz. Bol miktarda kahve ya da bitki çayı demlemek istiyorsanız geniş kapasiteye sahip modelleri tercih edebilirsiniz. Cookplus french press 800 ml iç haznesi sayesinde yoğunluğunuzu ve yorgunluğunuzu hızlı bir şekilde atabilmenize yardımcı olur. Dilerseniz tek kişilik içecek hazırlayabilir dilerseniz de yapılan kahveleri dostlarınıza ikram edebilirsiniz. Geniş iç haznesi sayesinde istediğiniz kadar içeceği kolayca hazırlayabilirsiniz. Cookplus Coffee Bean bronz french press 800 ml kullananlar ısı kalitesinden oldukça memnundur. Bu ürün sayesinde hızlı bir demele imkanı elde ederek içeceklerini keyifle tüketirler. Siz de bu ürün ile içeceklerinizi hızlıca demleyebilirsiniz.

Dayanıklı Cookplus Coffee Bean Bronz French Press Fiyatı

Dayanıklı Cookplus Coffee Bean Bronz French Press Fiyatı

Dayanıklı malzemelerden üretilen french press modelleri uzun süre kullanım imkanı sağlar. Cookplus markası tarafından satışa sunulan french press, dayanıklı cam malzemelerden üretilerek ısı geçirmeyen bir özelliğe sahiptir. Bununla birlikte bronz kapak rengi ile canlı ve dekoratif bir sunum imkanı sağlar. Sağlıklı kullanım imkanı ile birlikte de lezzetinize ortak olur. Avantajlı fiyat kategorisinde satışa sunulduğundan her bütçeye kolaylıkla uyum sağlar. Cookplus Coffee Bean bronz french press 800 ml fiyatlarını Trendyol’dan inceleyebilir ve güvenle satın alabilirsiniz. Ürününün özelliklerini öğrenebilmek ve detaylı bilgi alabilmek için de müşteri yorumlarından faydalanabilirsiniz. Cookplus Coffee Bean bronz french press 800 ml yorumları sayesinde aklınıza takılan sorulara da yanıt bularak müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Bununla birlikte hem ekonomik hem de güvenli bir alışveriş süreci elde edebilirsiniz.