Cooker Ckr002 Sürahi Termos Kapağı 1.5-2 Lt

200 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

Cooker Ckr002 Sürahi Termos Kapağı 1.5-2 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COOKER Satıcı Ünvanı: YILMAZKA KUYUMCULUK DIŞ TİCARET VE ELEKTRİKLİ EV GEREÇLERİ SANAYİ VE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0978013163500014 Vergi Kimlik Numarası: 9780131635
    Bu ürün COOKER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cooker CKR002 Sürahi Termos Kapağı 1 adet ürün fiyatıdır. COOKER 2038-2005-2004-2024-2035 SÜRAHİ TERMOSLAR İÇİN Dış Çap: 8,5 cm İç Çap: 8 cm Yükseklik: 3,5 cm Önemli Not: Siz Değerli Müşterilerimize alışverişlerinizden ötürü teşekkür ederiz. Elimizden geldiğince iyi paketleyerek zamanında gönderim yapmayı kendimize prensip edindik. Hep daha iyisini yapmak için uğraşıyor olduğumuzu bilmenizi isteriz. Firmamızdan aldığınız ürünleri tarafımıza iade ederken, size karşı paketlemede göstermiş olduğumuz öz veriyi, ürünü tarafımıza geri gönderirken de göstermenizdir. Sizin tarafından gönderilecek ürünün kargoda zarar görmesi durumunda, gönderim şekli ve paketleme dikkate alınarak fotoğraflanıp ilgili platforma tutanak iletilecektir. Ürünlerimiz kırılabilecek ürünler olduğu için bu duruma hassasiyet göstermenizi isteriz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Siyah
  • Model İçecek
Geri Bildirim Ver

Cooker CKR002 Sürahi Termos Kapağı

Termos, günlük hayatta sıklıkla kullanılan araçlardan biridir. Özellikle sıcak kahve ve çay tüketmek isteyen bireyler, termoslarla büyük bir avantaj elde ederler. Kapak kısmı bozulan termosları değiştirmek yerine ekstra bir kapak alarak uzun süreli bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Cooker termos kapağı yüksek ısı yalıtımına sahip olan çeşitlerden biridir. Sağlıklı malzemelerden imal edilen bu ürün BPA içermez. Böylelikle güvenli bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Termosunuzun uygun bölümüne kolay bir şekilde bu kapağı geçirebilirsiniz. Güvenli kapak sisteminden faydalanarak içeceklerinizin dökülmesini ya da akmasını engelleyebilirsiniz. Bu sayede kaliteli bir kullanım imkanı elde edersiniz. Siyah renginden faydalanarak farklı tasarımlara sahip olan termoslarınızla estetik bir görünüm kazanabilirsiniz. Aynı zamanda uzun süre içeceklerinizi sıcak ya da soğuk tutabilirsiniz.

  • Yüksek ısı yalıtımı
  • Sağlıklı materyal
  • Güvenli kapak sistemi

Yüksek Isı Yalıtımı Sunan Cooker Sürahi Termos Kapağı

Yüksek Isı Yalıtımı Sunan Cooker Sürahi Termos Kapağı

Günlük hayatın koşturmacasında ya da yoğun iş temposunda içilen kahve ya da çaylar, enerjinizi toplamaya yardımcı olur. Sabah kalktığınızda kendinize yaptığınız özel karışımlı içecekleri iş yerine ya da alışverişe götürebilirsiniz. Termos yardımıyla içeceğinizi yanınızda taşıyabilir, istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde keyifle tüketebilirsiniz. Cooker markası tarafından imal edilen sürahi termos kapağı, günlük hayatta içeceklerinizin güvenli bir şekilde taşınabilmesine yardımcı olur. Yüksek ısı yalıtımı sağlayan bu ürün, 5 saat boyunca içeceğin ısısını korur. Bununla birlikte soğuk ya da sıcak içeceklerinizi güvenle yanınızda taşımaya imkan tanır. Gideceğiniz kamplarda yanınızdan eksik etmeyeceğiniz sürahi termoslarınızı kilitli kapaklarla taşıyabilirsiniz. Detaylı bilgilere ulaşabilmek adına Cooker CKR002 sürahi termos kapağı yorumları bölümünü okuyabilirsiniz. Bu sayede yüksek ısı yalıtımına sahip olan kapağı termosunuza uygun olarak satın alıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

Sağlıklı Materyalleriyle Cooker Sürahi Termos Kapağı

Sağlıklı Materyalleriyle Cooker Sürahi Termos Kapağı

Yanınızda taşıdığınız içecekleri sağlıklı malzemelerden üretilen kaplarda taşımanız son derece önemlidir. Termos çeşitleri günlük olarak yanınızda taşıyacağınız içeceklerin güvenli bir şekilde muhafaza edilmesine yardımcı olur. Bu ürünlerin kapak sisteminin kaliteli olması da oldukça önemlidir. Cooker CKR002 sürahi termos kapağı sağlıklı malzemelerden imal edilir. BPA Free özelliğine sahip olan bu model, herhangi bir kimyasal malzeme içermez. Bu sayede insan sağlığını tehdit etmeden kullanılabilir. Dış tasarımı son derece kalitelidir. Üründe bulunan kapak sistemi kilitli olduğundan içeceklerin dökülmeden taşınabilmesine yardımcı olur. Bununla birlikte gün sonunda temizlemesi de son derece kolaydır. Ürünü dilerseniz elinizde dilerseniz de bulaşık makinesinde kolaylıkla ve pratik bir biçimde yıkayabilirsiniz. Böylece kalıntılardan rahatça kapağı arındırabilir, temiz bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Anti-alerjik özelliği sayesinde güvenli bir şekilde içeceklerinizi yudumlayabilirsiniz.

Avantajlı Cooker CKR002 Sürahi Termos Kapağı Fiyatı

Avantajlı Cooker CKR002 Sürahi Termos Kapağı Fiyatı

Termos kapağı satın alırken müşteriler, birbirinden farklı özelliklere dikkat ederler. Kapağın kalitesi son derece önemli olduğu gibi sızdırmaz yapısı ve açılmaması da oldukça önemlidir. Cooker tarafından imal edilen bu ürün, oldukça kalitelidir. Güvenli kilit sistemine sahip olduğundan sızdırmaz bir özellik gösterir. Aynı zamanda herhangi bir kuvvet olmadığı takdirde kendiliğinden açılmaz. Kaliteli malzemelerden üretildiği için uzun süreli bir kullanım imkanı sunar. Farklı markalara da uyum sağlayan bu kapak sistemini vakit kaybetmeden satın alabilir ve termosunuza geçirebilirsiniz. Cooker CKR002 sürahi termos kapağı fiyatı avantajlı olduğundan bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz. Trendyol sayesinde ürünün fiyatına ve müşterilerin yorumuna ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda ürünün özelliklerini de kolay bir şekilde inceleyebilirsiniz. Böylelikle güvenli bir deneyim elde edebilirsiniz. Markanın satışa sunduğu üründen faydalanarak içeceklerinizi gittiğiniz yerlere kolaylıkla taşıyabilirsiniz.